ONLINE MAGAZIN

Najrýchlejšia herná myš na svete

Každý hráč FPS hier potrebuje myš, ktorá dokáže zvládnuť veľmi rýchle pohyby – a zároveň poskytnúť maximálnu presnosť. Herná myš s  názvom Logitech® G402 Hyperion Fury™ Ultra‑Fast FPS Gaming Mouse ponúka neobyčajnú presnosť v odľahčenom a dizajnovo impozantnom prevedení.

Táto myš je vynikajúca na hranie FPS hier, pretože je vybavená exkluzívnou technológiou spoločnosti Logitech na snímanie pohybu Fusion Engine™, ktorá dokáže spoľahlivo sledovať pohyb rýchlosťou viac ako 12 metrov za sekundu, a obsahuje ďalšiu exkluzívnu technológiu spoločnosti Logitech s názvom Delta Zero™ pre dosiahnutie bezkonkurenčnej presnosti. Ďalej sa môže pochváliť ôsmimi programovateľnými tlačidlami, ktorým možno nakonfigurovať akékoľvek funkcie, a má štyri úrovne rozlíšenia DPI, ktoré možno prepínať kedykoľvek počas hry.

Hlavné vlastnosti

* Exkluzívna technológia Fusion Engine: Srdcom technológie Fusion Engine myši Hyperion Fury je vstavaný 32-bitový procesor ARM, ktorý umožňuje dosiahnuť spoľahlivé a presné rýchlosti sledovanie pohybu presahujúce rýchlosť 12 metrov za sekundu.
* Exkluzívna technológia Delta Zero: Exkluzívna technológia spoločnosti Logitech s názvom Delta Zero zaisťuje myši Hyperion Fury úplne dokonalú presnosť.
* Osem programovateľných ovládacích tlačidiel: Na myši Hyperion Fury je osem programovateľných tlačidiel, ktoré je možné ľubovoľne konfigurovať – priradiť im zložité makrá alebo jednotlivé klávesy – pomocou ovládacej aplikácie Logitech Gaming Software. Vašu osobnú konfiguráciu je možné uložiť do vstavanej pamäte myši, aby jej vyvolanie a prístupnosť boli čo najrýchlejšie.
* Prepínanie rozlíšenia DPI počas hry: Je možné okamžite prepínať medzi štyrmi nastaveniami rozlíšenia (DPI), takže ho môžete znížiť pre sniperské odstreľovanie, ku ktorému potrebujete dokonalú presnosť na jediný pixel, alebo zvýšiť pre veľmi rýchle manévre, a aj tie budete mať pod maximálne precíznou kontrolou. Ak využijete ovládaciu aplikáciu Logitech Gaming Software, môžete si pridať aj piate nastavenie rozlíšenia DPI a prispôsobiť ďalšie možnosti a funkcie myši podľa vašich predstáv. Vďaka možnosti bleskurýchlo prepínať rozlíšenia od 4000 DPI do 240 DPI vám myš Hyperion Fury poskytuje všestrannosť, ktorá vám pomôže zvládnuť bojový chaos.
* Odľahčená, štíhla konštrukcia: Veľmi rýchle pohyby sú možné aj vďaka odľahčeným materiálom a klzákom s nízkym trením, ktoré súčasne ponúkajú čo najpohodlnejší pocit pri ovládaní myši.

Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej
Architektúra Náš tip Tlačová správa

Brnianske Vodojemy Žlutý kopec sa otvoria v celej svojej kráse!

Tretí mesiac v roku, tri vodojemy, tri dni! Mágia Vodojemov Žlutý kopec pritiahla od ich otvorenia tisíce návštevníkov. Všetky tri nádrže aj s návštevníckym centrom a revitalizovaným parkom sa verejnosti otvoria na Svetový deň vody, 22. marca 2024. Oficiálne otvorenie za prítomnosti zástupcov mesta Brna prebehne 21. marca. Celý nasledujúci víkend budú návštevníkov čakať pôsobivé […]

Čítať ďalej