ONLINE MAGAZIN

Logitech rozširuje rad príslušenstva pre tablety o puzdro s klávesnicou

Logitech rozširuje rad príslušenstva pre tablety o puzdro s klávesnicou Logitech Type-S určené pre Samsung Galaxy Tab S

S novým puzdrom Logitech Type-S môžete na svojom tablete ľahšie tvoriť, surfovať a aj viac napísať

Spoločnosť Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes predstavila tenké a ľahké ochranné puzdro s klávesnicou Logitech® Type-S pre nové tablety Samsung Galaxy Tab S s uhlopriečkou 10,5 palca. Vďaka vstavanej klávesnici, ktorá sa pripája pomocou rozhrania Bluetooth, optimalizovanému rozvrhnutiu kláves, príjemným medzerám medzi tlačidlami a aj vďaka flexibilnému polohovanie náklonu tabletu vám toto puzdro poskytne rozšírenie funkčnosti vášho tabletu Samsung Galaxy Tab S 10,5“ a súčasne aj jeho lepšiu ochranu.

 

Logitech Type-S_CarbonBlack_Front

„Nový tablet Samsung Galaxy Tab S je úžasne tenký a ľahký a my sme s touto myšlienkou pristupovali aj k návrhu puzdra Logitech Type-S,“ povedal Mike Culver, viceprezident a generálny riaditeľ pre mobilné zariadenia v spoločnosti Logitech. „Dizajn puzdra s klávesnicou ladí s odľahčeným estetickým prevedením nového tabletu. Klávesnica má skratky používané v operačnom systéme Android a príjemne oddelená tlačidlá, takže písanie je nesmierne pohodlné. Vybavovanie e-mailov a surfovanie na Internete je tak komfortné, že sa vaša produktivita na cestách posunie na novú vyššiu úroveň.“

Puzdro Logitech Type-S je precízne vyrobené z najmodernejších materiálov, ktoré odpudzujú vodu, a je preto dostatočne odolné, aby váš tablet ochránilo a pritom nijako nenarušilo dojem z tenkého modelu Samsung Galaxy Tab S 10,5“. Jeho ochranu zabezpečuje konštrukcia nazvaná Essential Protection System (EPS, čiže systém zásadnej ochrany), ktorá pomáha váš tablet chrániť z oboch strán pred náhodnými nárazmi, poškriabaním a obliatím. Navyše má rohové klipsne označované ako systém Logitech SecureLock, ktoré sú navrhnuté tak, aby váš tablet udržali pevne v bezpečí ochranného púzdra a pritom aby ho bolo možné do neho ľahko vkladať a vyberať.

Puzdro Logitech Type-S slúži tiež ako dvojpolohový stojan uľahčujúci zobrazenie pri rôznych druhoch činností a vďaka čomu môžete urobiť viac – tablet si môžete postaviť na výšku, keď budete písať e-maily a chatovať s priateľmi, alebo si ho položíte naplocho pre pohodlnejšie čítanie e-kníh či prezeranie Internetu. Vďaka funkcii automatického prebúdzania tabletu a prechodu do režimu spánku bude vždy pripravený, akonáhle ho budete potrebovať. Puzdro s klávesnicou má batériu s dlhou výdržou – pri plnom nabití môžete pracovať až tri mesiace – a až to bude treba, stačí ju dobiť pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou balenia.

Cena a dostupnosť

Očakáva sa, že ochranné puzdro s klávesnicou Logitech Type-S bude v Spojených štátoch, Európe a vybraných ázijských krajinách k dispozícii od júna 2014 za odporúčanú maloobchodnú cenu 99.99€. Podrobnejšie informácie môžete získať na adrese www.logitech.com alebo na našom blogu.

 

Dátum predstavenia: 13. júna 2014
Zahájenie dodávok: jún 2014
Cena: 99.99 €
K dispozícii na: www.logitech.com

Popis produktu

Logitech® Type-S je tenké a ľahké ochranné puzdro s klávesnicou, ktoré vám umožní ľahšie tvoriť, skúmať aj viac napísať prostredníctvom vášho tabletu Samsung Galaxy Tab S. Puzdro Logitech Type-S je vyrobené z vysoko odolných materiálov odpudzujúcich vodu a je vďaka tomu dostatočne pevné, aby pomohlo zabezpečiť vášmu tabletu bezpečie, no pritom nie je nijako ohrozený dojem z tenkej hrúbky tabletu Samsung Galaxy Tab S 10,5“. Puzdro Logitech Type-S umožňuje tablet oprieť v rôznych polohách pre lepšie zobrazenie pri rôznych druhoch činností – môžete si tablet postaviť na výšku, keď budete písať e-maily a chatovať, alebo si ho položte naplocho pre pohodlnejšie čítanie alebo prezeranie Internetu.

Hlavné vlastnosti

  • Skvelý pocit pri písaní, kedykoľvek a kdekoľvek: Vstavaná klávesnica sa pripája pomocou rozhrania Bluetooth, má skratky používané v operačnom systéme Android™ a vďaka príjemne oddeleným tlačidlám je písanie prirodzené, rýchle a plynulé. A funkcia automatického prechodu do režimu spánku, prebudí váš tablet, keď puzdro otvoríte a uspí ho, keď puzdro zatvoríte, takže je váš tablet vždy pripravený, keď ho potrebujete.
  • Tenké a ľahké: Vďaka precíznemu dielenskému spracovaniu a najmodernejším materiálom je toto ochranné puzdro prekvapivo tenké a ľahké.
  • Stojan s dvoma polohami: Ponúka flexibilné polohy pre lepšie zobrazenie – zdvihnutú a naplocho – pre rôzne druhy činností, od písania až po čítanie.
  • Systém SecureLock: Rohové klipsne držia váš tablet pevne v bezpečí ochranného puzdra a pritom je možné ho do puzdra ľahko vkladať a vyberať.
  • Essential Protection System (EPS, čiže systém zásadnej ochrany): Chráni prednú i zadnú stranu vášho tabletu pred náhodnými nárazmi, poškriabaním a obliatím.

 Požiadavky na systém

  • Platforma: Android 4.4
  • Samsung Galaxy Tab S 10,5″

Technické údaje produktu

  • Rozmery (D × Š × V): 295 × 192 × 22 mm
  • Hmotnosť: 436 g

Záruka

  • Obmedzená záruka na hardvér 1 rok v USA a Asii
  • Obmedzená záruka na hardvér 2 roky v EMEA

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej