ONLINE MAGAZIN

V Petržalskej Klubovni live koncerty aj obľúbené filmy

Nová prevádzka otvára koncertom kapely Vidiek!

Najnovšia, najväčšia a v najľudnatejšom sídlisku na Slovensku – takto môžeme začať s prívlastkami v poradí piatej z Klubovní, Petržalskej. Určite neujde pozornosti nielen obyvateľov Petržalky, ale i návštevníkov dostihového areálu či zanieteným milovníkom športov na hrádzi. Nová Klubovňa sa môže pochváliť už tradičnými pivárskymi pochúťkami v modernom prevedení, ale i najväčšou záhradou s vlastným barom a samostatným pódiom pre kapely.

 

Leto so zábavou

Prvý otvárací víkend (10. – 12.7.) začína už v piatok o piatej popoludní rôznymi súťažami a šťavnatým večerným koncertom kapely Vidiek. V sobotu od obeda si na svoje prídu najmä deti, pre ktoré je v záhrade pripravený šašo a balónová show, maľovanie na tvár, pre súťaživých klubovňácky skok vo vreci či pľuvanie kôstkou do diaľky. O deti sa postarajú animátorky,  aby si aj dospelí mohli v pohode vychutnať ten svoj súboj v pití piva alebo výhru v Kolese šťastia. Nedeľňajší večer na terase Klubovne bude patriť Bažant Kinematografu a filmovej projekcii. „Len doplním, že obľúbené české a slovenské filmy budeme premietať až do konca septembra každú stredu a v nedeľu, ak to počasie dovolí. Rozhodne však nezabudnite ani na posledný júlový deň a koncert skupiny Polemic. Určite potešíme aj augustovým večerom s talianskou kapelou Damien McFly & Band,“ predstavuje atraktívny program Klubovne jej generálny manažér Dušan Bezdek, ktorý má už za sebou úspešný štart prevádzky v Banskej Bystrici.


„Na jedno“ sám alebo s rodinou

Či už prídete na pivo sólo, s partiou alebo rodinou, v Petržalskej Klubovni na Starohájskej ulici si určite nájdete svoje miesto. Či už si vyberiete sedenie v príjemnom chládku vo vnútri (183 miest), na menšej terase pri ceste (36) alebo vo veľkorysej záhrade (294). „Aby ste nemuseli počítať, máme kapacitu 513 a to nepočítam priestor pre deti, krásne samostatné ihrisko, kde ich rodičia môžu pokojne zveriť , najmä cez víkendy, aj našim animátorom,“ upresnil D. Bezdek. Záhrada tvorí väčšiu časť priestoru Klubovne, a prirodzene je prispôsobená nielen rodinám s deťmi (bližšie k ihrisku je 166 miest) ale aj fanúšikom live hudby – pri pódiu je k dispozícii 128 miest.

 

To dobré zo starých aj v novej Klubovni

V rámci siete Klubovní patrí Petržalskej prvenstvo nielen v kapacite a záhrade, ale i vďaka samostatnému pódiu pre koncerty, ktoré nemôžu chýbať k letnému osvieženiu. Novinkou je takisto veľký exteriérový bar, kde si zákazníci vyberú z ponuky piva, vína, rovnako destilátov a miešaných nápojov, to všetko v réžii skúseného šéfbarmana Tomáša Kuníka. „Atmosféru všetkých prevádzok Klubovní, tak i našej vytvára otvorený gril či pec, kde budeme pripravovať tradičné špeciality v modernom prevedení, odporúčam ochutnať aj údeniny z našej produkcie,“ ponúka len zlomok obľúbeného menu Brand Chef Klubovní, Tomáš Sika. Sklamaní neostanú ani fanúšikovia spomínaného klubovňáckeho „kolesa šťastia“, ktoré sa začalo krútiť pri otvorení Ružinovskej Klubovne a získalo si u zákazníkov veľkú popularitu. „Samozrejme ani u nás nechýbajú projekcie športových prenosov, šípky, stolný futbal, wifi sieť v celej prevádzke a pre motorizovaných bezproblémové parkovanie,“ dodáva manažér.

_MAT0034 _MAT0043 _MAT0055 _MAT0060 _MAT9948 _MAT9959 _MAT9961 _MAT9965 _MAT9975 _MAT9976 _MAT9977 _MAT9985 _MAT9988

www.nasaklubovna.sk

MEDUSA GROUP bola založená v roku 2003 otvorením reštaurácie Medusa v historickom centre Bratislavy. Medusa bola vôbec prvou prevádzkou, ktorá spájala kvalitnú reštauráciu, večerný podnik a kokteil bar v jednom a už v krátkom čase sa stala legendou nočného života. V tom istom roku bol vytvorený koncept samoobslužných reštaurácií PRESTO spolu so sieťou reštaurácií Al dente. K dnešnému dňu prevádzkuje skupina vyše 30 vlastných gastrozariadení v Bratislave, Viedni a v Prahe, vrátane samostatnej cateringovej divízie a komplexne zabezpečuje stravovanie pre spoločnosť Volkswagen Slovakia. MEDUSA GROUP je najväčšou gastronomickou skupinou pôsobiacou na slovenskom trhu, pre ktorú aktuálne pracuje vyše 1.000 zamestnancov. Viac info nájdete aj na www.medusagroup.sk.

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej