ONLINE MAGAZIN

Sygic vydáva doposiaľ najpokrokovejšiu offline navigačnú aplikáciu

Prepracovaná aplikácia Sygic GPS Navigation teraz k dispozícii s natívnym dizajnom pre mobilné zariadenia so systémom Android

Spoločnosť Sygic predstavuje novú natívnu aplikáciu Sygic GPS Navigation vytvorenú špeciálne pre mobilné zariadenia so systémom Android. Aplikácia sa pýši elegantne prepracovaným rozhraním, intuitívne sa používa a disponuje úžasnými zabudovanými funkciami vrátane obľúbenej funkcie BlackBox od spoločnosti Sygic. Táto veľmi očakávaná softvérová aktualizácia prináša používateľom zariadení so systémom Android najnovšiu technológiu v oblasti GPS navigácie od spoločnosti Sygic a najinovatívnejší offline navigačný produkt, aký kedy vznikol.

 


BlackBox aOS

 

Nová aplikácia, na ktorej pracoval tím dizajnérov, vývojárov a špecialistov Sygicu pre potreby používateľov je výsledkom desiatok človeko-rokov vývoja venovaného na dosiahnutie ideálnej kombinácie presnosti GPS, prvotriedneho používania a bezproblémovej integrácie. Najsťahovanejšia offline navigačná aplikácia na svete je úplne prispôsobiteľná pomocou niekoľkých nových možností, vynoveného skvelého dizajnu, zdokonaleného programovania máp, okamžitého prístupu k hlavným funkciám a najnovším funkciám v oblasti bezpečnostnej technológie GPS.

 

Technológia palubnej kamery je jednou z najspoľahlivejších pomôcok, ktoré sú k dispozícii v oblasti zabezpečovania dôkazov pri dopravných nehodách, a spoločnosť Sygic teraz vybavila používateľov zariadení so systémom Android najinteligentnejšou technológiou tohto druhu. K najprevratnejším výhodám novej aplikácie Sygic GPS Navigation – jedinej navigačnej aplikácii na trhu s funkciou BlackBox – patrí funkcia automatického ukladania v rámci zabudovanej funkcie BlackBox. Zatiaľ čo používatelia doteraz vždy mohli jednoducho ukladať videozáznamy ťuknutím na displej, aplikácia Sygic GPS Navigation teraz vie automaticky rozpoznať dopravné nehody a iné incidenty a automaticky ukladá päťminútové záznamy do vodičovej fotogalérie.

 

Drive_aOS
Drive aOS

 

Funkcia BlackBox je od svojho uvedenia v júli uznávaná ako neoceniteľný zdroj a očakáva sa, že nová funkcia automatického ukladania videa maximalizuje bezpečnosť vodičov a bezstarostnosť v prípade nečakanej udalosti. Intuitívne rozhranie funkcie BlackBox a predvídavá technológia umožňuje bezstarostnú aktiváciu a bezproblémové automatické ukladanie videozáznamu, ako sa preukázalo pri nedávnom nárazovom teste spoločnosti Sygic a ŠKODA auto, .a.s. automobilového koncernu Volkswagen AG. Test vo výskumnom zariadení centrály ŠKODA v Českej republike preukázal pozitívne výsledky funkcie BlackBox ako súčasť 10-ročnej tradície výnimočnosti spoločnosti Sygic.

 

„Kľúčom k pretrvávajúcemu úspechu spoločnosti Sygic je naše úplné skĺbenie najmodernejšieho dizajnu a presnej navigačnej technológie. Teším sa, že môžem uviesť našu natívnu aplikáciu pre systém Android. Náš nadšený tím vyvinul všetko od konceptu až po testovanie, pričom bral na vedomie individuálne potreby našich používateľov produktov spoločnosti Sygic, a výsledky sú naozaj pozoruhodné. Nová verzia prináša natívne riešenia našim používateľom zariadení so systémom Android a teším sa na reakcie používateľov na zabudovanú technológiu BlackBox ako súčasť tohto balíka,“ povedal Michal Štencl, CEO spoločnosti Sygic.

3 routes aOS

 

Aktualizácia natívneho softvéru určená pre zariadenia so systémom Android je oddnes postupne k dispozícii ako bezplatná aktualizácia pre všetkých používateľov zariadení so systémom Android. Aj keď offline mapy spoločnosti Sygic boli vždy atraktívne, najmä vzhľadom na originálne vyhotovenia produktov Sygic a oslobodenie používateľov od dátových obmedzení, komplexná nová aktualizácia aplikácie od spoločnosti Sygic je bezkonkurenčným úspechom v oblasti offline GPS navigácie. Zdokonaľovaním už aj tak vynikajúcich funkcií a tiež pridaním nových funkcií sa spoločnosť Sygic snaží pokračovať vo svojom doterajšom pôsobení ako líder v oblasti celosvetovej GPS navigácie.

„Preskúšali sme každý prvok fungovania produktov Sygic pre systém Android a nakoniec sme vyvinuli neprekonateľnú navigačnú technológiu a estetické zobrazenie. Sme hrdí na našu offline navigačnú aplikáciu s najväčším počtom inštalácií na svete a tešíme sa na ďalšie rýchle napredovanie s ďalšou generáciou aplikácie Sygic GPS Navigation,” povedal Michal Štencl.

 

Funkcie aplikácie Sygic GPS Navigation:

 

  • 3D offline mapy, ktoré nevyžadujú dátové pripojenie
  • Hlasová navigácia vo viac ako 40 jazykoch
  • Hovorené názvy ulíc pre bezpečné a pohodlné šoférovanie
  • Upozornenia na prekročenie maximálnej povolenej rýchlosti
  • Dynamický asistent jazdných pruhov a zobrazovanie križovatiek
  • Interaktívna mapa umožňujúca ťuknutie na ľubovoľnú ulicu alebo bod záujmu a zobrazenie podrobností
  • Dopravné informácie v reálnom čase (nákup z aplikácie)
  • Head-up Display – HUD (nákup z aplikácie)
  • Prémiové radary (nákup z aplikácie)
  • BlackBox (nákup z aplikácie)

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Radíme Vám Tlačová správa

Cestovný ruch v Česku naberá na sile, počet turistov sa vlani dostal na predcovidové čísla.

V Česku sa v minulom roku ubytovalo v hromadných ubytovacích zariadeniach takmer 10 miliónov zahraničných turistov (43,3 % z celkového počtu). Ďalších takmer 12,5 milióna hostí tvorili samotní Česi (56,7 %), ktorí sa rozhodli stráviť dovolenku v domácich ubytovacích zariadeniach. Celkovo tak vlani počet turistov, ktorí do Česka zamierili, presiahol 22 miliónov a narástol medziročne […]

Čítať ďalej
Architektúra Cestovanie Osobnosti Lines outdoor

Mestá, ktoré stoja za to spoznať – Pardubice

So vznikom Československa bol spätý veľký kultúrny rozvoj Pardubíc, ktorý investorov a architektov motivoval k opusteniu historizujúcich slohov a otvoril cestičky a smer  medzivojnovej avantgarde. Aj značný rozvoj neďalekého Hradca Králové inšpiroval pardubických  politikov a podnikateľov k veľkým urbanistickým zmenám. Hodnotný urbanistický návrh získali Pardubice predovšetkým v pásme okolo námestia Republiky a Jahnovy třídy. Architektonické zaujímavosti 20. století […]

Čítať ďalej