ONLINE MAGAZIN

A-Data uvádza inovatívnu stolnú LED Desk Lamp

Spoločnosť A-Data Lighting predstavila novú stolnú lampu Tulip LED – praktické a krásne riešenie, ktoré kombinuje bezpečnosť s vysokou energetickou účinnosťou. Stolná lampa Tulip poskytuje osvetlenie až 1 000 Lux, ktoré je bez škodlivého ultrafialového žiarenia. Navyše ponúka trojstupňové nastavenie jasu spolu s pohodlným a upokojujúcim nočným svetlom.

Hladké línie, príjemné farebné prevedenie a minimalistický dizajn lampy dotvárajú prirodzené prostredie vášho domova alebo kancelárie. Intenzita jasu sa ľahko nastavuje dotykovým tlačidlom, ktoré zmení farbu podľa nastavenia – ružová (100%), fialová (80%) a modrá (60%). Pre využitie nočného svetla a na zaistenie vašej bezpečnosti a pohodlia aj počas noci, môže vyžarovať v nočnom režime príjemnú jemnú teplú žltú žiaru.

Pre mnoho spotrebiteľov je jedným z kľúčových prvkov pri rozhodovaní nízka spotreba energie. LED osvetlenie v stolnej lampe Tulip predstavuje až o 60% vyššiu úsporu energie než majú tradičné žiarovky. Jedno 8 wattové LED svetlo dokáže nahradiť 21 wattové konvenčné osvetlenie. Naviac je svetlo konzistentné, bez blikania a má životnosť viac ako 40 000 hodín.

Stolná lampa Tulip je k dispozícii v dvoch farebných prevedeniach (bielo-modrej alebo bielo-striebornej). Dodáva sa s dvojročnou zárukou. Stolná lampa Tulip LED bude k dispozícii prostredníctvom vybraných predajcov a distribútorov.

Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej
Architektúra Náš tip Tlačová správa

Brnianske Vodojemy Žlutý kopec sa otvoria v celej svojej kráse!

Tretí mesiac v roku, tri vodojemy, tri dni! Mágia Vodojemov Žlutý kopec pritiahla od ich otvorenia tisíce návštevníkov. Všetky tri nádrže aj s návštevníckym centrom a revitalizovaným parkom sa verejnosti otvoria na Svetový deň vody, 22. marca 2024. Oficiálne otvorenie za prítomnosti zástupcov mesta Brna prebehne 21. marca. Celý nasledujúci víkend budú návštevníkov čakať pôsobivé […]

Čítať ďalej