ONLINE MAGAZIN

Logitech predstavuje svoju najvyspelejšiu bezdrôtovú myš

Spoločnosť Logitech dnes otvorila svet nových možností uvedením bezdrôtovej myši s úplným názvom Logitech® MX Master Wireless Mouse. Model MX Master spája tie najlepšie technologické inovácie spoločnosti Logitech so špeciálne tvarovaným dizajnom, ktorý skvele sadne do ruky. Nastavuje tak novú paradigmu pre precíznu, rýchlu a pohodlnú navigáciu na počítači. Tí, čo pracujú na viacerých zariadeniach a operačných systémoch súčasne, ocenia, že táto nová myš je optimalizovaná tak, aby dokázala ovládať aj takto zložité prostredie presne a s ľahkosťou.

„Myš Logitech MX Master Wireless Mouse má krásny dizajn a navyše sa jedná o myš, ktorú je možné prispôsobiť osobným potrebám, pričom ponúka všestranné možnosti ovládania, presnosť a rýchlosť,“ povedala Charlotte Johs, globálna viceprezidentka divízie počítačových periférií spoločnosti Logitech. „Vďaka nespočetným možnostiam nastavenia navigácie a vyspelým funkciám je tento model našou najlepšou myšou v doterajšej histórii.“

Najnovšia bezdrôtová myš Logitech MX Master Wireless Mouse je pokračovateľom modelov akými sú Logitech MX Revolution a Logitech Performance MX. Je dokonale tvarovaná pre maximálny komfort a jemne vyladená pre precízne a rýchle ovládanie. Tvar myši tvorí oporu pre vašu ruku a zápästie v jej prirodzenej polohe, vďaka čomu si môžete vychutnať ovládanie s plynulým prechodom na premyslene umiestnené tlačidlá a kolieska.

032415_2304_Logitechpre2.jpgMyš je vybavená rolovacím kolieskom, ktoré sa vie prispôsobiť rýchlosti, akou chcete prechádzať obsahom – dokáže automaticky prejsť z krokovania až po hyper rýchle rolovanie a má unikátne druhé koliesko pre rolovanie pomocou palca, ktoré umožňuje posúvať obraz zo strany na stranu alebo plniť iné funkcie na základe nastavení používateľov. K svojmu počítaču s operačným systémom Windows® alebo Mac® môžete myš Logitech MX Master Wireless Mouse pripojiť bezdrôtovo prostredníctvom priloženého nano prijímača Logitech Unifying alebo pomocou technológie Bluetooth® Smart. Dá sa tak spárovať až s tromi zariadeniami, takže môžete pracovať na svojom stolnom počítači, notebooku alebo tablete s jedinou myšou – stlačením tlačidla Logitech Easy-Switch™ môžete ľahko prepínať medzi týmito zariadeniami. Myš má navyše tlačidlo, ktoré je možné prispôsobiť tak, aby replikovala ovládanie pomocou gest na počítačoch Mac®. Svoj cieľ vďaka tomu budete môcť dosiahnuť rýchlejšie a zvládnete viac vecí.

Na prispôsobenie osobným potrebám slúži softvér Logitech Options™, ktorý umožňuje nastaviť pre všetky tlačidlá požadované akcie. Vďaka technológii sledovania pohybu Logitech Darkfield Laser™ je možné pohyb dokonale snímať prakticky na akomkoľvek povrchu, vrátane skla alebo plôch s vysokým leskom.

Myš MX Master má nabíjateľnú batériu, ktorá pri plnom dobití môže vydržať až 40 dní. Svetelný indikátor vás vždy upozorní na nízky stav energie a iba štyri minúty nabíjania vám poskytnú dostatočnú energiu na celodenné používanie. Batériu si môžete nechať dobíjať aj počas práce s myšou, takže sa nikdy nedostane do situácie, kedy by ste ju nemohli použiť.

Cena a dostupnosť

Očakáva sa, že myš Logitech MX Master Wireless Mouse bude k dispozícii v apríli 2015 za odporúčanú maloobchodnú cenu 99,99 €. Podrobnejšie informácie môžete získať na adrese www.logitech.com/mxmaster.

Mohlo by vás zaujímať:

outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Technika

Nositeľná kamera Axis W120 prináša funkciu živého streamovania

Spoločnosť Axis Communications uvádza na trh novú kameru nositeľnú na tele AXIS W120. Kamera nájde svoje využitie primárne v bezpečnostnom sektore a má zabudované LTE/4G, Wi-Fi a Bluetooth moduly, ktoré umožňujú priame streamovanie cez AXIS Body Worn Live službu. Svojim používateľom tak dáva pocit, že v tom nie sú sami. Vďaka video streamu na vyžiadanie a sledovaniu […]

Čítať ďalej
Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej