ONLINE MAGAZIN

Gurmánsky Grob

Ak chcete zažiť vrchol gurmánstva a labužníctva malokarpatského regiónu, treba navštíviť reštauráciu Gurmánsky Grob, nachádzajúcu sa priamo v malebnej dedinke Slovenský Grob pri Bratislave. Celoročne ponúkame chrumkavé pečené domáce husi v hlinených pekáčoch, fantastické kačice, papačkové lokše, lahodnú husaciu pečienku do zbláznenia a ďalšie špeciality miestneho regiónu. Rodinná prevádzka v ktorej majiteľ firmy – špecialista na husacinu spolu s manželkou Vám navarí a nachystá ambróziu a almáziu, vďaka ktorej sa dostanete do stavu nirvány. Tradíciu pečenia husí sme v Gurmánskom Grobe doviedli k dokonalosti. Vínna karta obsahuje široký sortiment lokálnych malokarpatských ako i zahraničných vín. Jedinečná kvalitná husacina a husacie hody v príjemnej atmosfére len pre Vás.

Reštaurácia Gurmánsky Grob sa nachádza v dedinke Slovenský Grob neďaleko od Bratislavy. Celoročne ponúka chrumkavé pečené domáce husi v hlinených pekáčoch, fantastické kačice, husaciu pečienku a iné husacie hody dochutené vínnou kartou lokálnych malokarpatských vín. Majiteľ a špecialista na husacinu Boris Haško Vám pripraví vysnívané husacie a kačacie hody.

Gurmánsky Grob  –  Husacina u Haškovcov

Reštaurácia s dlhoročnou tradíciou venovanou husacím špecialitám pripravuje celoročne vrchol gurmánstva a labužníctva malokarpatského regiónu. Majiteľ – špecialista na husacinu Vám spolu s manželkou a tímom nachystá, navarí a upečie v tradičnej peci na drevo či v hlinených pekáčoch chrumkavé pečené husi, fantastické kačice, chutné lokše i lahodnú husaciu pečienku k tomu. Netreba opomenúť ani slávnu grobskú husaciu polievku a na záver domácu makovú štrúdľu. Naše husi a kačice pochádzajú výlučne z domáceho chovu na vlastnej farme (ktorá sa nachádza na južnom Slovensku).

Vínna karta obsahuje široký sortiment malokarpatských a zahraničných vín, ktoré sú zastúpené v dostatočnom počte pre každú hostinu. Gurmánsky Grob mal za tie roky česť pohostiť ľudí z celej Európy, Ameriky, Ruska či ďalekého východu vo svojich priestoroch s kapacitou až 130 miest.

Bude pre nás cťou pripraviť vychýrené husacie hody aj pre Vás. Neváhajte, príďte si po neobyčajný kulinársky zážitok.

Všetko o našej reštaurácii nájdete na našej webovej stránke – www.gurmanskygrob.sk

 

 

Gurmánsky Grob – špecialista na husacie hody

Sme rodinná reštaurácia orientovaná najmä na tradičnú regionálnu husacinu v Slovenskom Grobe. Milý personál s profesionálnym, ale najmä ľudským prístupom sa o Vás fantasticky postará a naservíruje Vám tie najlepšie husacie a kačacie hody, ktoré vám pripraví a upečie v tradičnej peci na drevo so svojím tímom priamo majiteľ reštaurácie. K dispozícií je okrem hlavnej časti reštaurácie s kapacitou 70 ľudí aj štýlová koliba s kapacitou až 40 ľudí, vhodná pre rodinné oslavy, firemné akcie, teambuildingy, oslavy, obedy aj večere. Rovnako si môžete vychutnať príjemné vonkajšie posedenie v altánku alebo v záhrade s kapacitou 80 ľudí. Príďte, bude to neuveriteľný kulinársky a pocitový zážitok.

Jedinečná a kvalitná husacina v príjemnej atmosfére len pre Vás.

food_gurmansky-grob-new-_17-1140x1140 food_gurmansky-grob-new-_23-1140x760

 

Reštaurácia Gurmánsky Grob sa nachádza priamo v dedinke Slovenský Grob a s kapacitou 130 miest (vrátane záhrady) patrí medzi najväčšie obľúbené reštaurácie špecializované na husacie hody. Dlhodobo sa držíme na prvých priečkach rebríčkov domácich aj zahraničných hodnotení, čo odzrkadľuje našu poctivú prácu. Vďaka kvalitnému tímu ovládajúcom cudzie jazyky tvoria našu pravidelnú klientelu aj hostia z celého sveta. Webová stránka www.gurmanskygrob.sk je pre hostí k dispozícii v anglickom, ruskom aj čínskom jazyku.

Recenzie na najnavštevovanejšom zahraničnom turistickom portáli TripAdvisor odzrkadľujú snahu o čo najlepšiu starostlivosť o každého jedného hosťa. Nedávno sme boli ocenený ako jediná reštaurácia v Grobe aj titulom „recommended by TripAdvisor“.

http://www.tripadvisor.sk/Restaurant_Review-g1602209-d4607250-Reviews-Gurmansky_Grob-Slovensky_Grob_Bratislava_Region.html

Spokojní hostia nás odporúčajú aj na našej FB stránke:

https://www.facebook.com/GurmanskyGrob?fref=ts

Twitter: https://twitter.com/GurmanskyGrob

Foursquare: https://foursquare.com/v/gurm%C3%A1nsky-grob/4e8711b4f79047598998b348

Instagram: https://instagram.com/explore/locations/423806338/

Google + : https://plus.google.com/+GurmanskyGrob/posts

Restaruácie SME: http://restauracie.sme.sk/restauracia/gurmansky-grob_1012-slovensky-grob_2723

Adresa:

Chorvátska 41
900 26  Slovenský Grob

 

Oficiálny mail:  husacina@gurmanskygrob.sk

borishasko@hotmail.com

 

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej