ONLINE MAGAZIN

ThinkPad tablet 8 -Vybavený technológiou pre úspešných profesionálov

Spoločnosť Lenovo, líder na trhu PC,prináša na slovenský trh tablet ThinkPad 8, ďalší prírastok v profesionálnej rodine Think. Svojím PC výkonom je pripravený poskytnúť biznis užívateľom efektívny pracovný výkon kdekoľvek a kedykoľvek.Výborný 8,3’’ Full HD displej, dlhšia životnosť batérie, multimediálne vybavenie,  to všetko zabalené v ľahkom, tenkom a štýlovom tablete s  inovatívnym  Quick shot krytom.

Praktickosť tabletu ThinkPad 8pri práci na cestách,predurčuje osem hodinová výdrž batérie a váha zariadenia menej ako pol kilogramu.  Kvalitný 8,3’’ širokouhlý displej  s povrchovou úpravou znižujúcou znečistenie, s pomerom strán 16:10 a s Full HD rozlíšením 1920×1200 bodov, poskytuje v porovnaní s tabletmi tejto veľkostnej triedy o 25 percent väčšiu zobrazovaciu plochu.

Určite zaujmú sýte farby kvalitného obrazu a 180 stupňové pozorovacie uhly zabezpečené technológiou IPS. Takisto dobrý kontrast a zvýšená svietivosť 370 nit poskytujú možnosť pohodlnej práce v exteriéroch. Efektívnosť využitia znásobuje aj bezprostredná pripravenosť pre prácu, ktorá  je samozrejmosťou, či už spustením aplikácií pre systém Windows 8 optimalizovanýchpre dotykové zariadenie, ako aj aktivácia bežného softvéru.

V oblasti konektivity podporuje ThinkPad 8 Wifi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth ® 4.0 či voliteľne globálnu podporu 3G/AG sietí.Zároveň disponuje možnosťou jednoduchého  pripojenia k televízoru s HD rozlíšením, alebo inému zobrazovaciemu zariadeniu prostredníctvom portu s výstupom micro HDMI.Pohodlné prezeranie prezentácií umožní aplikácia Lenovo Quick Cast 2.0, pre video v HD rozlíšení je pripravená aplikácia Lenovo Quick Dispaly 2.0.

Predná kamera s rozlíšením 2 Mpx prináša čistý obraz pre video konferencie, podporu digitálnych mikrofónov dual –array, s funkciou redukcie šumu a tiež optimalizáciou pre VoIP. Zadná kamera s rozlíšením 8 Mpx s automatickým zaostrovaním, bleskom a nahrávaním videa, znásobujepraktickosť tohoto profesionálneho zariadenia.

Pre využitie funkcie Quickshot stačí len jednoducho odkryťklapku objektívu, čo naštartuje automatické použitie tabletu pre rýchle snímanie. Pri sklopení poskytuje kryt svoje využitie aj ako stojan a v režime stan je ideálny na prezentovanie okolo sediacemu publiku.

Výnimočný výkon zabezpečený štvorjadrovým procesorom Intel AtomZ3770 (Bay Trail)s frekvenciou2,4 GHz, úložný priestor až 128GB, microUSB 3.0 port a overené bezpečnostné vlastnosti v jednoduchšom a čistejšom dizajnovom prevedení, doplnené vylepšenými prvkami, sú tými správnymi argumentmipre výber ThinkPad 8 na prácu aj zábavu na cestách.

ThinkPad 8 je na slovenskom trhu k dispozícii v cene od 455 Eur s DPH.

Mohlo by vás zaujímať:

Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej
Technika Technológie

Samsung predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2, ktorý ochráni cenný majetok používateľov

Nová verzia je univerzálnejšia a znamená viac pokoja v duši. Vďaka novým funkciám má používateľ sledovanie svojich vecí pod kontrolou. Možnosti vyhľadávania stratených predmetov sa s novou verziou výrazne rozšírili  Spoločnosť Samsung Electronics predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2. Novinka prináša do radu inteligentných príveskov Galaxy SmartTag množstvo vylepšených spôsobov, ako strážiť a sledovať cenné predmety. Možnosti […]

Čítať ďalej
Technológie Tlačová správa Umenie a kultúra

Jean-Michel Jarre a The Offspring budú hudobnými hviezdami festivalu STARMUS VII. Slovensko navštívia nobelisti, astronauti a svetoví umelci

Starmus, medzinárodný festival vedy, umenia a hudby, predstavuje ďalších účastníkov siedmeho ročníka, ktorý sa uskutoční v Bratislave v máji 2024. Medzi hudobnými hosťami bude svetová legenda elektronickej hudby Jean-Michel Jarre a americká punk rocková kapela The Offspring. Pribudli aj noví vedeckí hostia, napríklad astronauti Chris Hadfield, ktorý velil ISS či Charlie Duke, člen misie Apollo 16, ktorý kráčal […]

Čítať ďalej