ONLINE MAGAZIN

Najmladší spravodajský web redizajnoval, je krajší a responzívny

Spravodajský portál plný pozitívnych správ DobréNoviny.sk má oddnes nový moderný dizajn. Ten sa dokáže sám prispôsobiť zariadeniu, na ktorom je zobrazený.

Náš najmladší spravodajský portál DobréNoviny.sk, ktorý prináša výhradne pozitívne správy a čoskoro oslávi druhé výročie svojho založenia, dnes predstavil svoj nový dizajn.

Ten je oproti pôvodnej grafickej koncepcii modernejší a prehľadnejší. Hlavnou novinkou je však úplný prechod portálu na tzv. responzívny dizajn. Ten sa dokáže automaticky sám prispôsobiť zariadeniu, na ktorom je zobrazený. „Nezáleží, či si stránku prezeráte na počítači, tablete či telefóne. Web sa vždy zobrazí tak, aby bolo jeho používanie prehľadné a pohodlné, bez nutnosti zdĺhavo zväčšovať a zmenšovať jednotlivé časti stránky napríklad na dotykovom telefóne. Veríme, že aj tento krok prispeje k spokojnosti a pohodliu našich čitateľov,“ uviedol manažér portálu Róbert Sedlák a pripomenul, že Dobré noviny sú jedným z prvých slovenských spravodajských webov, ktoré využívajú responzívny dizajn. „Snažíme sa byť nielen obsahovo, ale aj technologicky o krok ďalej.  Z dlhodobého hľadiska weby bez responzívneho dizajnu neprežijú, najmä nie tie spravodajské,“ konštatoval.

Nový grafický dizajn portál vyvíjal a testoval v spolupráci s tými, pre ktorých je určený – vlastnými čitateľmi. „Vyzvali sme našich čitateľov, aby sa osobne zapojili do vývoja a testovania nového dizajnu. Prihlásilo sa nám neúrekom dobrovoľníkov, ktorých podnety pomohli urobiť nový dizajn dokonalým,“ uzavrel Sedlák.

Súčasťou redizajnu je aj spustenie novej olympijskej podstránky zoh2014.dobrenoviny.sk, na ktorej bude portál prinášať čerstvé informácie z dejiska tohtoročných zimných olympijských hier – Soči.

Portál DobréNoviny.sk je najmladší slovenský spravodajský web, vznikol 28. mája 2012. Jeho hlavnou myšlienkou je prinášať výhradne pozitívne správy, ktoré môžu čitateľov potešiť či inšpirovať. Vôbec neinformuje o tragédiách, ľudskom nešťastí a negatívnych udalostiach. Mesačne ho navštevuje zhruba 200-tisíc jedinečných čitateľov (zdroj Google Analytics), na Facebooku noviny sleduje asi 40-tisíc fanúšikov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip Radíme Vám Reklamná ponuka Zdravie

Ktoré aquaparky navštíviť počas zimných mesiacov?

Mrazivé počasie a pol metra snehu. To je predstava ideálnej dovolenky pre väčšinu milovníkov chladnejších mesiacov. S príchodom zimného počasia však letné radovánky končiť nemusia ani pre tých z vás, ktorí pred zimnou lyžovačkou preferujú zábavu vo vodných parkoch. Väčšina slovenských aquaparkov má totiž svoje brány otvorené celoročne. Jedným z najobľúbenejších a najznámejších aquaparkov na Slovensku je bezpochyby Aquapark […]

Čítať ďalej
Náš tip Reklamná ponuka

Praktické vybavenie kuchyne – zoznam potrebných vecí

Môžete sa zaobísť bez moderného kávovaru, nemusíte používať sendvičovač alebo elektrický gril. Existujú však niektoré predmety a spotrebiče, bez ktorých nie je možné hovoriť o funkčnej kuchyni. Vôbec nejde o luxusný nábytok alebo moderné doplnky, ale o celkom jednoduché a zdanlivo samozrejmé predmety. Medzi základné vybavenie, ktoré by mal mať každý nadšenec varenia, patrí napríklad vhodná […]

Čítať ďalej