ONLINE MAGAZIN

Aloe Blacc vydáva svoj výborný album konečne aj u nás!

Panamsko-americký spevák Aloe Blacc konečne vydáva celoplošne svoj tretí štúdiový album “Lift YourSpirit“. Spomínaný album sa na slovenskom trhu objaví už v piatok 21. marca!

Aloe Blacc sa do podvedomia širokej verejnosti dostal ako hosťujúci vokalista v minuloročnom veľkom hite Avicciho“WakeMeUp“.Tridsaťpäť ročný EgbertNathanielDawkins IIIaka Aloe Blacc nieje v hudobnej branži žiadny začiatočník. Na svojom konte má už niekoľko albumov a aj v slovenskom éteri sme ho mohli pred pár rokmi zaznamenať vďaka vtipnému singlu “I Need A Dollar“. Samozrejme najväčší komerčný úspech potom prišiel minulý rok, kedy si ho na svoj obrovský hit pozval spomínaný švédsky DJ a producent Avicii.

Aloe Blacc pred pár týždňami poslal do rádiového éteru svoju skvelú singlovku“The Man“, ktorá okrem charizmatického hlasu tohto speváka a chytľavého refrénu zaujala aj známym základom, ktorý si umelec vypožičal z veľkého hitu Eltona Johna“Your Song“. Spomínaná pesnička sa stala za krátku dobu obrovským hitom nielen v Európe, ale aj v Amerike a celkové predaje tohto singlu už prekročili hranicu pol milióna kusov.

Pesnička “The Man“ je prvou ochutnávkou z Blaccového tretieho štúdiového albumu “Lift YourSpirit“, ktorý v Európe doteraz vyšiel iba v Rakúsku, Nemecku a Švajčiarsku. Tam album na minuloročnú jeseň zaznamenal slušný komerčný úspech, ale ten pravý boom sa dá očakávať až teraz, kedy album vychádza konečne na celom svete.

Aloe Blacc, ktorý sa vo svojej produkcii hlási k odkazom takých ikon akoMarvinGaye, StevieWonder alebo Bob Marley, na album zaradil celkom jedenásť pesničiek a spolupracoval na ňom napríklad s PharrellomWilliamsom, DJomKhalilomalebo Rock Mafiou. Album samozrejme obsahuje nielen aktuálny hit “The Man“, ale nechýba ani akustická verzia pesničky “WakeMeUp“.

Nenechajte si ujsť album “Lift YourSpirit“, pod ktorou je podpísaný výborný spevák Aloe Blacc. Jeho skvelý album, ktorý si veľmi pochvaľuje aj odborná kritika, vychádza pod hlavičkou Universal Music už 21. marca!

Aloe Blacc – The Man 

http://www.aloeblacc.com
https://www.facebook.com/aloeblacc
Lift Your Spirit – iTunes

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Film Náš tip Umenie a kultúra

DOMINA – Predbehla dobu o mnoho storočí

Neuveriteľný skutočný príbeh Livie Drusilly, manželky Caesara Augusta, ožíva tento mesiac na televíznej stanici Epic Drama. DOMINA ponúka divákom pútavý pohľad do starovekého Ríma, konkrétne do obdobia okolo roku 27 pred Kristom. Seriál, ktorý predstavil režisér David Evans, sa však opiera o príbehy žien, ktoré stáli za mocnými mužmi vtedajšej doby. Hlavnou postavou je Lívia […]

Čítať ďalej
Lifestyle Náš tip Umenie a kultúra

Ríša snov Mira Žbirku zaujala filmárov

Videoklip k skladbe Mira Žbirku – Ríša snov je už piatym klipom a singlom z oceňovaného albumu Posledné veci. Skladbu z albumu, ktorý získal  štyri ceny Anděl, Cenu SOZA za najpredávanejší album a mnoho ďalších cien a ktorú nahrali David Žbirka a Oliver Torr, si do seriálu ADIKTS vybral režisér Adam Sedlák, držiteľ Českého leva za film […]

Čítať ďalej