ONLINE MAGAZIN

No Name vydávajú skvelý akustický komplet!

Skupina No Name je ďalšou z tých, ktorá vydáva ojedinelý akustický komplet G2 ACOUSTIC STAGE. Tešiť sa naň sa už môžete zajtra.

Ak sú No Name v niečom nedostihnuteľní, tak potom to je pódiová presvedčivosť, ktorá keď sa spojí s ich neprebernou zásobou hitov a strhujúcim temperamentom frontmana Igora Timka, máme tu naozaj nevšednú explóziu nákazlivého optimizmu, pohodovej nálady a spomienok s ich nezameniteľnými textami a úspešnými hitmi.

Skupina počas akustického vystúpenia, ktoré sa uskutočnilo 17. novembra minulého roku v pražskej Retro Music Hall, predstavila osemnásť svojich najväčších hitov, medzi ktorými nechýbali napríklad úspešné single “Starosta“, “Nie alebo áno“, “Lekná“, “Žily“, “Čím to je“alebo “Ty a Tvoja sestra“. Tí, ktorí sa ojedinelej show mali možnosť zúčastniť, jednohlasne potvrdzujú, že No Name si okamžite podmanili všetkých divákov a samotnú show si prítomní nevedeli vynachváliť. Šesť členná kapela bola v skvelej forme, výbornej nálady a hlavne Igor Timko prítomné fanúšičky (ako vždy) výborne bavil.

“To copředvedli, byloprostě fantastický. Koncert měl obrovskou šťávu“ okomentovala bezprostredne po vystúpení jedna z prítomných fanúšičiek. O tom, že hovorila pravdu sa budú môcť všetci presvedčiť už dnes, kedy CD+DVD vychádza.

Kompletný track list oboch nosičov bude takýto:

 1.       Starosta
2.       Duša a ja
3.       Ženušky
4.       Ďakujem, že si
5.       Na,na,naa
6.       Biela krása
7.       Panic a panna
8.       Za oknami
9.       Večnosť
10.     Hľadám
11.     Stromy
12.     Sľuby
13.    Niealeboáno
14.    Lekná
15.    Čím to je
16.    Žily
17.    Prvá
18.    Ty a tvoja sestra

No Name vydávajú špeciálny akustický komplet na CD+DVD. Nenechajte si ujsť ich G2 ACOUSTIC STAGE, ktorý vychádza pod hlavičkou labeluUniversal Music už DNES!

 

No Name – Lekná (acoustic)

http://www.no-name.sk
https://www.facebook.com/noname.sk
https://itun.es/cz/PLvcX
http://spoti.fi/1k8Hstf

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Film Náš tip Umenie a kultúra

DOMINA – Predbehla dobu o mnoho storočí

Neuveriteľný skutočný príbeh Livie Drusilly, manželky Caesara Augusta, ožíva tento mesiac na televíznej stanici Epic Drama. DOMINA ponúka divákom pútavý pohľad do starovekého Ríma, konkrétne do obdobia okolo roku 27 pred Kristom. Seriál, ktorý predstavil režisér David Evans, sa však opiera o príbehy žien, ktoré stáli za mocnými mužmi vtedajšej doby. Hlavnou postavou je Lívia […]

Čítať ďalej
Lifestyle Náš tip Umenie a kultúra

Ríša snov Mira Žbirku zaujala filmárov

Videoklip k skladbe Mira Žbirku – Ríša snov je už piatym klipom a singlom z oceňovaného albumu Posledné veci. Skladbu z albumu, ktorý získal  štyri ceny Anděl, Cenu SOZA za najpredávanejší album a mnoho ďalších cien a ktorú nahrali David Žbirka a Oliver Torr, si do seriálu ADIKTS vybral režisér Adam Sedlák, držiteľ Českého leva za film […]

Čítať ďalej