ONLINE MAGAZIN

Ďalší slovenský hotel získal najvyššie ocenenie : SIGNET – Quality Guarantee

Perla na Winterovej ulici – VILLA ZUCKMANN PIEŠŤANY

Na pešej zóne v obľúbenom kúpeľnom meste pribudol hotelík s čarovným názvom a podmanivou  atmosférou. Zásluhu na novom príjemnom mieste stretávania sa Piešťancov aj kúpeľných hostí má majiteľka VILLY ZUCKMANN.

Luxusný, no zároveň útulný apartmánový dom bol ešte prednedávnom rozpadnutou budovou, v ktorej by málokto hľadal potenciál, aký dnes ponúka svojim hosťom. Meštiansky dom z 18. storočia bol roky sídlom rodiny obchodníka Zuckmanna. Dlhé roky však krásna vila chátrala, až sa jej ujala nová majiteľka – rodáčka aj súčasná obyvateľka kúpeľného mesta Piešťany. Mala túžbu vytvoriť miesto pre návštevníkov piešťanskej pešej zóny, ktoré by dýchalo atmosférou a zároveň by vnieslo nový dych v oblasti služieb do centra mesta.

Do spolupráce si pribrala spoločníkov, kde je jeden zodpovedný za technicky stav budovy a druhý je vynikajúci kuchár, autor kníh o varení a súčasne podnikateľ v gastronómii. Spoločnými silami vytvorili ubytovacie zariadenie s reštauráciou a parkovaním, ktoré si získava ľudí jedinečným prístupom ku klientovi. VILLA ZUCKMANN v novom šate ponúka svojim hosťom nadštandardné ubytovanie v mezonetových apartmánoch a kuchyňu, ktorú si chuťové poháriky hostí zamilujú. Hostia si v prípade pekného počasia môžu vybrať medzi dvoma terasami – jednou na korze a druhou diskrétne ukrytou vo vnútri dvora.


Tá je často dejiskom významných rodinných a spoločenských udalostí. Neopomenuteľný je interiér vily, kde dominujú tmavé drevené trámy, tehlový obklad, kvalitný drevený nábytok a veľké kožené pohovky. Zaujímavosťou v ponuke služieb je klub, kde sa stretávajú milovníci kvalitného rumu, whisky a vínka a v sprievode príjemnej džezovej hudby ochutnávajú opojné nápoje. Samostatnou kapitolou je VILLA ZUCKMANN a gastronómia. Prevádzkovatelia si dávajú mimoriadne záležať na čerstvosti a kvalite surovín. Raňajky, obed či chutná večera, každé jedlo v piešťanskej vile chutí úžasne.

 

Prečo signet kvality?

Iveta Pupišová, členka poroty, poradca, tréner a mentor pre hotelové zariadenia Vo Ville Zuckmann pracuje vysokokvalifikovaný personál s orientáciou na klienta.
Vekový priemer sa pohybuje od 25 – 55. Majitelia spojili mladú dravosť so skúsenosťami. Vidno, že si na výbere personálu dali záležať. Bistro, súčasť Villy, ponúka kvalitné jedlo pripravované z lokálnych produktov, špecializujúce sa na vlastnú výrobu. Hostia môžu ochutnať domáce cestoviny, domáce koláčiky, ktoré sú vhodne pre diabetikov aj celiatikov. Villa disponuje aj klubom, kde organizuje ochutnávky rumov a vín. Vo dvore Villy sa v letných mesiacoch organizujú grilovačky.

Zaujímavosť:

Pivnička, ktorá je pýchou a lákadlom VILLY ZUCKMANN, bola pre predchádzajúcich majiteľov tajomstvom. Objavili ju až noví majitelia a okamžite z nej vyťažili to najlepšie pre svojich klientov.

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej