ONLINE MAGAZIN

Best Western Hotel Capital – Keď chcete viac…

Nie je hotel ako hotel.

Aby ste rozoznali kvalitné služby od priemerných, nemusíte byť skúsení cestovatelia. Najlepším meradlom vašej spokojnosti je, či sa máte chuť do hotela znova vrátiť, alebo sa v budúcnosti radšej poobzeráte po inom ubytovaní.

Hotel Capital v Nitre, člen najväčšej svetovej hotelovej siete Best Western, patrí jednoznačne do prvej skupiny. Štvorhviezdičkový hotel v centre Nitry si podmaní hostí svojou komornou atmosférou, dlhoročnou tradíciou a prvotriednymi službami.  Ubytovanie poskytuje v 43 izbách a dvoch luxusných apartmánoch, ktoré spĺňajú náročné podmienky hotelovej siete. Vedeli ste, že zástupcovia značky Best Western aj niekoľkokrát za rok kontrolujú úroveň služieb a vybavenia hotela? „Nejde o žiadnu náhodnú kontrolu. Zástupcovia siete kontrolujú postele, vyzliekajú posteľnú bielizeň, skúmajú tapety aj omietky… Proste všetko, čo môže pokaziť hosťovi dojem z ubytovania nielen na prvý, ale aj na druhý a tretí pohľad,“ konštatuje manažérka hotela Mária Selická.

V zrekonštruovanom hoteli je však všetko tip-top. Pohostinnú atmosféru dotvárajú estetické doplnky či knižnica, z ktorej si môžete vybrať známe aj menej známe tituly. Máte radi, ak za svoje peniaze dostanete viac? Ste na správnej adrese. Po príchode vás príjemne naladí welcome drink. Ak je príchodov viac, hosťom sa pred check-inom venuje tzv. uvádzačka, ktorá poskytne informácie o službách hotela a dá užitočné informácie, rady a tipy ako stráviť čas v meste pod Zoborom. V izbe už hostí čaká karafa s vodou, čajový aj kávový servis. Pri odchode vás poteší bio koláčik s prianím šťastnej cesty. V hoteli Capital proste vedia, ako si hostí rozmaznávať.

Ako to už býva zvykom, okrem ubytovania hotel poskytuje aj ďalšie služby, ktoré hosťom spríjemnia ich pobyt. Po náročnom dni poteší bezplatný vstup do wellness, kde sa zohrejete v saune, schladíte v bazéne, alebo  vás rozmaznajú ruky masérov.

 

Za zmienku rozhodne stojí aj hotelová reštaurácia s výstižným menom Il Mare. Už viac nemusíte cestovať za plodmi mora do najbližšej prímorskej destinácie. Na čerstvých špecialitách a pravej talianskej pizze si môžete pochutnať aj priamo v Nitre. Hotelovú reštauráciu prevádzkuje taliansky kuchár, ktorý si potrpí na to, aby jeho hostia odchádzali s plným bruškom a spokojným výrazom v tvári. Pre milovníkov vína je k dispozícii aj vináreň s bohatou ponukou vín rôznych odrôd. V prednej časti hotela sa nachádza salónik, vhodný pre uzavretú spoločnosť, na usporiadanie školení, firemných porád a posedení v počte 25 až 40 osôb.

 

Návštevníkov príjemne prekvapí aj bezproblémové státie na hotelovom parkovisku, ktoré je grátis.

Nitriansky hotel Capital ubytoval počas svojej existencie množstvo spokojných hostí –turistov, biznismenov, ale i známe osobnosti. Na základe vysokej úrovne služieb za príjemnú cenu dokonca získal hodnotenie od portálu TripAdvisor na rok 2015 v kategórii Pomer ceny a kvality.

Ak sa chystáte do Nitry v lete či v zime, za kultúrou, romantikou alebo obchodnými povinnosťami, služby hotela Capital vás príjemne prekvapia. My sme sa o tom presvedčili na vlastnej koži.

 

Text: Petra Hašová

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej