ONLINE MAGAZIN

Signet Quality Guarantee od Indrive Magazínu

Zaslúžite si len to najlepšie –  My vyberáme a hodnotíme, vy si užívate stopercentné pohodlie !

Napriek tomu, že úroveň služieb na Slovensku stále napreduje, v mnohých prípadoch sa zákazník popáli a využije služby zariadenia, ktoré si jeho peniaze nezaslúži. Ponuka hotelov, penziónov, reštaurácií a wellness centier sa stále rozširuje.

Prevádzkovatelia sledujú trendy vo svete, alebo zavedú novinky na základe vlastných skúseností so zákazníkmi. Ako sa však vyznať v širokej ponuke?

Najjednoduchšie je orientovať sa podľa recenzií ľudí, ktorí majú s konkrétnou prevádzkou alebo značkou osobnú skúsenosť. Svet médií a sociálnych sietí je neúprosný a správa o nekvalitných službách sa rozšíri rýchlosťou blesku medzi ostatných. Ako sa má však zákazník orientovať v množstve ponúk a hodnotení, keď je ponuka taká široká? Ideálnou voľbou je spoľahnúť sa na odporúčania a skúsenosti skutočných odborníkov.

 

Dlhoročné skúsenosti v oblasti cestovného ruchu a oko ostrieľaného profesionála odhalia aj tie najmenšie nedokonalosti. A to je hlavný dôvod, prečo Indrive Magazín vytvoril a zastrešil tím pre projekt Signet Garant Quality od Indrive Magazínu. Skupinu hodnotiteľov tvoria kouč a tréner zamestnancov pre hotely a reštaurácie Iveta Pupišová spolu s Alex Kováčovou, Robom Pappom a Jurajom Trstenským.

Garant Quality nemožno získať na objednávku alebo podnet zariadenia, nedá sa kúpiť. Zariadenia vyberá a navrhuje odborná komisia, ktorá následne informuje zariadenie. Všetci členovia hodnotiteľskej komisie posudzujú prevádzku individuálne a na udelení certifikátu sa musia jednohlasne zhodnúť. Ak ani jeden člen komisie nemá námietku, prevádzke je udelený Signet certifikát a nálepka, ktorou sa môže prezentovať pred svojimi zákazníkmi. Aby bolo hodnotenie a odporúčanie vždy aktuálne a prevádzky udržiavali vysokú úroveň služieb aj naďalej, Signet – Garant Quality môže ocenené zariadenie používať maximálne jeden rok od udelenia.

Označenie Garant Quality nedostáva priemerný hotel alebo penzión. Signet predstavuje garanciu výnimočných služieb. Informuje o tom, že zariadenie bolo podrobené odbornej kontrole a splnilo požadované kritériá na jeho udelenie. T. j. má vynikajúce služby, ústretový prístup ku klientovi a ešte niečo naviac. Garant Quality oceňuje vysokú a nadštandardnú kvalitu vo svojej kategórii, konfrontovanú s Vyhláškou o kategorizácii ubytovacích zariadení, prezentáciu hotela a PR , zameranie prevádzky, štýl, originalitu, hodnotenie personálu – odbornú znalosť, orientáciu na klienta, vytvorenie zážitku pre klienta – wow efekt.

Ak prevádzka spĺňa všetky tieto kritériá, niet pochýb, že si zaslúži ocenenie a čoraz viac usmiatych zákazníkov. Spokojný hosť sa sem bude pravidelne vracať a dobré meno prevádzky bude určite šíriť medzi svojich priateľov a známych. A to je obojstranne výhodný obchod. O ocenených hoteloch a penziónoch vás budeme radi informovať. Lebo Indrive Magazín chce pre vás len to najlepšie!

Signet Team:

Iveta Pupišová – 23 rokov som pracovala v hoteloch na pozíciách recepčnej až po riaditeľku hotela, kedy som sa rozhodla zužitkovať svoje schopnosti a odovzdať ich ďalej. Pracovala som v hoteloch Inter Hotel Boboty, Hotel GRAND JASNA, HOTEL CROWNE PLAZA, HOTEL ANTARES, SKARITZ HOTEL & RESIDENCE. Od roku 2012 sa venujem mentoringu, tréningom a rozvoju hotelového personálu. Založila som Akadémiu hoteliera.

Ivetka Pupišová
Iveta Pupišová

Alexandra Kováčová, 30-ročná baba zo Sniny, po výučbe anglického a španielskeho jazyka pracovala 2 roky ako letuška. Potom si uvedomila, že cestovanie je to, čo ju naplno uspokojuje, a tak sa presťahovala už do 6 štátu – vysnívaného Mexika. Od marca 2011 sa tak nomádka Alex ako jediná Slovenka živí cestovateľským blogom Crazy Sexy Fun Traveler, vďaka ktorému navštívila už viac ako 48 krajín, kde sa zameriava na dobrodružné športy a wellness. Alex tiež učí jogu a je certifi kovanou poradkyňou zdravej výživy.

Alex Kovacova

Alexandra Kováčová

 

Juraj Trstenský – kameraman a producent cestopisných fi lmov. Víťaz novinárskej súťaže Slovensko – pohostinné srdce Európy 2014 v sekcii televízia. Podieľal sa na produkcii medzinárodných kampaní cestovného ruchu, ktoré aj v tejto dobe vysielajú najznámejšie televízne stanice ako CNN, Discovery a Travel Channel International. Zakladateľ Travel TV a šéfredaktor Travel Channel Slovakia, internetovej televízie na propagáciu destinácií, hotelov, turistických atrakcií, cestovných kancelárií a agentúr.

Juraj Trstenský

Robo Papp – spevák, ktorý rád varí. Nie spievajúci kuchár, nie kuchársky spevák. Bloger roka 2014. Propagátor kvalitnej gastronómie. Od roku 2012 píše populárny blog: Každý môže variť. Tvorba: 2000 – album Robo Papp (objav roka v ankete Slávik aj Aurel); 2002 – album Hlava dole; 2004 – album RnP (nominácia Aurel za producenta roka – Jozef Engerer); 2005 – Miliónový tanec – titulná pieseň k televíznej šou – Give it; 2007 – album Čarovný dom; 2009 – Robo Papp featuring Misha – Uuuh – titulná pieseň k muzikálu Príbeh ulice. Spolupráce: Dara Rolins, Richard Müller, Pavol Hammel, Tina, Majk Spirit, Orion, Opak, Bystrík, Misha….

Robo Papp

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej