ONLINE MAGAZIN

Sony prichádza s cenou, dostupnosťou a mnohými vylepšeniami

Vylepšený Sony α7S– tichý a výkonný

Snímač full-frameExmor® CMOS 12,2 Mpx

Rozsah citlivosti od ISO 50 – 409600[1]

Záznam videa v 4k: dátový tok 50 Mbps a formát XAVC S

„Tichý“ režim Silent Shooting

Na slovenskom trhu od polovice júla 2014

 

Sony uvádza na trh dlho očakávaný full-frame fotoaparát α7S, ktorý sa začne predávať na európskom trhu v polovici júla. Najnovší prírastok do rodiny full-framových fotoaparátov prináša nevídaný rozsah citlivosti, nízku hladinu šumu a rozlíšenie 4k. Profesionálni fotografi a filmári tak držia v rukách najsilnejšiu zbraň medzi full-framovými fotoaparátmi s vymeniteľným objektívom v najmenšom tele.

 

Vylepšenýfull-frameExmor® CMOS senzor s vysokou citlivosťou a výkonný procesor BIONZ X umožňuje zaznamenávať nádherné fotografie aj pri zhoršených svetelných podmienkach. Dosiahnete tak vždy ostré záberys nízkou hladinou šumuajpri použití krátkych časov uzávierky. Senzor navyše ponúka obrovský dynamický rozsah v rôznych svetelných podmienkach, od slnkom zaliatej pláže až po slabo osvetlené interiérové scény. Odteraz budú vaše fotografie plné života, detailov a bohatých farieb v každomzábere.

 

Model α7S disponuje rozšíreným rozsahom citlivosti.Pri natáčaní videozáznamu sa zvýšil rozsah na ISO 100-102400 s možnosťou rozšírenia na ISO 100-409600. V režime fotografovania zostal zachovaný neuveriteľný rozsah ISO100-102400, ktorý je ale možné rozšíriť na ISO50-409600.

 

Novýα7Snahráva videá v 4k kvalite a je schopná pracovať v režime 120 fps v HD rozlíšení (1280 x 720 pixelov). Takto natočené video je možné prehrať rýchlosťou 24fps, čo predstavuje až päťnásobné spomalenie.Môžete si tak vychutnať nádherne spomalené pohyby športovcov alebo zvierat v prírode.

 

 

Pri fotografovaní koncertu vážnej hudby sa vám môže hodiť funkcia SilentShooting, ktorá redukuje zvuk fotoaparátu na minimum. Sony α7S je navyše doplnený vysoko kontrastným XGA OLED hľadáčikom, Wi-fi/NFC synchronizáciou a kompatibilitou s množstvom Play Memories aplikácií.

Fotoaparát Sony α7S sa na európskom trhu objaví v polovici júla 2014 a bude sa predávať za 2 399 eur.

 

 

[1]Statické zábery: ISO 100 – 102400, videozáznamy: ekvivalent ISO 200 – 102400 (obe nastavenia s možnosťou rozšírenia do 409600, pri statických záberoch možnosť rozšírenia do 50)

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej
outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Health Radíme Vám Tlačová správa Zdravie

Svetový deň hygieny rúk 2024: Prečo je zdieľanie znalostí o hygiene rúk stále také dôležité?

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov nozokomiálnych infekcií, teda infekcií spojených so zdravotnou starostlivosťou (HAI). Najjednoduchším preventívnym opatrením, ktoré pomáha zachraňovať životy pacientov na celom svete je správna hygiena rúk. Na jej význam poukazuje Svetový deň hygieny rúk, ktorý symbolicky pripadá na 5. mája. V európskom hospodárskom priestore sa ročne […]

Čítať ďalej