ONLINE MAGAZIN

Prví majitelia Samsung GALAXY S5 dostanú náramok Gear Fit ako darček zdarma

Aktuálna vlajková loď spoločnosti Samsung – GALAXY S5 bude na slovenskom trhu v predaji už 11. apríla 2014. Pre 60 kupujúcich pripravil Samsung darček v podobe náramku Gear Fit zadarmo.

Smartfón Samsung GALAXY S5 vyniká špičkovým fotoaparátom, rýchlym pripojením k sieti, zameraním na zdravý životný štýl a odolnosťou proti prachu a vode. Na slovenskom trhu bude prvýkrát v predaji 11. apríla 2014. Pre prvých záujemcov pripravil Samsung navyše zaujímavý darček.

V dvoch vybraných značkových predajniach Samsung – v Bratislave a Košiciach – bude spustený predaj presne o 11:11 hod. Prví záujemcovia, ktorí si kúpia GALAXY S5 v každom z obchodov, dostanú úplne zadarmo náramok Gear Fit v hodnote 189 €. Informácie o počte zariadení budú k dispozícii na jednotlivých predajniach.

„Gear Fit je úplne unikátne zariadenie. Preto chceme prvých majiteľov GALAXY S5 odmeniť za ich vernosť značke Samsung a umožniť im využiť všetky prednosti našej novej vlajkovej lode,“ uviedol Roman Šebek, riaditeľ divízie IM spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Špeciálna ponuka bude dostupná v bratislavskej značkovej predajni Samsung v OC Centrál a v košickej značkovej predajni v SC Aupark. Exkluzívny balíček (vždy jeden kus na osobu) bude obsahovať Samsung GALAXY S5 v čiernej, alebo bielej farbe a náramok Gear Fit s čiernym pásikom.

Samsung GALAXY S5

Galaxy_1

Samsung GALAXY S5 je vybavený Full HD Super AMOLED displejom s uhlopriečkou 5,1 palca. Na zadnej strane sa nachádza 16Mpix fotoaparát s najrýchlejším automatickým zaostrovaním na svete. Vďaka vylepšenej aplikácii S Health 3.0 ponúka telefón viac nástrojov, ktoré pomáhajú ľuďom zostať fit a cítiť sa dobre. Využívať je možné komplexné sledovanie osobných fitnes záznamov vrátane údajov z krokomera o počte krokov, rýchlosti alebo prejdenej vzdialenosti. Samsung GALAXY S5 je tiež vybavený vstavaným snímačom srdcového tepu, ktorý sa nachádza priamo pod fotoaparátom na zadnej strane telefónu a jednoduchým priložením prsta na snímač umožňuje skontrolovať si počet úderov srdca za minútu.

Novinka podporuje najmodernejšiu LTE konektivitu a piatu generáciu Wi-Fi 802.11ac či 2X2 MIMO. Prostredníctvom technológie Download Booster tak ešte zvyšuje rýchlosť dátového prenosu spojením Wi-Fi a LTE.

Samsung GALAXY S5 bude na slovenskom trhu dostupný od 11. apríla 2014 najskôr v čiernom, alebo bielom prevedení za odporúčanú maloobchodnú cenu 679 € vrátane DPH. K dispozícii bude tiež pestrá ponuka príslušenstva, napríklad ochranné puzdrá v netradičných metalických farbách.

 

 

Samsung Gear Fit

Tento náramok uchvátil takmer okamžite po svojom predstavení. Ide o dokonalého partnera pre fitnes aj štýlový doplnok pre aktívny život. Jeho zakrivený dotykový displej a hypoalergénny náramok z neho robia ideálne zariadenie, ktoré je možné nosiť prakticky nepretržite. Predurčujú ho k tomu aj jeho vlastnosti. Podobne ako ostatné zariadenia radu Gear je vybavený vstavaným snímačom srdcového tepu a aplikácií S Health, ale obsahuje i neustále aktívnu funkciu sledovanie aktivity, ktorá počas celého dňa sleduje každý pohyb svojho používateľa*. Získané informácie je potom možné analyzovať v telefóne GALAXY S5 a zistiť, aké ciele používateľ dosiahol.

Gear Fit sa postará aj o to, aby používateľ nepremeškal dôležitý hovor, e-mail alebo schôdzku v kalendári – oznámenie sa ukáže priamo na zaoblenom Super AMOLED displeji náramku.

 

 

Zoznam značkových predajní Samsung zapojených do akcie:

Značková predajňa Bratislava Central
Adresa: Metodova 6, 821 08 Bratislava
Otváracie hodiny: 10:00 – 21:00
(Sob – Ned 09:00 – 21:00)
telefón: +421 915 889 779

 

Značková predajňa Košice
Adresa: Nám. Osloboditeľov 3377/1, 040 01 Košice
Otváracie hodiny: 09:00 – 21:00
telefón: +421 949 503 698

Ďalšie informácie nájdete na www.samsung.sk.

Mohlo by vás zaujímať:

outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Technika

Nositeľná kamera Axis W120 prináša funkciu živého streamovania

Spoločnosť Axis Communications uvádza na trh novú kameru nositeľnú na tele AXIS W120. Kamera nájde svoje využitie primárne v bezpečnostnom sektore a má zabudované LTE/4G, Wi-Fi a Bluetooth moduly, ktoré umožňujú priame streamovanie cez AXIS Body Worn Live službu. Svojim používateľom tak dáva pocit, že v tom nie sú sami. Vďaka video streamu na vyžiadanie a sledovaniu […]

Čítať ďalej
Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej