ONLINE MAGAZIN

BMW a Montblanc predstavujú špeciálnu edíciu „Montblanc pre BMW“.

Vyberané materiály, výnimočná kvalita, premyslený dizajn – súčasný luxus má mnoho podôb. Spolu tvoria základ špeciálnej edície „Montblanc pre BMW“ pozostávajúcej z produktov Montblanc určených na cestu a do kancelárie, vybraných exkluzívne pre BMW. Táto špeciálna edícia nie je len oslavou nadšenia oboch spoločností pre kvalitu a remeselnú zručnosť. Predstavuje aj začiatok partnerstva, ktorý sa má stať symbolom súčasného luxusu. Samotný fakt, že spolupráca s BMW je prvým takýmto počinom spoločnosti Montblanc, je jasným znakom toho, aký hlboký rešpekt k sebe navzájom prechovávajú.

„Montblanc pre BMW“ – spoločné nadšenie pre tradíciu, kvalitu a remeselnú zručnosť

BMW aj Montblanc majú za sebou roky skúseností vo svojom odvetví. Mnohé z ich výrobkov, napríklad BMW radu 7 či plniace pero Meisterstück, sa stali exkluzívnymi, štýlovými ikonami. Obe značky sa odjakživa vyznačujú vysokými nárokmi na samých seba, ako i na svoje výrobky: zanietenosťou pre kvalitu, citom pre detail, hlboko zakorenenou tradíciou, no i chuťou inovovať a snahou neustále sa rozvíjať. Všetky tieto vlastnosti sa ukrývajú v produktoch oboch spoločností a nechýbajú ani v exkluzívnej kolekcii „Montblanc pre BMW“. Nájdeme v nej vyberané výrobky z kože a písacie potreby, ktoré skvelo dopĺňajú BMW radu 7, či už v každodennom živote alebo pri dlhých, luxusných jazdách. Všetky položky kolekcie sa pýšia nenápadným gravírovaním v štýle BMW radu 7 vrátane diskrétneho gravírovaného nápisu „Montblanc pre BMW“. Od jari 2016 bude táto exkluzívna séria súčasťou kolekcie BMW Lifestyle a bude dostupná vo vybraných obchodoch a butikoch BMW a Montblanc po celom svete.

Kožené výrobky „Montblanc pre BMW“. Produkty Montblanc ručne vyrábajú z vyberanej kože tí najzručnejší odborníci, pričom stelesňujú ich majstrovstvo, oddanosť a cit pre detail. Každý produkt zo série Meisterstück kolekcie „Montblanc pre BMW“ je vyrobený z európskej full-grain kože v jedinečnej čiernej farbe Montblanc s hlbokým leskom. Vysoko kvalitné žakárové vnútro s označením Montblanc a emblém s krúžkom potiahnutým paládiom im dodávajú rafinovaný ráz, zatiaľ čo výrazný, klasicky vyzerajúci nápis BMW radu 7 vnáša technicky moderný prvok. Vďaka vysoko kvalitnému, štýlovému puzdru na vizitky Meisterstück nájdete všetky dôležité kreditné karty spolu s členskými kartami a vizitkami na jednom mieste. Toto exkluzívne puzdro vďaka množstvu priehradiek ponúka dostatok priestoru na množstvo kariet, ktoré neodmysliteľne patria k modernému životnému štýlu. Luxusný obal na pas Meisterstück, do ktorého si môžete uložiť cestovné a iné doklady, je vynikajúcim spoločníkom pre tých, ktorí často cestujú. Do puzdra na dve písacie potreby Meisterstück sa zmestia dve perá veľkosti Meisterstück Classique alebo LeGrand a zároveň im zaručuje primeranú ochranu. Ozajstným highlightom je kľúčenka Meisterstück pre špeciálnu edíciu „Montblanc pre BMW“: bola zhotovená zvlášť pre BMW radu 7, pričom ide o úplne prvú kľúčenku Montblanc navrhnutú presne podľa tvaru kľúča ku konkrétnemu vozidlu. Vďaka tomu je symbolom partnerstva medzi týmito spoločnosťami a vynikajúco dopĺňa sériu Meisterstück kolekcie „Montblanc pre BMW“.

