ONLINE MAGAZIN

Creative predstavuje MUVO™ 20 a MUVO™ 10

Prenosné bezdrôtové reproduktory s vynikajúcimi basmi a hlasitosťou, ktoré poskytujú najsilnejší zvuk vo svojej triede
Spoločnosť Creative Technology Ltd uviedla na trh prenosné bezdrôtové reproduktory “grab-and-go” čiže “Chyť a choď” a to Creative MUVO 20 a Creative MUVO 10 – dva nové prírastky do svojej rodiny prenosných bezdrôtových reproduktorov s technológiami NFC a Bluetooth.

Nový rad prenosných bezdrôtových reproduktorov Creative MUVO so športovým moderným geometrickým dizajnom zahŕňa najnovšie verzie Bluetooth a NFC, ktoré im umožnia plynulé prehrávanie hudby bezdrôtovo z akéhokoľvek stereofónneho Bluetooth smartfónu, tabletu, notebook alebo iného mobilného zariadenia. Množstvo chytrých funkcií zabezpečuje užívateľom optimálny zvukový zážitok zo všetkých digitálnych nahrávok – hudby, videí, filmov, hier a hlasových hovorov.

Predstavujeme dva výkonné 3” jednopásmové meniče v rozšírenom akustickom priestore, patentovanú technológiu Creative BasXPort™, vďaka čomu je séria Creative MUVO schopná podávať najvýkonnejší zvuk z prenosných reproduktorov vo svojej triede s čistými a hlasnými basmi. S NFC technológiou Tap & Play pre veľmi rýchle spárovanie a jednoduché prehrávanie Bluetooth sú tieto reproduktory najjednoduchšími a bezproblémovými spoločníkmi pre mobilný digitálny životný štýl.

Pokiaľ ide o bezdrôtové prehrávanie, reproduktor Creative MUVO 20 je navrhnutý s aptX® kodekom, ktorý zaisťuje vysokú kvalitu Bluetooth prehrávania – čo mu umožňuje poskytovať bezdrôtový zvuk, ktorý znie rovnako dobre ako z reproduktora s káblovým pripojením*. Okrem  svojho robustného zvukového výkonu prichádza séria reproduktorov MUVO taktiež aj s ďalšími užitočnými funkciami. Reproduktor Creative MUVO 20 má zabudovaný batériový akumulátor, ktorý umožní užívateľom nabíjať svoj smartfón, zatiaľ čo reproduktor Creative MUVO 10 má praktickú rukoväť “Chyť a choď”, ktorá umožňuje veľmi pohodlný prenos.

 

Technologické vlastnosti série prenosných bezdrôtových reproduktorov Creative MUVO

  1. Výkonný zvuk
    • Prináša zvuk s najvyššou hlasitosťou vo svojej triede – je navrhnutý s dvoma 3” jednopásmovými meničmi umiestnenými vo veľkej akustickej komore, tento rad prenosných bezdrôtových reproduktorov MUVO je schopný podávať najvýkonnejší zvuk spomedzi všetkých reproduktorov vo svojej triede s jasnými a pútavými basmi.
  • Výkonné basy – Patentovaná technológia Creative BasXPort, ktorá prostredníctvom špičkovej basovej ozvučnice s duálnym rozšírením produkuje čisté a vysoko výkonné basy.
  • Reproduktor Creative MUVO 20 je podporovaný aptX® kodekom pre vysokú kvalitu prehrávania zvuku cez Bluetooth, je schopný podávať hodvábne hladký bezdrôtový zvuk, ktorý znie porovnateľne dobre ako z káblového reproduktora*.
  •  Lepší rozptyl zvuku z ozvučnice reproduktora vďaka 12° sklonu čelného panelu
  • Technológia NFC umožňuje bleskové Bluetooth párovanie a prehrávanie jedným dotykom.
  • Funkcia hlasitého odposluchu pre telefonovanie.
  • Ďalšie možnosti pripojenia, ako je napríklad 3.5mm Aux-In pre ďalšie analógové zvukové zariadenia.
  • Zabudovaná lítium-iónová batéria pre nabíjanie cez USB pre maximálne pohodlie a prenos.
  • Pri navrhovaní sa dbalo na prenosnosť, preto reproduktor Creative MUVO 20 obsahuje batériový akumulátor so špeciálnym USB portom pre nabíjanie mobilných zariadení na cestách. Stačí sa len pripojiť a nabíjať!
  • Pohodlná rukoväť “Chyť a Choď” robí reproduktor Creative MUVO 10 veľmi jednoduchým na prenos.
  1. Jednoduché použitie
  1. Inteligentný dizajn

 

Creative MUVO 20

Cena je stanovená na 79.99 EUR. Reproduktor Creative MUVO 20 je schopný podávať vynikajúci zvuk cez hranice svojej veľkosti. Rozmerovo je trošku väčší v porovnaní s reproduktorom MUVO 10, reproduktor Creative MUVO 20 prináša hlasnejší zvuk. Reproduktor Creative MUVO 20 bol navrhnutý s podporou kodeku aptX®, čo zabezpečuje najnižšiu možnú latenciu a čo najvyššiu kvalitu bezdrôtového prehrávania zvuku cez Bluetooth, pričom reproduktor prehráva rovnako dobre a kvalitne ako reproduktor napájaný cez kábel*. Reproduktor Creative MUVO 20 je napájaný pomocou vlastnej dobíjateľnej lítium-iónovej batérie, ktorá poskytuje výdrž batérie na jedno nabitie až 10 hodín**. Okrem toho má batéria funkciu akumulátora, ktorý používateľom umožňuje nabíjať svoje mobilné zariadenia cez špeciálny USB port.

