ONLINE MAGAZIN

Jediný koncert na Slovensku odohrajú Mandrage v Bratislave!

Už vo štvrtok 6. marca vystúpia v Bratislavskom  Babylone v rámci turné k albumu Siluety.

Jedna z najpopulárnejších českých skupín v súčasnosti – Mandrage, zavíta už budúci týždeň do slovenskej metropoly. Predstavia tu okrem svojich najväčších hitov, ako napríklad Hledá se žena, Františkovy Lázně alebo Šrouby a matice, aj novinky z albumu Siluety, ktorú nahrali v pražskom štúdiu Biotech pod dohľadom producenta Ecsona Waldese.

Medzi 15-násť miest v rámci svojho „Siluety tour“ Mandrage zahrnuli aj Bratislavu, ktorá nebude ochudobnená o prepracovanú show s technicky náročnými vizuálnymi prvkami. „Chceme předvést hodně zajímavou, technicky propracovanou show. Snažíme se ještě víc dotáhnout naše světelné a zvukové možnosti,“ uviedol za kapelu gitarista Pepa Bolan.

„Navíc od chvíle kdy jsme si ve zkušebně zahráli prvních pár not z nové desky, uplynuly skoro dva roky a za tu dobu jsme stihli hory práce. Siluety tour je vyvrcholením tohohle hyperobdobí a jsme připraveni do toho dát všechno,“ dopĺňa klávesák Mandrage František Bořík.

Ako support sa predstaví mladá elektro-rocková kapela Evelynne, ktorá Mandrage oslovila svojou energiou na koncertoch. „Parta Evelynne nás oslovila hlavně svým specifickým soundem a energií při koncertech,“ hovorí bubeník Matyáš Vorda.

Mandrage nedávno pripravili poriadne prekvapenie pre cestujúcich v pražskom metre, keď ľudí prekvapili zahraním singlu – Tanči dokud můžeš. Živé vystúpenie v MDH tak bolo prvou malou ochutnávkou z koncertného turné.

 

Plzenská kapela, ktorej pesničky dlhodobo bodujú v rebríčkoch počúvanosti, pôsobí na hudobnej scéne už vyše 10 rokov a ich aktuálny album Siluety je už štvrtým štúdiovým albumom v poradí.

Vstupenky na koncert kúpite v prepredaji v Ticketportal

Viac informácií o turné nájdete na www.mandrage.cz, www.evropa2.cz/cs/akce/akce_5622.shtml a na www.facebook.com/mandragecz

Hlavný mediálny partner Siluety tour je Evropa 2.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Film Náš tip Umenie a kultúra

DOMINA – Predbehla dobu o mnoho storočí

Neuveriteľný skutočný príbeh Livie Drusilly, manželky Caesara Augusta, ožíva tento mesiac na televíznej stanici Epic Drama. DOMINA ponúka divákom pútavý pohľad do starovekého Ríma, konkrétne do obdobia okolo roku 27 pred Kristom. Seriál, ktorý predstavil režisér David Evans, sa však opiera o príbehy žien, ktoré stáli za mocnými mužmi vtedajšej doby. Hlavnou postavou je Lívia […]

Čítať ďalej
Lifestyle Náš tip Umenie a kultúra

Ríša snov Mira Žbirku zaujala filmárov

Videoklip k skladbe Mira Žbirku – Ríša snov je už piatym klipom a singlom z oceňovaného albumu Posledné veci. Skladbu z albumu, ktorý získal  štyri ceny Anděl, Cenu SOZA za najpredávanejší album a mnoho ďalších cien a ktorú nahrali David Žbirka a Oliver Torr, si do seriálu ADIKTS vybral režisér Adam Sedlák, držiteľ Českého leva za film […]

Čítať ďalej