ONLINE MAGAZIN

ASUS láme rekordy

ASUS láme rekordy, na 2014 iF Design Awards získal 11 ocenení
Transformer Book Trio, VivoMouse a PadFone mini sú medzi víťazmi prestížnych ocenení iF Product Design Award

Produkty spoločnosti ASUS získali 11 prestížnych ocenení iF Product Design Awards. Pre ASUS ide o doteraz najlepší výsledok, spoločnosť toľko cien počas jedného ročníka iF Design Awards ešte nevyhrala. ASUS uspel v troch kategóriách. V kategórii Počítače získali ocenenia produkty VivoMouse, MeMO Pad HD 7, Transformer Book Trio, Zenbook NX500, Zenbook UX301, produktový rad ASUSPRO PU Series, produktový rad monitorov ASUS ProArt PA Series, ASUS G10AC a základná doska Republic of Gamers (ROG) Maximus VI Formula. PadFone mini vyhral v kategórii Telekomunikácie a mobilný LED projektor ASUS S1 LED triumfoval v kategórii Audio/Video.

iF Design Awards sú celosvetovo uznávané ocenenia, ktoré sú považované za dôkaz kvality produktov. Tieto excelujú v špecifických kritériách, ako je kvalita dizajnu, inovácie, funkcionalita, ergonómia a ďalšie. Víťazov volila nezávislá porota, tvorená 50 expertmi z celého sveta.

 

MeMO Pad HD 7

MeMO Pad HD 7 je štýlový a prenosný 7-palcový tablet s vynikajúcim pomerom cena/výkon. Je dostupný v piatich farbách – biela, modrá, ružová, zelená a šedá – má lesklý kryt a atraktívne uhladené telo, ktoré ladí s každým štýlom.

 

Transformer Book Trio

Transformer Book Trio je prvé zariadenie 3-v-1 na svete, ktoré kombinuje notebook, tablet a stolný počítač. Transformer Book Trio má úžasný kovový dizajn a vynikajúcu všestrannosť. 11,6-palcový Full HD displej je jednoducho odnímateľný a takmer okamžite premení vysokovýkonný Windows 8 a Android notebook na Android tablet. Dokovaciu stanicu PC Station je možné pripojiť k externému monitoru a Transformer Book Trio využívať ako výkonné stolné PC.

Transformer Book Trio je v režime Windows 8 notebooku a PC vybavený výkonným procesorom Intel® Core™ 4-tej generácie. V režime Androidového tabletu a notebooku ponúka viacdotykový Full HD displej a rýchlu prevádzku.

 

Zenbook NX500

Zenbook NX500 je ultraprenosný notebook, ktorý kombinuje inovatívne technológie a dizajn s výkonným hardvérom. Vďaka elegantnému striebornému a štíhlemu telu je pôvabný a ľahko prenosný.

Zenbook NX500 je prvý notebook od ASUSu so 4K Ultra High Definition (4K/UHD) displejom. V kombinácii s titánovými reproduktormi a technológiami SonicMaster a ICEpower®, Bang & Olufsen poskytuje jedinečnú kvalitu videa a zvuku.

Zenbook NX500 bude vystavený počas výstavy Milan Design Week 2014, ktorá sa koná od 8. do 13. apríla 2014.

 

Zenbook UX301

Zenbook UX301 je ultrabook, kombinujúci výnimočný štýl s vynikajúcou odolnosťou, výkonom a inovatívnym dizajnom. Sklo a keramická vrstva dodávajú Zenbooku UX301 elegantný a nádherný lesk. Veko je pokryté vrstvou ochranného skla Corning® Gorilla® Glass 3 with Native Damage Resistance™, vďaka ktorému sa Zenbook UX301 nepoškriabe a je úžasne odolný.

Pod vekom sa skrýva jasný a pestrofarebný 13,3-palcový WQHD displej, na ktorom vyzerá všetok obsah, od webových stránok až po pracovné dokumenty. Displej Zenbooku UX301 ponúka aj viacbodové dotykové ovládanie a vylepšený používateľský zážitok vďaka podpore operačného systému Windows 8.

