ONLINE MAGAZIN

V Bory Mall vystúpia HEX, POLEMIC, MAJK SPIRIT, ale aj klauni na chodúľoch.

Už o 10 dní otvorí svoje brány nové nákupné centrum Bory Mall. Počas 4 – dňového podujatia, od štvrtka 13.11. do nedele 16.11., je pre všetkých pripravený nabitý program už od 10. hodiny. Hlavnými ťahákmi budú koncerty obľúbených skupín HEX, POLEMIC, LAVAGANCE, ako aj známych spevákov KATARÍNY KNECHTOVEJ, MARTINA HARICHA a rapera MAJKA SPIRITA. Večernej hudobnej show budú predchádzať vystúpenia miestnych folklórnych, speváckych, tanečných a záujmových skupín. V piatok 14.11. si budú môcť návštevníci zatancovať s LACIM STRIKEOM a jeho STREET DANCE ACADEMY. Podľa riaditeľa nákupného centra Milana Klégra budú veľkou atrakciou špeciálni klauni na chodúľoch, ktorí budú v Bory Mall rozdávať veľa zábavy a smiechu. Na deti navyše čaká balónová a trumpet show, tvorivé dielne, maľovanie na tvár, ako aj vystúpenie mažoretiek a veľa darčekov.

Bory1

Na otvorenie sú prichystané aj obchody, reštaurácie a kaviarne. Prvým návštevníkom ponúknu otváracie akcie, zľavy, ale aj darčeky. Tešiť sa tak môžu nákupné maniačky, ale aj ich deti a partneri. Takmer všetky značky si pripravili zľavy od 10% až do 70%. „Verím, že ľudia využijú možnosť výhodných nákupov spojených so zábavou, ktorú sme v rámci otváracieho programu pripravili ,“ vysvetľuje M. Klégr. Navyše, prvých 100 zákazníkov, ktorí nakúpia v Bory Mall za 5 Eur, získa až 20 eur na ďalší nákup.

 

Nové nákupné centrum Bory Mall sa nachádza na pomedzí Devínskej Novej Vsi a Lamača. Okrem nákupných možností svojim návštevníkom ponúkne výnimočné architektonické prvky a zelené plochy tak v interiéri, ako aj exteriéri. Vďaka čistému a vzdušnému dizajnu i priestranným pasážam, sa v ňom návštevníci budú cítiť naozaj príjemne. Tento pocit znásobí i prechádzka na čerstvom vzduchu, v záhrade s názvom Tornádo, priamo v srdci centra. Veľkou výhodou Bory Mall je ľahká dostupnosť a poloha pri diaľnici D2. Pre motorizovaných návštevníkov je pripravené bezplatné parkovanie na viac ako 2400 parkovacích miestach priamo pri nákupnom centre.

 

Foto: vizualizácia http://www.borymall.sk

Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej
Architektúra Náš tip Tlačová správa

Brnianske Vodojemy Žlutý kopec sa otvoria v celej svojej kráse!

Tretí mesiac v roku, tri vodojemy, tri dni! Mágia Vodojemov Žlutý kopec pritiahla od ich otvorenia tisíce návštevníkov. Všetky tri nádrže aj s návštevníckym centrom a revitalizovaným parkom sa verejnosti otvoria na Svetový deň vody, 22. marca 2024. Oficiálne otvorenie za prítomnosti zástupcov mesta Brna prebehne 21. marca. Celý nasledujúci víkend budú návštevníkov čakať pôsobivé […]

Čítať ďalej