ONLINE MAGAZIN

Vychutnajte si strhujúci zvukový zážitok s novým sound systémom od Samsungu

MX-HS8000 Giga Sound System prináša prvotriedny zvukový zážitok aj slovenským zákazníkom. Systém je vybavený celým radom užitočných vlastností a funkcií, ktoré zážitok z počúvania urobia ešte dostupnejším a jednoduchším.

Samsung Electronics, popredná svetová spoločnosť v oblasti digitálnych médií a digitálnej konvergencie, uvádza na slovenský trh nový MX-HS8000 Giga Sound System. Jeho reproduktory s výkonom 2 300 W sú zárukou silných zvukových zážitkov porovnateľných s koncertom alebo letným festivalom.

S MX-HS8000 Giga máte o zábavu postarané. Tento zvukový systém je vybavený celým radom užitočných vlastností a funkcií, ktoré vám zážitok z počúvania urobia ešte dostupnejším a jednoduchším. Každý večierok je možné oživiť vďaka funkcii karaoke a všetky vystúpenia je možné aj nahrať na USB. Vďaka EZ MP3 Makeru dokáže aparatúra previesť obľúbené skladby z CD priamo do formátu MP3 a ukladať ich na prenosné USB médium.

 MX-HS8000_002_Dynamic1_Black

Pätnásťpalcové basové reproduktory boli navrhnuté tak, aby poskytli hlbší a bohatší zvuk basov, a tiež, aby si poslucháči mohli vychutnať aj hlboké basové tóny. Pri počúvaní dokáže systém zintenzívniť zážitok pri počúvaní aj pomocou LED podsvietených reproduktorov, pričom na výber je až dvadsať farebných schém.

 

MX-HS8000 Giga sa vie tiež prepojiť s mobilným prístrojom cez Bluetooth a jednoducho tak prehrávať hudbu napríklad zo smartfónu. Vysoko kvalitný zvuk je v tomto prípade zabezpečený novo patentovaným Bluetooth Hi-Fi kodekom, ktorý minimalizuje straty počas bezdrôtového prenosu. Spárovaný telefón tiež umožní cez Bluetooth pohodlne prístroj zapnúť bez toho, aby bol potrebný diaľkový ovládač.

 MX-HS8000_003_Dynamic2_Black

Možnosť bezdrôtovo prepojiť MX-HS8000 Giga pre zmenu s televízorom, a vychutnať si tak dokonalý zvukový zážitok, iste ocenia i športoví fanúšikovia či milovníci filmov. Systém totiž prichádza s funkciou Stadium mód, vďaka ktorému sa bude používateľ cítiť ako uprostred jasajúceho davu na futbalovom zápase. Caster mód naopak zvýrazňuje jasnosť hovoreného slova komentátora.

 

MX-HS8000 Giga Sound System je k dispozícii u vybraných predajcov od augusta tohto roku. Odporúčaná maloobchodná cena je 909 € vrátane DPH.

Mohlo by vás zaujímať:

Technika

Nositeľná kamera Axis W120 prináša funkciu živého streamovania

Spoločnosť Axis Communications uvádza na trh novú kameru nositeľnú na tele AXIS W120. Kamera nájde svoje využitie primárne v bezpečnostnom sektore a má zabudované LTE/4G, Wi-Fi a Bluetooth moduly, ktoré umožňujú priame streamovanie cez AXIS Body Worn Live službu. Svojim používateľom tak dáva pocit, že v tom nie sú sami. Vďaka video streamu na vyžiadanie a sledovaniu […]

Čítať ďalej
Film Náš tip Novinky Umenie a kultúra

Bedári, oceňovaná seriálová adaptácia prichádza na slovenské obrazovky!  

Pripravte sa na to, že vás strhne nadčasové majstrovské dielo. Strhujúca adaptácia literárnej klasiky 19. storočia Victora Huga „Les Misérable“ od scenáristu Andrewa Daviesa, držiteľa ceny Bafta, bude mať svoju veľkú premiéru na televíznej stanici Epic Drama 21. decembra o 21:00. Pozoruhodná šesťdielna dráma rozpráva príbeh Jeana Valjeana, bývalého trestanca, ktorý nedokáže uniknúť tieňu svojej […]

Čítať ďalej
Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej