ONLINE MAGAZIN

Bryan Adams prichádza s novým albumom „Get Up!“.

Kanadský spevák a gitarista Bryan Adams sa vracia! Pre fanúšikov si pripravil zbrusu nový štúdiový album, ktorý pomenoval Get Up!
Album vyšiel v piatok 16.10., teda takmer presne rok odkedy Bryan vydal titul Tracks Of My Years.

Na ňom vtedy ponúkol coververzie piesní svojich obľúbených interprétov, tentoraz však prichádza s vlastnými dieviatimi piesňami, ktoré dopĺňajú ešte štyri akustické. Album Get Up! je dostupný na CD, vinyle a k dispozíci je aj jeho deluxe verzia na CD – tá neponúka len luxusné balenie, ale aj exkluzívne interview s Bryanom a sadu fotografií, ktorých autorom je sám rocker.
Bryan väčšinu piesní na nový album napísal aj tentoraz s dlhoročným spojencom Jimom Vallancom, ktorý stál pri zrode väčšiny hitov tohto obľúbeného Kanaďana. Ako spevák uvádza, samotné nahrávanie prebiehalo celkom organicky, teda jeden song za druhým, a to v priebehu niekoľkých rokov. Producentom albumu je Jeff Lynne, frontman legendárnych ELO, ktorý v minulosti produkoval piesne aj pre The Beatles, Paula McCartneyho či Toma Pettyho. Bryan a Jeff na nových piesňach pracovali prevažne cez internet, a to tak, že si posielali tam a naspäť demo nahrávky či časti songov, a to dovtedy, dokým neboli obaja s výsledkom stopercentne spokojní.

Bryan Adams na novom albume Get Up! ukazuje opäť dve tváre. Prezentuje sa nielen ako romantik, ktorý vie písať nádherné pomalé pesničky a balady, ale aj ako nestarnúci rocker so svižnými hitovkami. To potvrdzuje aj pilotný singel z albumu, za ktorý bola vybraná pieseň Brand New Day, ktorá bola pred niekoľkými dňami uvedená aj do rádií!
Nenechajte si ujsť nový album Bryana Adamsa “Get Up!“, ktorý vyšiel pod hlavičkou Universal Music!

 

 

http://www.bryanadams.com/

https://www.facebook.com/bryanadamsofficial

Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Film Náš tip Umenie a kultúra

DOMINA – Predbehla dobu o mnoho storočí

Neuveriteľný skutočný príbeh Livie Drusilly, manželky Caesara Augusta, ožíva tento mesiac na televíznej stanici Epic Drama. DOMINA ponúka divákom pútavý pohľad do starovekého Ríma, konkrétne do obdobia okolo roku 27 pred Kristom. Seriál, ktorý predstavil režisér David Evans, sa však opiera o príbehy žien, ktoré stáli za mocnými mužmi vtedajšej doby. Hlavnou postavou je Lívia […]

Čítať ďalej
Lifestyle Náš tip Umenie a kultúra

Ríša snov Mira Žbirku zaujala filmárov

Videoklip k skladbe Mira Žbirku – Ríša snov je už piatym klipom a singlom z oceňovaného albumu Posledné veci. Skladbu z albumu, ktorý získal  štyri ceny Anděl, Cenu SOZA za najpredávanejší album a mnoho ďalších cien a ktorú nahrali David Žbirka a Oliver Torr, si do seriálu ADIKTS vybral režisér Adam Sedlák, držiteľ Českého leva za film […]

Čítať ďalej