ONLINE MAGAZIN

Nový album Tiësta vychádza už v polovičke júna!

Takmer 5 rokov museli fanúšikovia holandského DJa a producenta Tiëstačakať na jeho nový štúdiový album. V poradí 5ta autorská kolekcia, ktorou 45-ročný hudobník poteší 13.júna, vychádza pod názvom A Town Called Paradise.

Tiësto na novom albume intenzívne pracoval viac než dva roky a vydá ho v dvoch rôznych verziách. Základná bude obsahovať celkom 14 pesničiek, deluxe edícia ponúkne 4 bonusové skladby. Verejnosti holandský DJ z albumu zatiaľ predstavil tri skladby. Takmer pred rokom Tiësto zabodoval so singlom Take Me a koncom minulého roka vypustil do rádiového éteru jeho úspešnú skladbu Red Lights. V týchto dňoch si do európskeho éteru pomaly razí cestuaj novinka Wasted, na ktorej s ním spolupracoval americký spevák Matthew Koma.

Ten ale nie je jediným hosťom na albume A Town Called Paradise.TijsMichielVerwestakaTiësto na albume spolupracoval s tými aktuálne „naj“ DJ-skými kolegami, medzi ktorých určite patrí Hardwell, Firebeatz, Krewellači Sultan & Shepard. Zaujímavý je aj spevácky zoznam hostí. Okrem MatthewaKomy si na albume zaspievali napríklad aj švédske duo Icona Pop, novozélandská speváčka Ladyhawke, Zac Barnett z rockovej kapely American Authors alebo britský spevák Christian Burns, s ktorým Tiësto pred siedmimi rokmi natočil svoj veľký hit In The Dark.

Ako tieto informácie naznačujú, vydanie nového albumu A Town Called Paradise bude jednou z najzásadnejších tohtoročných udalostí na poli tanečnej a klubovej scény. Tiësto, ktorý bol v minulosti podľa prestížneho časopisu Mixmag vyhlásenýNajlepším DJom všetkých dôb, tak bez pochýb nadviaže na doterajšie obrovské úspechy, vďaka ktorým predal už milióny albumov a singlov a aj po dvadsiatich rokoch profesionálnej kariéry plní tie najväčšie haly a štadióny po celom svete.

Jún bude v znamení nového albumu Tiësta “A Town CalledParadise“! nenechajte si ujsť kolekciu jeho nových autorských pesničiek, ktorá vychádza pod hlavičkou labelu Universal Music už 13. júna!

 

Tiëstofeat. Matthew Koma – Wasted

Tiësto – RedLights 

 

http://www.tiesto.com

http://www.facebook.com/tiesto   

Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Film Náš tip Umenie a kultúra

DOMINA – Predbehla dobu o mnoho storočí

Neuveriteľný skutočný príbeh Livie Drusilly, manželky Caesara Augusta, ožíva tento mesiac na televíznej stanici Epic Drama. DOMINA ponúka divákom pútavý pohľad do starovekého Ríma, konkrétne do obdobia okolo roku 27 pred Kristom. Seriál, ktorý predstavil režisér David Evans, sa však opiera o príbehy žien, ktoré stáli za mocnými mužmi vtedajšej doby. Hlavnou postavou je Lívia […]

Čítať ďalej
Lifestyle Náš tip Umenie a kultúra

Ríša snov Mira Žbirku zaujala filmárov

Videoklip k skladbe Mira Žbirku – Ríša snov je už piatym klipom a singlom z oceňovaného albumu Posledné veci. Skladbu z albumu, ktorý získal  štyri ceny Anděl, Cenu SOZA za najpredávanejší album a mnoho ďalších cien a ktorú nahrali David Žbirka a Oliver Torr, si do seriálu ADIKTS vybral režisér Adam Sedlák, držiteľ Českého leva za film […]

Čítať ďalej