ONLINE MAGAZIN

Richard Gere využíval počas MFF Karlove Vary vozidlá BMW.

Richard Gere, najväčšia hviezda zo sveta filmu na tohtoročnom 50.ročníku Medzinárodného filmového festivalu Karlove Vary, tu uviedol svoj nový film Time Out Of Mind. Slávny americký herec, u nás známy predovšetkým vďaka filmu Pretty Woman, zostal v Karlových Varoch niekoľko dní. Počas tohto obdobia mu shuttle service po rôznych sprievodných podujatiach festivalu zabezpečovali vozidlá BMW, ktoré majú aj v tomto ročníku status Oficiálneho vozidla. Richard Gere najčastejšie využíval komfort ponúkaný limuzínou BMW radu 7. Na červenom koberci nechýbala ani Jena Malone, ktorá s Richardom Gere v premiérovom filme Time Out Of Mind hrá. Prítomní návštevníci však mohli sledovať aj ďalších významných hercov, scenáristov, či režisérov.

BMW je Oficiálnym vozidlom Medzinárodného filmového festivalu Karlove Vary. Súčasťou tejto spolupráce nie je len dodávka a prevádzkovanie vozového parku s viac ako šesťdesiat vozidiel, ale tiež prezentácie značky v špeciálnej expozícii a možnosť testovacích jázd s najnovšími modelmi BMW i. Moderné technológie aj dizajn vozidiel BMW vhodne ladí s charakterom úspešného filmového festivalu. V tomto roku sa značka BMW prezentuje v rámci svojej expozície situovanej pred objektom Lázne I neďaleko Grand hotela Pupp. Do expozície BMW automobilka vybrala novú generáciu SAC (Sports Activity Coupé) BMW X6, ktorú doplnila dvojica vozidiel z dielne BMW M – BMW M6 Gran Coupé a BMW M4 Coupé. Druhá strana pódia patrí automobilom BMW i3 a BMW i8, ktorým sekunduje dvojica motocyklov BMW S 1000 XR a BMW R nineT. Stredom a imaginárnou hviezdou expozície je špeciál BMW 3.0 CSL zo série vozidiel BMW Art Car, ktorý v roku 1976 navrhol americký maliar a grafik Frank Stella. Tento automobil, ukrytý v sklenenom kvádri, zapožičala do expozície BMW Lounge historická divízia BMW Classic z Mníchova.

Dagmar Havlová už niekoľko rokov na svojich cestách zažíva radosť z jazdy s vozidlami BMW. Ani tento rok si preto nenechala ujsť príležitosť prezrieť si najnovšie modely v expozícii BMW umiestnenej v rámci MFF Karlove Vary. Pani Dagmar Havlovú zaujalo plug-in športové vozidlo BMW i8 v žiarivo modrej farbe Protonic Blue doplnený detailmi v šedom odtieni Frozen Grey. Rovnako ako v minulom roku, aj tento rok zostal čas na stretnutie so zástupcami automobilky a zaujímavé rozhovory nielen o chystaných novinkách značiek BMW a BMW i.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Film Náš tip Umenie a kultúra

DOMINA – Predbehla dobu o mnoho storočí

Neuveriteľný skutočný príbeh Livie Drusilly, manželky Caesara Augusta, ožíva tento mesiac na televíznej stanici Epic Drama. DOMINA ponúka divákom pútavý pohľad do starovekého Ríma, konkrétne do obdobia okolo roku 27 pred Kristom. Seriál, ktorý predstavil režisér David Evans, sa však opiera o príbehy žien, ktoré stáli za mocnými mužmi vtedajšej doby. Hlavnou postavou je Lívia […]

Čítať ďalej