ONLINE MAGAZIN

Cestovať autobusom do Schwechatu alebo do Viedne sa oplatí

Cestovanie autobusom Slovak Lines na linke Bratislava – letisko Schwechat – Viedeň prináša výhody, ktoré priťahujú čoraz viac cestujúcich.

Po možnosti cestovať z Bratislavy na letisko Schwechat  alebo do Viedne za akciovú cenu už od jedného eura ponúka dopravca v rámci špeciálne zakúpeného lístka s názvom Wien Ticket aj celodennú dopravu po Viedni. Cestujúci tak môžu na jeden lístok cestovať z Bratislavy do Viedne a následne využívať viedenskú MHD. „Zvýšený záujem o cestovanie do Viedne zaznamenávame najmä počas letných prázdnin. Ľudia cestujú za pamiatkami, do ZOO alebo za nákupmi. Cestovanie s týmto lístkom im uľahčí pohyb po Viedni,“ vysvetlil generálny riaditeľ Slovak Lines Peter Sádovský.

Na linke do Viedne dnes jazdí denne až 23 spojov v každom smere. Cestujúci majú k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie na území Slovenska aj Rakúska, na palube ich čaká zdarma nápoj a malý snack, denná tlač či časopisy. Komfort cestovania a zmena cestovnej politiky dopravcu nahráva rozhodnutiu nechať auto doma a využiť autobus.

Cestovné lístky sa dajú zakúpiť jednoducho cez internet na stránke www.slovaklines.sk alebo www.eurolines.sk. K dispozícii sú aj v pokladniach na bratislavskej Autobusovej stanici Mlynské nivy, v rezervačnom mieste na letisku vo Viedni, na viedenskej autobusovej stanici na Südtirolerplatz Platz alebo v sieti predajných miest po celom Slovensku. Dostatočný počet spojov zabezpečí, že poctivý lístok si kúpite aj u vodiča autobusu.

Mohlo by vás zaujímať:

Nezaradené

Určená pre profesionálnych fotografov s kapacitou 1TB

Spoločnosť Kingston Digital oznámila zahájenie predaja pamäťovej karty Canvas React Plus V60 SD. Tento najnovší prírastok rozširuje rad pamäťových kariet Canvas React určených pre vášnivých fotografov, ktorí využívajú rozhranie UHS-II.

Čítať ďalej
Náš tip Nezaradené Osobnosti Lines

Spomienka na JFK

60. výročie úmrtia prezidenta Kennedyho V novembri odvysiela televízna stanica Viasat History sériu dokumentov pri príležitosti 60. výročia jedného z najšokujúcejších a dejiny určujúcich momentov 20. storočia, atentátu na prezidenta Johna F. Kennedyho. Počas dvoch nedieľ (19. a 26. novembra) predstaví Viasat History tri nové dokumenty, ktoré odhalia nové skutočnosti z osudného dňa 22. novembra, ktorý otriasol […]

Čítať ďalej
Cestovanie Film Náš tip Nezaradené Príroda Radíme Vám

Putovanie krajinou Dolného Rakúska zážitkovými vlakmi spoločnosti Niederösterreich Bahnen

Vitajte v Puchbergu pod horou Schneeberg Naša turisticko – novinárska skupina sa tentokrát rozhodla svoj turistický trip po spolkovej krajine Dolné Rakúsku, začať v malebnom mestečku Puchberg am Schneeberg. Puchberg am Schneeberg sa nachádza 80 km južne od Viedne v romantickom, údolí, na úpätí 2 076 m vysokého Schneebergu a je rajom pre milovníkov hôr a […]

Čítať ďalej