ONLINE MAGAZIN

Sygic prichádza s novou generáciou svojej navigácie

Spoločnosť Sygic práveuviedla novú generáciu svojej aplikácie Sygic GPS Navigation, ktorá je od dnešného dňa k dispozícii v obchodeAppleAppStore. Aktualizácia premajiteľov Android zariadení bude k dispozícii v druhej polovici tohto roku. Nová natívna aplikácia je výsledkom trojročnejpráce.

 

Táto verzia je v poradí štvrtou výraznou zmenou systému Sygic za 10 rokov existencie spoločnosti. Skupina návrhárov, vývojárov a špecialistov v bratislavskom Sygicu si dala za úlohu vytvoriť dokonalú kombináciu najlepšejnavigácie s prirodzeným správaním sa používateľov operačného systému iOS.

 

„Od prvej verzie aplikácie Sygic GPS Navigation z roku 2009 sme prešli dlhú cestu. V tom čase neexistovalo nič inéako Sygic – vôbec prvá navigačná aplikácia pre iPhone. Koncom roku 2012 začala naše vtedy ešte malá skupina tvoriť základy niečoho, čo sa malo stať navigačnou aplikáciou novej generácie, s úžasným užívateľským rozhraním, intuitívnejším prevodičovna celom svete,“ povedal Michal Štencl, CEO spoločnosti Sygic.

 NUI

sygic_nui_main3_980x430

Jadrom novej Sygic GPS Navigationsú mapy, na ktorých je aplikácia postavená. Umožňuje tak používateľom na cestách rýchly prístup k hlavným funkciám a všetkým dôležitým informáciám. Ponúka sviežepoužívateľské rozhranie, jednoduché hľadanie a rozšírený náhľad, kde si môžu užívatelia meniť trasu podľa svojich predstav. Používatelia Sygic GPS Navigation, najsťahovanejšej offline navigačnej aplikácie, získavajú aktualizáciou aj rýchlejšie sťahovanie dát.

 

„Z mnohých zanietených diskusií bolo jasné, že celý náš tím jezapálený, aby vytvoril tu najlepšiunavigáciu, aká kedy prišla na trh. Prešli sme každú obrazovku a každou funkciu s cieľom vytvoriť výnimočnú navigáciu, najkrajšie mapy a jednoduché, no zároveň inteligentnévyhľadávanie. V tomto roku sme odhodlaní zmeniť a posúvať hranice v oblasti navigácie, povedal Michal Štencl.

 sygic_nui_main2_980x430

Nová generácia aplikácie Sygic GPS Navigation s prirodzeným a jednoducho ovládateľným dizajnom je v obchode AppStore k dispozícii zadarmo*. Aktualizácia preďalšie balíkyiOS a zariadenia s operačným systémom Android budú k dispozícii čoskoro.

 

 

Vybrané funkcie aplikácie Sygic GPS Navigation:

 

  • Trojrozmerné offline mapy bez potreby pripojenia na internet
  • Hlasová navigáciavo viac ako 40 jazykoch
  • Hovorené názvy ulíc prebezpečnú a pohodlnú jazdu
  • Upozornenia na miesta s obmedzenou rýchlosťou
  • Dynamická navigácia v jazdných pruhoch a zobrazenie križovatiek
  • Interaktívna mapa – po kliknutí na ktorúkoľvek ulicualebo zaujímavé miesto získate ďalší obsah
  • Informácie o dopravnej situácii v reálnom čase (možnosť zakúpenia v aplikácii)
  • Funkcia HUD (Head-up Display) zobrazuje vodičomnavigáciu na čelnom skle auta bez toho, aby museli odvádzať svoju pozornosť od vozovky, (možnosť zakúpenia v aplikácii)
  • Prémiové upozornenia na meranie rýchlosti (možnosť zakúpenia v aplikácii)

 

 

Na rozdiel od iných mapových služieb sú v aplikácii Sygic GPS Navigationmapy uložené v telefónepoužívateľa, bez potreby pripojenia na Internet. Používatelia navigácie Sygic sa teda nemusia báť, že pri používaní navigácieprekročia svoj dátový limit alebo že sa stratia v oblasti so slabým signálom. Keď je používateľ navigácie Sygic pripojený, má prístup k dodatočným funkciám,ako sú napríklad informácie o dopravnej situácii v reálnom čase a k informáciám o udalostiach na cestáchod ostatných vodičov.

 

*Aplikácia Sygic GPS Navigation ponúka navždy zadarmo: offline mapy TomTom, zaujímavé miesta, plánovanie trasy a bezplatnú aktualizáciu máp. Veľmi kvalitné mapy od spoločnosti TomToma ďalších poskytovateľovsú uložené vo vašom iPhonealebo iPade a môžete ich používať bez pripojeniana Internet.

Pre ešte lepšie využívanie môžete aplikáciu zvýšiť na prémiovú verziu a doživotne využívať: trojrozmerné mapy, podrobnú hlasovú navigáciu, navigáciu v jazdných pruhoch, upozornenia na meranie rýchlosti a zobrazenie križovatiek so šípkami v pruhochzložitých križovatiek.

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Radíme Vám Tlačová správa

Cestovný ruch v Česku naberá na sile, počet turistov sa vlani dostal na predcovidové čísla.

V Česku sa v minulom roku ubytovalo v hromadných ubytovacích zariadeniach takmer 10 miliónov zahraničných turistov (43,3 % z celkového počtu). Ďalších takmer 12,5 milióna hostí tvorili samotní Česi (56,7 %), ktorí sa rozhodli stráviť dovolenku v domácich ubytovacích zariadeniach. Celkovo tak vlani počet turistov, ktorí do Česka zamierili, presiahol 22 miliónov a narástol medziročne […]

Čítať ďalej
Architektúra Cestovanie Osobnosti Lines outdoor

Mestá, ktoré stoja za to spoznať – Pardubice

So vznikom Československa bol spätý veľký kultúrny rozvoj Pardubíc, ktorý investorov a architektov motivoval k opusteniu historizujúcich slohov a otvoril cestičky a smer  medzivojnovej avantgarde. Aj značný rozvoj neďalekého Hradca Králové inšpiroval pardubických  politikov a podnikateľov k veľkým urbanistickým zmenám. Hodnotný urbanistický návrh získali Pardubice predovšetkým v pásme okolo námestia Republiky a Jahnovy třídy. Architektonické zaujímavosti 20. století […]

Čítať ďalej