ONLINE MAGAZIN

Samsung predstavuje tenký, štýlový bezdrôtový reproduktor Level Box mini.

Vysoko kvalitný zvuk je zaručený.

 

Level Box mini ponúka užívateľom inteligentné a jednoduché užívanie v kombinácii s charakteristickým dizajnom a exkluzívnou zvukovou technológiou spoločnosti Samsung.

Spoločnosť Samsung predstavuje Samsung Level Box mini, najnovší typ zo série prémiových audio zariadení Level. Samsung Level Box mini sprostredkuje užívateľom vysoko kvalitný zvuk, rovnako ako reproduktory Level box, vyznačuje sa však ľahším a kompaktnejším kovovým telom. Level Box mini si budú môcť záujemcovia kúpiť v niekoľkých farebných variantoch a vychutnať si tak hudbu na maximum.

 Level Box mini Blue (3)

Samsung Level Box mini má stereo reproduktor o veľkosti 55 mm a pasívny vysielač, ktorý sa postará o silný, ostrý a vyvážený zvuk prémiovej kvality. Level Box mini je kompatibilný s aplikáciou Level App, ktorá zaisťuje ovládanie hlasitosti, funkciu Text-to-Speech, S Voice a SoundAlive. SoundAlive, pokročilá audio technológia spoločnosti Samsung, inteligentne zanalyzuje zdroj hudby, vykoná automatické nastavenie kvality zvuku a zaistí najlepší akustický zážitok. Aby si užívatelia mohli vychutnať počúvanie bez akéhokoľvek prerušenia, využíva Level Box mini kodek aptX. Prepracovaná konštrukcia sa stará o redukciu šumu a ozvien, zatiaľ čo vstavaný mikrofón zaisťuje čistý zvuk/hlas, ideálny pre konferenčné hovory s priateľmi.

 

Level Box mini je možné spárovať so zdrojom hudby veľmi jednoducho a rýchlo. Stačí umiestniť smartfón vybavený technológiou NFC do jeho blízkosti a Level Box mini sa o všetko postará. Ovládanie reproduktora je tiež veľmi jednoduché, a to vďaka zabudovaným tlačidlám play, stop, ovládanie hlasitosti a tlačidlu pre prijatie alebo odmietnutie hovoru.

 

Kovová konštrukcia tela Samsung Level Box mini je o 30 % tenšia ako má reproduktor Level box. Mini verzia je stvorená pre aktívnych užívateľov, ktorí ju ľahko prenesú a ocenia, že vďaka batérii s kapacitou 1600 mAh je možné bez prerušenia počúvať až 25 hodín muziky bez nutnosti použitia nabíjačky. Poteší aj ponuka farieb. Predávať sa bude v čiernomodrom, striebornom, modrom a červenom variante.

 

Séria produktov Samsung Level

Rad Level stavia na odkaze špičkových mobilných produktov a ponúka rad komfortného, ľahko prenosného audio príslušenstva s mimoriadne kvalitným zvukom, ktoré užívateľom zaistí úžasný zvukový zážitok pri počúvaní hudby zo smartfónu alebo tabletu. Rad Level sa skladá z piatich typov špeciálne vytvorených audio produktov pre každý typ mobilného užívateľa: Level Over, Level On, Level IN, Level Box a Level Box mini. V súlade so špičkovou mobilnou technológiou spoločnosti Samsung, všetkých päť produktov umožňuje používateľom prijímať hovory pri počúvaní akéhokoľvek typu audio stopy a zabezpečí čo najlepšiu čistotu zvuku počas hovoru.

 

Na pultoch obchodov na Slovensku sa Level Box mini objaví 1. októbra za odporúčanú maloobchodnú cenu 99,90 € vrátane DPH.

 

Technické špecifikácie

Zvuk 55 mm stereo reproduktor s pasívnym vysielačom
Bluetooth BT 3.0 (aptX, SBC, A2DP, AVRCP, HFP)
Konektivita NFC, tlačidlo Bluetooth
Dizajn Kompaktný kovový dizajn
Funkcie S Voice

Reproduktor telefónu (konferenčný hovor)

TTS

Redukcia hluku / Potlačenie ozveny

Súčasť balenia Micro USB kábel
Batéria 1,600mAh

25 hodín počúvania hudby, 30 hodín hovoru, 1000 hodín v pohotovostnom režime

Rozmery 156 x 66 x 50 mm, 392g
Farby čiernomodrá, strieborná, modrá, červená

 

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Technika

Nositeľná kamera Axis W120 prináša funkciu živého streamovania

Spoločnosť Axis Communications uvádza na trh novú kameru nositeľnú na tele AXIS W120. Kamera nájde svoje využitie primárne v bezpečnostnom sektore a má zabudované LTE/4G, Wi-Fi a Bluetooth moduly, ktoré umožňujú priame streamovanie cez AXIS Body Worn Live službu. Svojim používateľom tak dáva pocit, že v tom nie sú sami. Vďaka video streamu na vyžiadanie a sledovaniu […]

Čítať ďalej
Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej
Technika Technológie

Samsung predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2, ktorý ochráni cenný majetok používateľov

Nová verzia je univerzálnejšia a znamená viac pokoja v duši. Vďaka novým funkciám má používateľ sledovanie svojich vecí pod kontrolou. Možnosti vyhľadávania stratených predmetov sa s novou verziou výrazne rozšírili  Spoločnosť Samsung Electronics predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2. Novinka prináša do radu inteligentných príveskov Galaxy SmartTag množstvo vylepšených spôsobov, ako strážiť a sledovať cenné predmety. Možnosti […]

Čítať ďalej