P90196362-lowRes

P90196363-lowRes

Odolné produkty zahrnuté v kolekcii Nightflight „Montblanc pre BMW“ sa skvele hodia dynamickým mestským cestovateľom. Či už ide o praktickú tašku na dokumenty alebo pevný, 55-litrovýcestovný kufor, vďaka robustnej nylonovej látke a rebrovanej kostre sú oba výrobky odolné voči odreninám, vode a škrabancom. Vysoko kvalitné kožené čalúnenie, žakárové vnútro a ruténiom potiahnutý krúžok s emblémom im dodávajú exkluzívny ráz. Za svoju technickú eleganciu vďačia špeciálnemu gravírovaniu BMW radu 7 na koženom povrchu, ktoré zároveň podčiarkuje moderný vzhľad ich tvaru a materiálu. Zatiaľ čo taška na dokumenty sa pýši pohodlnými koženými rúčkami, univerzálnymi vnútornými vreckami, čalúnenou priehradkou na laptop a systémom na jej pripevnenie k taške na kolieskach, masívna cestovná taška disponuje klasickou hlavnou priehradkou a osobitným priečinkom na zips. Šikovným prvkom je oddeliteľný, integrovaný priečinok na dokumenty, umožňujúci rýchly a bezpečný prístup k cestovným dokladom ako lístok a pas. Na taške na dokumenty aj na cestovnom kufri nájdeme exkluzívnu menovku z vysoko kvalitnej teľacej kože s exkluzívnym dizajnom „Montblanc pre BMW“. Jej úloha nespočíva len v ochrane pred zámenou či stratou batožiny; vygravírovaný nápis BMW radu 7 podčiarkuje exkluzívnosť tašky na dokumenty i cestovnej tašky.

P90196546-lowRes P90196365-lowRes P90196366-lowRes P90196367-lowRes P90196368-lowRes P90196369-lowRes P90196370-lowRes P90196371-lowRes P90196545-lowRes

Písacie potreby „Montblanc pre BMW“. Názov Montblanc je už vyše 100 rokov synonymom kultúry písania a písacích potrieb zhotovených majstrami vo svojom remesle. Práve preto kolekciu „Montblanc pre BMW“, pozostávajúcu z uvedených kožených produktov, dopĺňajú písacie potreby zo série Meisterstück: plniace pero Meisterstück Platinum Line LeGrand, klasický predstaviteľ značky Montblanc, a Meisterstück Platinum Line LeGrand Rollerball. Obe sú vyrobené zo vzácnej, tmavočiernej živice s detailmi z opracovanej platiny. Spona je zdobená laserom gravírovanými číslicami 7 spolu s číslom individuálnej série. Hrot plniaceho pera je ručne vyrobený zo 14-karátového zlata Au 585 s ródiom potiahnutou vložkou. Vysoko kvalitné písacie potreby vhodne dopĺňa darčekové puzdro Montblanc.

Po svetovej premiére na automobilovej výstave IAA 2015 bude špeciálna edícia „Montblanc pre BMW“ od jari 2016 dostupná u vybraných dealerov BMW a v butikoch Montblanc po celom svete.

 

Mohlo by vás zaujímať:

outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej
Health Radíme Vám Tlačová správa Zdravie

Svetový deň hygieny rúk 2024: Prečo je zdieľanie znalostí o hygiene rúk stále také dôležité?

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov nozokomiálnych infekcií, teda infekcií spojených so zdravotnou starostlivosťou (HAI). Najjednoduchším preventívnym opatrením, ktoré pomáha zachraňovať životy pacientov na celom svete je správna hygiena rúk. Na jej význam poukazuje Svetový deň hygieny rúk, ktorý symbolicky pripadá na 5. mája. V európskom hospodárskom priestore sa ročne […]

Čítať ďalej