Zenbook UX301 má unikátny „väzbový“ dizajn, ktorý je inšpirovaný väzbou kníh a poskytuje ideálne pozorovacie uhly a pohodlie pri písaní.

 

ASUSPRO PU Series

ASUSPRO PU Series je produktový rad ultraprenosných biznis notebookov s uhladeným profesionálnym štýlom a zameraním na spoľahlivosť a maximálnu produktivitu. Dizajn notebookov radu ASUSPRO PU Series je čistý a uhladený, s elegantnou povrchovou úpravou. Notebooky majú pevnú, jednoliatu konštrukciu, sú odolné a spoľahlivé pre každodenné pracovné využitie.

Notebooky ASUSPRO PU Series majú vo výbave aj True-comfort klávesnicu, ktorá zjednodušuje písanie a zvyšuje produktivitu. S ergonomicky prispôsobenou odolnosťou klávesov a 2,3 mm vzdialenosťou medzi nimi, klávesnica je navrhnutá pre dlhodobé pohodlné používanie.

 

PadFone mini

PadFone mini je zariadenie, ktoré kombinuje mobilitu smartfónu s veľkosťou displeja tabletu. Skladá sa zo 4-palcového smartfónu, ktorý je možné jednoducho vložiť do dokovacej stanice 7-palcového tabletu. Pohodlne sa drží v jednej ruke a používateľom poskytuje možnosť okamžite zväčšiť obrazovku zariadenia a  nabíjať telefón. Technológia DynamicDisplay zabezpečuje prirodzený prechod z režimu telefónu do režimu tabletu a naopak, takže na displeji zobrazený obsah vyzerá výborne v oboch prípadoch.

PadFone mini je vybavený 8-megapixelovým PixelMaster fotoaparátom. Technológia PixelMaster pozostáva zo sady funkcií, ktoré vylepšujú vlastnosti fotoaparátu a zjednodušujú fotenie dobre vyzerajúcich fotografií. Funkcia Low-light Mode výrazne zlepšuje kvalitu fotiek a videa v slabo osvetlených priestoroch. Fotoaparát dokáže spájaním okolitých pixelov vylepšiť senzitivitu svetla až o

400 % a kontrast až o 200 %. Fotografie sú vďaka tomu jasné aj bez použitia blesku.

PadFone mini taktiež využíva ASUS ZenUI, nové používateľské rozhranie, ktoré je exkluzívne pre mobilné zariadenia od ASUSu. Rozhranie sa vyznačuje novým dizajnom a zrozumiteľnými informáciami. Je tvorené zjednodušenými ikonami a menu s položkami, rôznymi farebnými témami, animáciami, novými zvoneniami a zvukmi upozornení. Dve nové funkcie — What’s Next a Do It Later — zjednodušujú používateľom spracovanie veľkého množstva každodenných informácií.

 

Dostupnosť a cena

Dostupnosť produktov sa líši v závislosti od krajiny. Bližšie informácie vám poskytne lokálny zástupca spoločnosti ASUS.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Technika

Nositeľná kamera Axis W120 prináša funkciu živého streamovania

Spoločnosť Axis Communications uvádza na trh novú kameru nositeľnú na tele AXIS W120. Kamera nájde svoje využitie primárne v bezpečnostnom sektore a má zabudované LTE/4G, Wi-Fi a Bluetooth moduly, ktoré umožňujú priame streamovanie cez AXIS Body Worn Live službu. Svojim používateľom tak dáva pocit, že v tom nie sú sami. Vďaka video streamu na vyžiadanie a sledovaniu […]

Čítať ďalej
Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej
Technika Technológie

Samsung predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2, ktorý ochráni cenný majetok používateľov

Nová verzia je univerzálnejšia a znamená viac pokoja v duši. Vďaka novým funkciám má používateľ sledovanie svojich vecí pod kontrolou. Možnosti vyhľadávania stratených predmetov sa s novou verziou výrazne rozšírili  Spoločnosť Samsung Electronics predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2. Novinka prináša do radu inteligentných príveskov Galaxy SmartTag množstvo vylepšených spôsobov, ako strážiť a sledovať cenné predmety. Možnosti […]

Čítať ďalej