Kto by nemal rád dobrú pizzu? Originál z pece, tenučká, s chrumkavým okrajom a lahodnou oblohou, pri ktorej sa fantázii medze nekladú. Stačí si len vybrať podľa chuti. Jednou z najobľúbenejších a najčastejších druhov pizze sú štyri druhy syra. Zbiehajú sa vám slinky? A čo by ste povedali na pizzu s deväťdesiatimi druhmi syra? Macher na toto talianske jedlo a majiteľ reštaurácie, Johnny Di Francesco z Brunswicku v Austrálii, je oficiálny a stále úradujúci svetový pizza šampión. Keďže Johnny pizzu úprimne zbožňuje, nezaspal na vavrínoch a vymyslel oblohu, ktorá bola kombináciou viac ako 90 syrov z celého sveta. Johnny Di Francesco rád prekonáva sám seba, preto jeho syrová pizza dnes obsahuje už 99 druhov tejto mliečnej doroty.Všetky druhy syra roztaví, zmieša a dá opäť stuhnúť do pevného bloku.
Zdroj: viralova.com