ONLINE MAGAZIN

Ariana Grande vydáva svoj dlho očakávaný album “My Everything“!

Dvadsaťjedenročná kráska Ariana Grande je americká herečka, tanečnica a v poslednej dobe hlavne aj úspešná speváčka. Po dvoch výborných singloch, ktorými tento rok zaplavila rádiový éter, konečne vydáva svoj dlho avizovaný nový album My Everything!

Ariana debutovala na Broadwayi už vo svojich 15-tich rokoch a do dnešného dňa si na svoje konto mohla pripísať hneď niekoľko úspešných divadelných, filmových aj televíznych rolí. Poslednou dobou sa ale stále viac sústredí na svoju spevácku kariéru, počas ktorej stihla vydať jeden vydarený štúdiový album, vianočné EP a ako predskokanka absolvovala napríklad aj turné s JustinomBieberom. Minulý rok na jeseň začala písať pesničky pre svoj druhý štúdiový album, ktorý teraz konečne vychádza.

 

Album My Everything je k dostupnosti vo dvoch formátoch – tá základná obsahuje vrátane intra aj 12 pesničiek, náročnejší a vernejší fanúšikovia iste ocenia deluxe verziu, ktorá je obohatená o ďalšie tri skladby. Na albume, na ktorom sa produkčne podieľali napríklad Max Martin, Shellback, BennyBlanco, David Guetta alebo Darkchild samozrejme nechýba ani veľký letný hit Problem, s ktorým Ariana ( s doprovodom hosťujúcej Austrálčanky IggyAzalea) dosiahla na prvé priečky hitparád v Amerike, Anglicku, Írsku, Holadsku, Kanade alebo aj na Novom Zélande.

Ďalšou pesničkou, ktorá na My Everything rozhodne nechýba, je aktuálny hit Break Free, ktorá vznikla pod dohľadom DJa a producenta Zedda, ktorý sa v poslednej dobe presadil obrovskými klubovými hitmi Clarity a StayTheNight alebo  spoluprácou na poslednom albume Artpopspeváčky Lady Gaga. Pokiaľ si nový album Ariany kúpite v spomínanej deluxe edícii, nájdete medzi bonusmi aj horúcu peckuBang, Bang, ktorú Ariana nedávno natočila s NickiMinaj a Jessie J.

Ariana Grande album My Everything jednoznačne potvrdzuje, že už dávno nie je teenagerskou hviezdičkou, ale plnohodnotnou popovou speváčkou, ktorá má nábeh etablovať sa medzi popovú špičku.

Ariana Grande konečne vydáva dlho avízovaný nový album“My Everything“. Nepremeškajte jednu z najočakávanejších popových albumov tohto roku, album vychádza už zajtra – 22. augusta pod hlavičkou Universal Music!

Ariana Grande feat. Zedd – Break Free 

4 pesničky z albumu My Everything simôžetednesvypočuťvďaka MTV!

http://www.mtv.com/artists/ariana-grande/

Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Film Náš tip Umenie a kultúra

DOMINA – Predbehla dobu o mnoho storočí

Neuveriteľný skutočný príbeh Livie Drusilly, manželky Caesara Augusta, ožíva tento mesiac na televíznej stanici Epic Drama. DOMINA ponúka divákom pútavý pohľad do starovekého Ríma, konkrétne do obdobia okolo roku 27 pred Kristom. Seriál, ktorý predstavil režisér David Evans, sa však opiera o príbehy žien, ktoré stáli za mocnými mužmi vtedajšej doby. Hlavnou postavou je Lívia […]

Čítať ďalej
Lifestyle Náš tip Umenie a kultúra

Ríša snov Mira Žbirku zaujala filmárov

Videoklip k skladbe Mira Žbirku – Ríša snov je už piatym klipom a singlom z oceňovaného albumu Posledné veci. Skladbu z albumu, ktorý získal  štyri ceny Anděl, Cenu SOZA za najpredávanejší album a mnoho ďalších cien a ktorú nahrali David Žbirka a Oliver Torr, si do seriálu ADIKTS vybral režisér Adam Sedlák, držiteľ Českého leva za film […]

Čítať ďalej