ONLINE MAGAZIN

Koncert ONE REPUBLIC vo Viedni (15.11.2014)

Koncert sa uskutoční 15.11.2014 od 19:30 koná vo Viedni, Wiener Stadthalle, Rakúsko.

Autobusová doprava bude zabezpečovaná nasledovne:

Tam:
Odchod Bratislava Autobusová stanica Mlynské nivy o 16.00 h nástupište č. 44

Späť :
Odchod Viedeň (tam kde ste vystúpili ) o 23.59 h

KÚPIŤ LÍSTOK

Cena obojsmerného lístka je 19 Eur.

Cestovný lístok nie je možné STORNOVAŤ a ani kúpiť u vodiča v čase nástupu na prepravu! V cene nie je zahrnutá vstupenka na koncert!
Upozornenie:

Pri kúpe cestovného lístku cez internet je potrebné zadať „Druh“ cestovného lístka: spiatočný na dátum. Nakoľko sa jedná o jednodňové prepravy, cesta tam aj späť musí byť vykonaná v ten istý deň.

Všeobecné prepravné podmienky:

1, Nastupujte len do autobusu, ktorého číslo a názov akcie máte uvedené na lístku.

2, Autobus na akciu odchádza v čase zverejnenom v cestovnom poriadku. V prípade, že zmeškáte jeho odchod nemáte nárok na vrátenie peňazí.

3, Autobus z akcie odchádza podľa rozpisu. Ak sa podujatie predĺži, odchádza 10 minút po nastúpení 75 % účastníkov. V prípade, že zmeškáte jeho odchod nemáte nárok na vrátenie peňazí.

4, Zakúpený cestovný lístok nie je možné u nás stornovať, ale môžete ho dať inej osobe a o tejto skutočnosti informovať vodiča autobusu.

5, Zakúpením cestovného lístka na dopravu potvrdzujete, že ste oboznámený a súhlasíte so Všeobecnými prepravnými podmienkami a Vašim cestovným poriadkom, ktorý nájdete na tejto stránke.

6, V prípade poškodenia alebo znečistenia autobusu bude náklad na opravu alebo vyčistenie daný na úhradu osobe, ktorá zavinila poškodenie alebo znečistenie.

7, Počas prepravy je zakázané fajčiť a požívať alkoholické nápoje.

8, Predaj lístkov sa končí najneskôr 24 hodín pred plánovaným odchodom tak aby sme mohli pripraviť požadovanú kapacitu autobusov. Nenechávajte si zakúpenie svojich dopravných lístkov na podujatie na posledný deň !

9, Lístky na prepravu nie je ich možné zakúpiť u vodiča pred odchodom!

Mohlo by vás zaujímať:

Gastronómia outdoor Ponuky na koncerty Radíme Vám

Objavte čaro Vianoc v Maďarsku: Komplexný sprievodca vianočnými trhmi

Zažite očarujúce vianočné trhy a hrejivé sviatky v celom Maďarsku. Od známej Adventnej baziliky v Budapešti, ktorá už trikrát získala titul „Najlepší vianočný trh v Európe“, až po Debrecín, objavujte vianočné poklady, užite si termálne kúpele a oslávte toto výnimočné obdobie. Nenechajte si ujsť sviatočné čaro Maďarska! Musíte zažiť: Adventný festival a vianočné trhy pred […]

Čítať ďalej
Ponuky na koncerty Tlačová správa Umenie a kultúra

73. koncertná sezóna Slovenskej filharmónie 2021/2022

  Otváracie koncerty 73. sezóny Slovenskej filharmónie sú na programe vo štvrtok a piatok 21. a 22. októbra. Úvodný program zaznie pod taktovkou šéfdirigenta Daniela Raiskina. Sólistom večerov bude fenomenálny izraelský huslista s ukrajinskými koreňmi Vadim Gluzman, ktorý hrá na výnimočnom nástroji „ex-Leopold Auer“ z roku 1690. 73. koncertná sezóna 2021/2022 do 17. júna 2022. […]

Čítať ďalej
outdoor Ponuky na koncerty Radíme Vám Umenie a kultúra

TIPY NA LETNÉ VÍKENDY

POSLEDNÝ AUGUSTOVÝ VÍKEND BUDE V TRNAVE PATRIŤ HUDOBNÝM KONCERTOM A DIVADELNÝM PREDSTAVENIAM PRE DETI Trnavu už v piatok 27. augusta rozozvučia tóny rezofonickej gitary na medzinárodnom festivale Malý Dobrofest 2021. V sobotu nebude chýbať filmový večer s Kinom pod hviezdami a v nedeľu finálny koncert Trnavských organových dní či rozlúčka s letom s Kandráčovcami v […]

Čítať ďalej