ONLINE MAGAZIN

Valentín nemusí byť o drahých daroch,

stačí povedať, či napísať „Ľúbim ťa“

Originálnu službu  zákazníkom  nákupného centra s názvom  „Valentínska  pošta“  zriadia v bratislavskom Polus City Center .

Už týždne pred sviatkom zamilovaných rozmýšľame, aký darček,  či prekvapenie podarovať svojej polovičke, milovanému človeku. A pritom by možno stačilo vyjadriť svoju lásku krásnym valentínskym odkazom. V dnešnej dobe elektronickej komunikácie a sociálnych sietí  zabúdame na klasické, rukou a srdcom napísané odkazy.

Preto sa Polus City Center rozhodlo ponúknuť svojim zákazníkom  práve takúto službu. Stačí ak návštevník Polusu  príde, vypíše pripravenú valentínsku pohľadnicu a Polus sa už postará o jej zaslanie na tú správnu adresu.

Už od 11. do 14. februára bude v rotunde nákupného centra fungovať valentínska pošta pre všetkých, ktorí budú chcieť zaslať svoj zamilovaný odkaz partnerovi, priateľovi, jednoducho každému milovanému človeku.

A v deň sviatku zamilovaných, čiže 14. februára, piatok, budú pripravení polusácki fotografi a na pamiatku si všetci zaľúbenci odnesú originálne valentínske fotografie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip Radíme Vám Reklamná ponuka Zdravie

Ktoré aquaparky navštíviť počas zimných mesiacov?

Mrazivé počasie a pol metra snehu. To je predstava ideálnej dovolenky pre väčšinu milovníkov chladnejších mesiacov. S príchodom zimného počasia však letné radovánky končiť nemusia ani pre tých z vás, ktorí pred zimnou lyžovačkou preferujú zábavu vo vodných parkoch. Väčšina slovenských aquaparkov má totiž svoje brány otvorené celoročne. Jedným z najobľúbenejších a najznámejších aquaparkov na Slovensku je bezpochyby Aquapark […]

Čítať ďalej
Náš tip Reklamná ponuka

Praktické vybavenie kuchyne – zoznam potrebných vecí

Môžete sa zaobísť bez moderného kávovaru, nemusíte používať sendvičovač alebo elektrický gril. Existujú však niektoré predmety a spotrebiče, bez ktorých nie je možné hovoriť o funkčnej kuchyni. Vôbec nejde o luxusný nábytok alebo moderné doplnky, ale o celkom jednoduché a zdanlivo samozrejmé predmety. Medzi základné vybavenie, ktoré by mal mať každý nadšenec varenia, patrí napríklad vhodná […]

Čítať ďalej