ONLINE MAGAZIN

Lumia 930 je teraz dostupná na slovenskom trhu

Najnovšie inovácie kombinujú v krásnom tele to najlepšie od Microsoftu a Lumie

Microsoft dnes oznámil dostupnosť Lumia 930 s operačným systémom Windows Phone 8.1 na Slovensku. Zariadenie v sebe integruje to najlepšie z Microsoftu a Lumie a prináša do smartphonov najlepšie video a foto funkcie.

Lumia 930 obsahuje bohatú ponuku aplikácií a služieb, prináša kvalitný dizajn s kovovými detailmi a novými živými farbami. Celý obsah, ako sú fotky, videá alebo dokumenty, synchronizuje medzi Windows Phone, PC, tabletom a prístrojmi Xbox.

Nokia Lumia 930 (1)

  • Jasný 5“ full HD OLED displej vám umožní sledovať vaše obľúbené seriály, filmy alebo videoklipy za každých svetelných podmienok, a vďaka 2 420mAh batérii a vstavanému bezdrôtovému nabíjaniu sa nemusíte báť, že by vám došla energie.
  • Vďaka špičkovému 20Mpx fotoaparátu s optickou stabilizáciou obrazu a vysoko kvalitnou optikou ZEISS je zaznamenávanie dôležitých momentov a ich opätovné prežívanie je dnoduché a zábavné.
  • S vylepšenou funkciou Nokia Camera a Living Images môžete do statických snímok pridať pohyb a emócie, zatiaľ čo aplikácie ako Nokia Storyteller, Nokia Creative Studio alebo Nokia Refocus vás nechajú prejaviť ešte viac kreativity.
  • Štyri mikrofóny a funkcia Rich Recording dovolujú nahrávať prostredníctvom Lumia 930 video s rozlíšením HD a neuveriteľným smerovým audiom. Lumia 930 tiež podporuje nahrávanie i prehrávanie priestorového zvuku.
  • Štvor-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 800 taktovaný na frekvenciu 2,2 GHz zaisťuje dostatočný výkon napríklad pre hranie Xbox hier alebo fotenie, nakrúcanie a spracovanie videa.
  • Vstavaný pohybový senzor Sensor Core vďaka nízkej spotrebe umožní využívať rôzne fitness aplikácie, ako je napríklad Bing Health and Fitness, bez toho, aby sa používateľ musel strachovať o výdrž 2 040m Ah batérie.
  • Ďalšie funkcie zahrňujú napríklad notifikáciu prostredníctvom Centra Akcií, sadu funkcií, Microsoft Enterprise Feature Pack, Microsoft Office, OneDrive, Nokia Camera, HERE Mapy a Drive+. Všetky robia zLumia 930 skvelé zariadenie pre prácu i zábavu.

“V dnešnom svete sociálnych sietí je nahrávanie a zdieľanie fotografií a videa omnoho dôležitejšie než kedykoľvek predtým,” hovorí Lukáš Křovák, manažér divízie Windows spoločnosti Microsoft a dodáva:  “Lumia 930 perfektne spája to najlepšie z Microsoftu a Lumie a prináša takú kvalitu fotiek a videa, aká doteraz nebola na smartphonoch.“

Lumia 930 bude dostupná na Slovensku vo voľnom trhu a u operátorov. Lumia 930 bude dostupná v širokej škále farieb vrátane žiarivo oranžovej, zelenej, čiernej a bielej za odporúčanú maloobchodnú cenu 549 eur.

 

Najdôležitejšie technické špecifikácie:

 Lumia 930
Operačný systém Windows Phone 8.1
HERE služby Bezplatné celosvetové HERE Mapy a HERE Drive+; Bezplatné HERE Transit dostupné v Obchode
Displej 5” Full HD OLED, 1 920 × 1080; 441ppi; 16:9; Vyrezávané Gorilla Glass 3; trojstĺpcová domovská obrazovka, čitateľnosť na priamom slnku, Super Sensitive Touch na ovládanie v rukaviciach
Batéria 2420 mAh batéria, integrované bezdrôtové nabíjanie
Procesor 2.2 GHz štvorjadrový Qualcomm Snapdragon 800 procesor
Hlavný fotoaparát PureView 20 Mpxso stabilizátorom Optical Image Stabilization, rozlíšenie: 1 920 × 1080. Vrátane funkcie Nokia Camera. Dvojitý LED blesk, optika ZEISS
Predný fotoaparát HD 1,2 Mpxširokouhlý
Pamäť 2 GB RAM, 32 GB interné úložisko; 7 GB cloudového úložiska OneDrive zadarmo

 

Mohlo by vás zaujímať:

Technika

Nositeľná kamera Axis W120 prináša funkciu živého streamovania

Spoločnosť Axis Communications uvádza na trh novú kameru nositeľnú na tele AXIS W120. Kamera nájde svoje využitie primárne v bezpečnostnom sektore a má zabudované LTE/4G, Wi-Fi a Bluetooth moduly, ktoré umožňujú priame streamovanie cez AXIS Body Worn Live službu. Svojim používateľom tak dáva pocit, že v tom nie sú sami. Vďaka video streamu na vyžiadanie a sledovaniu […]

Čítať ďalej
Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej
Technika Technológie

Samsung predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2, ktorý ochráni cenný majetok používateľov

Nová verzia je univerzálnejšia a znamená viac pokoja v duši. Vďaka novým funkciám má používateľ sledovanie svojich vecí pod kontrolou. Možnosti vyhľadávania stratených predmetov sa s novou verziou výrazne rozšírili  Spoločnosť Samsung Electronics predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2. Novinka prináša do radu inteligentných príveskov Galaxy SmartTag množstvo vylepšených spôsobov, ako strážiť a sledovať cenné predmety. Možnosti […]

Čítať ďalej