 

Technické špecifikácie reproduktora Creative MUVO 20

  • Váha reproduktora: 1.016kg / 2.24 lbs
  • Rozmery reproduktora (H x W x D): 115 x 335 x 115 mm / 4.5 x 13.2 x 4.5 inches
  • Bluetooth frekvencia: 2402 – 2480 MHz
  • Podpora pre verziu Bluetooth 4.0 a Bluetooth profily:

A2DP (bezdrôtový stereofónny Bluetooth)

AVRCP (ďiaľkové ovládanie Bluetooth)

HFP (profil pre Hands-free)

  • Podporované kodeky: SBC a aptX®
  • Integrovaný 3.5mm Aux-In pre ďalšie zvukové zariadenia
  • Zabudovaná lítium-iónová batéria nabíjateľná cez USB pre maximálnu možnú prenosnosť. Výdrž batérie do 10 hodín na jedno nabitie**
  • Funkcia batériového akumulátora: nabíja mobilné zariadenia cez špeciálny USB port
  • Nabíjanie cez Micro USB kábel
  • Reproduktor MUVO 20 je dostupný v čiernej a bielej farbe

 

Creative MUVO 10

Cena je stanovená na 59.99 EUR, reproduktor Creative MUVO 10 má rovnaké akustické vlastnosti v porovaní s MUVO 20 je však rozmerovo menší. Je poháňaný zabudovanou dobíjateľnou lítium-iónovou batériou, ktorá poskytuje až 8 hodín prehrávania na jedno nabitie**. Reproduktor Creative MUVO 10 ma pohodlnú rukoväť “Chyť a Choď”, ktorá umožňuje veľmi jednoduché prenášanie.

 

Technické špecifikácie reproduktora Creative MUVO 10

  • Váha reproduktora: 0.967kg / 2.13 lbs
  • Rozmery reproduktora (H x W x D): 105 x 320 x 113 mm / 4.1 x 12.6 x 4.5 inches
  • Bluetooth frekvencia: 2402 – 2480 MHz
  • Podpora pre verziu Bluetooth 4.0 a Bluetooth profily:

A2DP (bezdrôtový stereofónny Bluetooth)

AVRCP (ďiaľkové ovládanie Bluetooth)

HFP (profil pre Hands-free)

  • Podporované kodeky: SBC
  • Integrovaný 3.5mm Aux-In pre ďalšie zvukové zariadenia
  • Zabudovaná lítium-iónová batéria nabíjateľná cez USB pre maximálnu možnú prenosnosť. Výdrž batérie do 8 hodín na jedno nabitie**
  • Nabíjanie cez Micro USB kábel
  • Zabudovaná rukoväť pre ultra pohodlné nosenie
  • Reproduktor MUVO 10 je dostupný v čiernej, zelenej a modrej farbe

 

* Pre kompatibilné stereo Bluetooth zariadenia podporujúce aptX® zvukový kodek

** Skutočná výdrž batérie sa môže líšiť v závislosti od hlasitosti, spôsobe používania a type pripojenia

 

Cena a dostupnosť

Prenosné bezdrôtové reproduktory Creative MUVO 20 a MUVO 10 budú k dispozícii za tieto odporúčané maloobchodné ceny:

 

Creative MUVO 20               79.99 EUR

Creative MUVO 10               59.99 EUR

 

Pre informácie o dostupnosti v obchodoch sa prosím obráťte na miestnych autorizovaných predajcov.

 

Pre viac informácií o prenosných bezdrôtových reproduktoroch Creative MUVO 20 a Creative MUVO 10 prosím navštívte stránku http://cs.creative.com/p/speakers

 

Toto oznámenie sa týka výrobkov uvedených na Európsky trh. Dostupnosť sa može zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia a môže sa líšiť inde vo svete v závislosti od miestnych podmienok a požiadavok. Creative, logo Creative, MUVO a basXPort sú ochranné známky alebo registrované ochranné známky spoločnosti Creative Technology Ltd v Spojených štátoch a / alebo ďalších krajinách. Všetky práva vyhradené. Všetky ostatné ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

Mohlo by vás zaujímať:

outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Technika

Nositeľná kamera Axis W120 prináša funkciu živého streamovania

Spoločnosť Axis Communications uvádza na trh novú kameru nositeľnú na tele AXIS W120. Kamera nájde svoje využitie primárne v bezpečnostnom sektore a má zabudované LTE/4G, Wi-Fi a Bluetooth moduly, ktoré umožňujú priame streamovanie cez AXIS Body Worn Live službu. Svojim používateľom tak dáva pocit, že v tom nie sú sami. Vďaka video streamu na vyžiadanie a sledovaniu […]

Čítať ďalej
Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej