ONLINE MAGAZIN

Tešte sa na Vianoce s Fiskars

Ak mäkké balíčky pod stromčekom nepodliehajú vašej predstave perfektného vianočného darčeka, inšpirujte sa jedinečnými kolekciami Fiskars, ktoré potešia aj tých najnáročnejších.

Tieto Vianoce prináša Fiskars krásne a zároveň praktické sety náradia, vhodné predovšetkým na zimu a jar. Môžete voliť medzi krbovou súpravou v elegantnej bielej farbe alebo kolekcií náradia v čiernom látkovom obale, ktorá bola vytvorená pre dlhé mrazivé cesty autom.

Biely set je dostanete v slávnostnom striebristom balení v tvare valca. Obdarovaný vo vnútri nájde univerzálnu sekeru v limitovanom bielom prevedení, ktorá je ideálna na sekanie štiepok a prípravu dreva na večerný oheň k vianočnému krbu. Súčasťou je aj Fiskars Xtract brúsič nožov na sekery a nože, ktorý získal cenu produktového dizajnu Red Dot Award a tiež pracovné rukavice. Tie chránia ruky a zároveň sa postarajú o spoľahlivé uchopenie násady a bráni tak jej nevyšmyknutiu z ruky. Táto biela edícia prežiari vaše Vianoce aj bez snehovej nádielky.

Spoločník na ceste

Fiskars „Set na prežitie“, ktorý so sebou môžete pohodlne voziť v aute ako pomocníka pri prekonávaní neočakávaných prekážok, zahŕňa praktickú sekeru Fiskars X7 a ďalšie nevyhnutné náradie: zasúvaciu pílku Fiskars a štandardný nôž s pevnou čepeľou z ručne kalenej nerezovej ocele. Spoľahlivá konštrukcia, protišmyková rukoväť a kvalitné ostrie z tohto produktu robí potrebnú istotu pre vaše cesty. Set pre prežitie je uložený v úhľadnom plátne Flatpack, aby sa pekne vošiel do batožinového priestoru, ale pasoval tiež do brašne na bicykel.

Pre viac informácií o produktoch a prezretie širšej ponuky, navštívte www.fiskars.com

X7 Axe Car Survival Set 129039_25864

O spoločnosti Fiskars

Fiskars, spoločnosť založená v dedine Fiskars v roku 1649, sa stala popredným výrobcom ponúkajúci produkty do domácnosti, na záhradu a pre vonkajšie práce. Ikonické a trvanlivé produkty značky Fiskars nájdu svoje miesto u každého, kto rád záhradkári, tvorí alebo varí a tiež u každého, kto nachádza inšpiráciu v prírode a vonkajších priestoroch.

Produkty Fiskars sú teraz distribuované do viac ako 60 krajinách sveta a sú spájané s prvotriednym výkonom a dizajnom, vďaka čomu pomáhajú zákazníkom pri riešení každodenných úloh. Najznámejším výrobkom Fiskars sú pravdepodobne kultové nožnice s oranžovými držadlami, ktorých sa od roku 1960, kedy sa prvýkrát začala vyrábať, predalo cez miliardu.

Fiskars 365 – oslavuje roky pýchy, vášne and dizajnu. Každý deň.

Firma bola založená v roku 1649 v malej fínskej dedine. Fiskars sa v priebehu rokov stal hlavným dodávateľom produktov pre domov, záhradu i vonkajšie práce. Tovar je dostupný vo viac ako 60 krajinách. Produkty Fiskars sú riešením pre každodenné starosti, bežné domáce povinnosti, vďaka vynikajúcemu výkonu i dizajnu je práca vonku jednoduchšia a zábavnejšia. Fiskars je zapísaný na NASDAQ OMX Helsinki a ročný predaj v roku 2013 dosiahol 799 miliónov. Kľúčové medzinárodné značky skupiny Fiskars sú Fiskars, littala a Gerber.

 

 

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej