ONLINE MAGAZIN

Sony XBA-C10: Malé slúchadlá sľubujú veľký zážitok

Reproduktory Balanced Armature pre realistický zážitok z hudby. Frekvenčný rozsah 5–25 000 Hz: výrazné basy a výšky. Citlivosť 100 dB/mW sa stará o čistý zvuk

Malé slúchadlá do uší XBA-C10 od Sony sú nielen ľahké a pohodlné, ale vďaka detailne premyslenej konštrukcii sa starajú o nerušený hudobný zážitok za každých okolností. Či už idete pešo, cestujete autobusom alebo sedíte v kancelárii, tieto slúchadlá sa postarajú o diskrétnu a kvalitnú hudobnú kulisu. Tieto prednosti oceňuje aj mladá britská hudobníčka Florrie, ktorá sa stala tvárou kampane Sony.

 XBA-C10

Slúchadlá od Sony sú premyslené do posledného detailu. Vďaka výmenným náušníkom v 4 veľkostiach (SS, S, M a L) vám zaručene dokonale sadnú. Uzavretá konštrukcia „štuplíkov“ vás úplne izoluje od okolitých ruchov a odráža všetky tóny priamo do vášho ucha. Pri počúvaní hudby tak nerušíte vaše okolie a zároveň nemáte dôvod púšťať si hudbu zbytočne nahlas.

 

O verný zvuk vašich obľúbených skladieb sa stará technológia Balanced Armature v kombinácii s citlivosťou 100 dB/mW pre čistý zvuk pri každej hlasitosti a širokým rozsahom 5–25 000 HZ pre výrazné výšky aj hĺbky. Výsledný zvuk je tak vo vysokých tónoch menej skreslený a verne „kopíruje“ pôvodné umelecké stvárnenie každej skladby.

xbac10_white_1

 

Čistý dizajn slúchadiel podčiarkne váš štýl a biele aj čierne prevedenie vám umožní nosiť slúchadlá XBA-C10 pri akejkoľvek príležitosti. Kábel s elegantnou sponou, pozláteným stereo minikonektorom (typ L) a dĺžkou 1,2 m je navrhnutý tak, aby sa nezamotával. K svojej obľúbenej hudbe sa s týmito slúchadlami dostanete rýchlo a bez problémov bez ohľadu na to, či ich nosíte v kabelke, v ruksaku alebo vo vrecku vetrovky.

 

Tvárou kampane na slúchadlá Sony XBA-C10 je mladá britská hudobníčka Florrie.

Odporúčaná cena slúchadiel Sony XBA-C10 je 40 eur.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Film Náš tip Umenie a kultúra

DOMINA – Predbehla dobu o mnoho storočí

Neuveriteľný skutočný príbeh Livie Drusilly, manželky Caesara Augusta, ožíva tento mesiac na televíznej stanici Epic Drama. DOMINA ponúka divákom pútavý pohľad do starovekého Ríma, konkrétne do obdobia okolo roku 27 pred Kristom. Seriál, ktorý predstavil režisér David Evans, sa však opiera o príbehy žien, ktoré stáli za mocnými mužmi vtedajšej doby. Hlavnou postavou je Lívia […]

Čítať ďalej
Lifestyle Náš tip Umenie a kultúra

Ríša snov Mira Žbirku zaujala filmárov

Videoklip k skladbe Mira Žbirku – Ríša snov je už piatym klipom a singlom z oceňovaného albumu Posledné veci. Skladbu z albumu, ktorý získal  štyri ceny Anděl, Cenu SOZA za najpredávanejší album a mnoho ďalších cien a ktorú nahrali David Žbirka a Oliver Torr, si do seriálu ADIKTS vybral režisér Adam Sedlák, držiteľ Českého leva za film […]

Čítať ďalej