ONLINE MAGAZIN

SwedishHouse Mafia sa vracia v exkluzívnom filmovom dokumente!

Trojica švédskych DJ-ov vystupujúcich pod názvom Swedish House Mafia sa v nasledujúcich týždňoch ešte raz pripomenie, a to vo veľkom štýle! Fanúšikovia si budú môcť zakúpiť film mapujúci ich kariéru aj so soundtrackom.

Axwell, Steve Angello a Sebastian Ingrosso sa ako Swedish House Mafia vypracovali medzi TOP svetovú špičku a ich hity hity One (YourName), Save The Worldalebo Don’t You Worry Child zabodovali na popredných priečkach všetkých zásadných svetových hitparádach. O to smutnejšia bola minuloročná informácia, že sa skupina rozhodla skončiť.

Po dvoch vydaných albumoch a stovkách vypredaných show v tých najlepších halách a štadiónoch sveta, tak prišlo niekoľko rozlúčkových koncertov, počas ktorých vznikol z časti aj materiál na dokumentárny film pomenovaný Leave The World Behind. Ten mapuje celú hviezdnu cestu troch DJ-ských kamarátov a poodokrýva nielen pohľad do ich životov, ale predovšetkým aj do zákulisia úspešného OneLastTour, počas ktorého trio zavítalo koncom roku 2012 aj k našim českým susedom do Prahy.

Film mal nedávno premiéru na filmovom festivale SXSW v Austine a následne bol premietaný v kinách dvadsiatich vybraných svetových krajín. Od 15. apríla si ho budú môcť fanúšikovia konečne digitálne kúpiť cez iTunes. Ako všetky takéto filmy tak aj tento bude mať svoj soundtrack, a aj ten bude v réžii SwedishHouse Mafie! Pôjde o dvojalbum, na ktorom je zachytený záznam z live vystúpenia, ktoré DJ-ské trio odohral v Masquerade Motel v Los Angeles, kam prišlo viac než 70 000 ľudí.

Medzi viac než tridsiatimi skladbami, ktoré vyjdú pod názvom OneLastTour: A Live Soundtrack,  fanúšikovia nájdu nielen všetky hity od SwedishHouse Mafie, ale aj niekoľko ich exkluzívnych remixov a bootlegov úspešných pesničiek od Coldplay, DaftPunk, Florence And TheMachine, Ushera alebo DimitriVegas&LikeMike. Špeciálnym bonusom soundtracku bude akustická verzia najväčšieho hitu Don’tYouWorryChild, skvelá podoba pesničky LeaveTheWorldBehindod Luny alebo spoločná skladba Axwella s IngrossomWeComeWeRaveWe Love.

Pripomeňme, že SHM počas svojej kariéry predali viac než 1,7 milióna albumov, ich najväčší hit Don’tYouWorryChild na YouTube videlo cez 160 miliónov ľudí a samotného singlu, ktorý dosiahol na prvú priečku hitparády v 45 krajinách, sa po svete predalo viac než 6 miliónov kusov. Zároveň sú SHM prvou elektronicko-tanečnou skupinou, ktorá mala možnosť vystúpiť v newyorskom Madison SquareGarden. Lístky na ich show sa vtedy vypredali počas 9-tich minút!!!

SwedishHouse Mafia sa ešte raz vracia, a to naozaj vo veľkom štýle! Už 15.apríla bude k dispozícii ich filmový dokument “LeaveTheWorldBehind“ aj so soundtrackom“OneLastTour: A Live Soundtrack“, ktorý vychádza pod hlavičkou labelu Universal Music!

 LeaveTheWorldBehind (OfficialMovieTrailer)

http://leavetheworldbehind.com

http://swedishhousemafia.com

https://www.facebook.com/swedishhousemafia

Film pre-order: http://swedishou.se/Film

Soundtrack pre-order: http://swedishou.se/OLT

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Film Náš tip Umenie a kultúra

DOMINA – Predbehla dobu o mnoho storočí

Neuveriteľný skutočný príbeh Livie Drusilly, manželky Caesara Augusta, ožíva tento mesiac na televíznej stanici Epic Drama. DOMINA ponúka divákom pútavý pohľad do starovekého Ríma, konkrétne do obdobia okolo roku 27 pred Kristom. Seriál, ktorý predstavil režisér David Evans, sa však opiera o príbehy žien, ktoré stáli za mocnými mužmi vtedajšej doby. Hlavnou postavou je Lívia […]

Čítať ďalej