ONLINE MAGAZIN

Škótska kapela Travis vydá koncom apríla nový štúdiový album!

Kapela Travis patrila v minulosti k tým najúspešnejsím skupinám Veľkej Británie. Na konte má doteraz sedem štúdiových albumov a jednu výberovku. A koncom apríla do ich diskografie pribudne ďalší kúsok – nový štúdiový album s názvom Everything At Once.

 

Travis doteraz predali viac ako osem miliónov hudobných nosičov, získali dve ceny Brit Awards a v hitparádach zabodovali hneď niekoľkými úspešnými singlami. Mnohí si určite spomenú na ich hity Why Does It Always Rain on Me?, Sing, Flowers In The Window či Closer, ktorými sa štvorčlenná kapela dostala pred rokmi medzi absolútnu európsku špičku.

A rovnaký úspech sa kapela pokúsi zopakovať novinkou Everything At Once, ktorá sa na trhu objaví 29. apríla. Novinka ponúkne desať nových piesní, jej deluxe verzia bude bohatšia o dve živé nahrávky a zároveň aj o DVD s filmom, ktorý bol pomenovaný rovnako ako samotný album.

Nahrávanie novinky Everything At Once prebiehalo od konca roku 2014 do minuloročnej jesene. Všetky songy na album napísal gitarista Dougie Payne, o produkciu sa postaral Michael Ilbert, ktorý stál pri zrode albumov Katy Perry, Taylor Swift, Tove Lo, ale mal pod palcom aj posledný album Travis z roku 2013 pomenovaný Where You Stand.

Na novej dosek kapela z Glasgow oslavuje život a prináša veľkú porciu pozitívnych songov, ktoré svojím jedinečne zafarbeným hlasom zastrešuje spevák Fran Healy. Tieto slová potvrdzujú aj dva už zverejnené songy 3 Miles High a Magnificent Time, ktoré kapela nedávno uviedla do európskych rádií.


Travis sú naspäť, a to v skvelej forme! Nenechate si ujsť ich ôsmy štúdiový album „Everything At Once“, ktorý vyjde 29. apríla pod hlavičkou Universal Music!

 

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Film Náš tip Umenie a kultúra

DOMINA – Predbehla dobu o mnoho storočí

Neuveriteľný skutočný príbeh Livie Drusilly, manželky Caesara Augusta, ožíva tento mesiac na televíznej stanici Epic Drama. DOMINA ponúka divákom pútavý pohľad do starovekého Ríma, konkrétne do obdobia okolo roku 27 pred Kristom. Seriál, ktorý predstavil režisér David Evans, sa však opiera o príbehy žien, ktoré stáli za mocnými mužmi vtedajšej doby. Hlavnou postavou je Lívia […]

Čítať ďalej
Lifestyle Náš tip Umenie a kultúra

Ríša snov Mira Žbirku zaujala filmárov

Videoklip k skladbe Mira Žbirku – Ríša snov je už piatym klipom a singlom z oceňovaného albumu Posledné veci. Skladbu z albumu, ktorý získal  štyri ceny Anděl, Cenu SOZA za najpredávanejší album a mnoho ďalších cien a ktorú nahrali David Žbirka a Oliver Torr, si do seriálu ADIKTS vybral režisér Adam Sedlák, držiteľ Českého leva za film […]

Čítať ďalej