ONLINE MAGAZIN

Avicii dá svojmu debutovému albumu za pár dní aj remixový kabát !

Švédsky DJ a producent Avicii si minuloročným vydaním svojho debutového albumu “True“ upevnil pozíciu jedného z najúspešnejších predstaviteľov súčasnej tanečnej scény. Zo spomínaného albumu vydal 4 úspešné single a teraz sa rozhodol potešiť aj jeho remixovanou podobou.

Posledných dvanásť mesiacov bolo pre Aviciiho najdôležitejších v jeho celej doterajšej kariére. Jeho debut “True“ prijali veľmi pozitívne nielen fanúšikovia, ale aj odborná kritika. Vďaka hitom “WakeMeUp“, “YouMakeMe“, “Hey Brother“ alebo “Addicted To You“sa tento 24-ročný rodák zo Štokholmu naviac etabloval medzi najväčšiu hudobnú elitu.

Avicii sa v minulosti presadil nielen ako výborný producent, ale aj ako veľmi uznávanýremixér.  Jeho rukami prešli úspešné single od odMadonny, Davida Guetty, Armina van Buurena, EnriqueIglesiase alebo dua DaftPunk a vždy išlo o excelentnú prácu, ktorá zabodovala vo všetkých popredných svetových kluboch. Tentokrát si Avicii vzal ešte o trochu väčšie „sústo“ a rozhodol sa zremixovať pesničky zo svojho albumu.

Už v piatok 21.marca sa na trhu objaví album pomenovaný “True: Avicii By Avicii“, ktorý ponúkne nový pohľad na album “True“, a to očami jeho autora. Avicii sa rozhodol svojim pesničkám dať úplne nový rozmer a neobmedzoval sa tak iba na hudobný sound, ktorým sa prezentuje v poslednej dobe. Dočkáme sa tak teda tvrdých klubových beatov, elektra, diska ale aj downtempa. Avicii tak svojím remixovým albumom potvrdzuje, že je nielen výborným producentom a remixérom, ale aj všestranným hudobníkom.

Avicii pokračuje vo svojej neuveriteľnej jazde! Po 4 úspešných singloch z albumu “True“ vydáva jehoremixovú podobu. Titul nazvaný “True: Avicii by Avicii“vychýdza pod hlavičkou labeluUniversal Music už 21. marca!

Avicii – Addicted To You 

http://www.avicii.com
http://www.facebook.com/avicii
https://twitter.com/Avicii
http://www.deezer.com/album/6893935

TRACK LIST:

1. WAKE ME UP (AVICII BY AVICII)
2. YOU MAKE ME (AVICII BY AVICII)
3. HEY BROTHER (AVICII BY AVICII)
4. ADDICTED TO YOU (AVICII BY AVICII)
5. DEAR BOY (AVICII BY AVICII)
6. LIAR LIAR (AVICII BY AVICII)
7. SHAME ON ME (AVICII BY AVICII)
8. LAY ME DOWN (AVICII BY AVICII)
9. HOPE THERE’S SOMEONE (AVICII BY AVICII)

Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Film Náš tip Umenie a kultúra

DOMINA – Predbehla dobu o mnoho storočí

Neuveriteľný skutočný príbeh Livie Drusilly, manželky Caesara Augusta, ožíva tento mesiac na televíznej stanici Epic Drama. DOMINA ponúka divákom pútavý pohľad do starovekého Ríma, konkrétne do obdobia okolo roku 27 pred Kristom. Seriál, ktorý predstavil režisér David Evans, sa však opiera o príbehy žien, ktoré stáli za mocnými mužmi vtedajšej doby. Hlavnou postavou je Lívia […]

Čítať ďalej
Lifestyle Náš tip Umenie a kultúra

Ríša snov Mira Žbirku zaujala filmárov

Videoklip k skladbe Mira Žbirku – Ríša snov je už piatym klipom a singlom z oceňovaného albumu Posledné veci. Skladbu z albumu, ktorý získal  štyri ceny Anděl, Cenu SOZA za najpredávanejší album a mnoho ďalších cien a ktorú nahrali David Žbirka a Oliver Torr, si do seriálu ADIKTS vybral režisér Adam Sedlák, držiteľ Českého leva za film […]

Čítať ďalej