ONLINE MAGAZIN

Za objednávky cez Dajmejedlo.sk môžete jesť pol roka zadarmo.

Dajmejedlo.sk po dvoch mesiacoch fungovania na Slovensku čoskoro ponúkne rozvoz jedla až zo 100 reštaurácií v 10 slovenských mestách. Vďaka rýchle rastúcemu počtu reštaurácií, pohodlnému systému online objednávania, možnosti platby kartou, vernostnému programu, systému verejných zákaznických ohodnotení a stopercentnej garancii spokojnosti zákazníka, obľuba dovozu jedla až k dverám zákazníka stále rastie.

„Zákazníkov chceme motivovať k pravidelnému používaniu rozvozu prostredníctvom Dajmejedlo.sk, preto sme pripravili súťaž o kredity. Najaktívnejší používateľ, ktorý v súťaži získa najviac bodov, získa na každý deň v priebehu nasledujúceho pol roka kredity na objednanie jedla v hodnote 22€. Môže tak používať Dajmejedlo.sk pol roka zadarmo. Víťaz teda získa kredity v celkovej hodnote takmer 4 000€. Súťažiaci na druhom mieste získa kredity v hodnote 120€, tretí v poradí za 80€, štvrtý až desiaty po 40€ a ďalších 5 výhercov získa kredity v hodnote 20€,“ hovorí Filip Znamenák, riaditeľ Dajmejedlo.sk. „Súťaž sme koncipovali tak, aby súťažiaci neboli odmeňovaní iba za počet a hodnotu objednávok, ale tiež za využívanie rôznych výhod, ktoré Dajmejedlo.sk zákazníkom ponúka. Súťaž potrvá do konca januára,“ dodáva Filip Znamenák.

Dajmejedlo.sk na Slovensku funguje od novembra 2013 a od štartu služby sa počet zapojených reštaurácií takmer zdvojnásobil. Využitie dovozu jedla sa podobne ako v zahraničí stáva trendom. Príležitosť šetriť čas a skúšať niečo nové je atraktívna pre čoraz viac milovníkov kvalitného jedla na celom Slovensku. Aktuálne je možné využiť služby Dajmejedlo.sk v Bratislave, Košiciach, Banskej Bystrici, Žiline, Trnave, Prešove, Trenčíne, Nitre, Poprade a Senci.

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Mohlo by vás zaujímať:

Gastronómia Radíme Vám Zdravie

Ochutnajte národný poklad Španielska

Legendárna sušená iberská šunka od firmy Cinco Jotas je v Španielsku považovaná za národný poklad. Niektorí jej vyznávači porovnávajú iberskú šunku s kaviárom alebo fois gras. Poďme sa bližšie pozrieť, prečo to tak je. Zriedkavé iberské plemeno Pyrenejská sušená šunka patrí medzi najkvalitnejšie a tiež najdrahšie sušené šunky nielen v Španielsku, ale aj na celom […]

Čítať ďalej
Gastronómia

Belgické hranolky – tak trochu z iného pohľadu

Aj keď si mnoho ľudí myslí, že hranolky boli vynájdené vo Francúzsku, nie je to pravda, tento pokrm je totiž pravdepodobne belgickou pýchou. Okrem toho, že hranolky sú zrejme belgickým vynálezom, sú belgické hranolky tiež oveľa poctivejšie. Sú nakrájané na silnejšie prúžky, sú vláčnejšie a väčšina ľudí sa zhoduje na tom, že aj chutnejšie. Ako […]

Čítať ďalej
Gastronómia Radíme Vám

Bullinarium – miesto, kde sa vegetariáni dlho nezdržia

Počas nášho presstripu sme ako prvé navštívili miesto, kde priveľa vegetariánov nenájdete. Bullinarium je totiž kráľovstvom hovädzieho mäsa a jedál z neho pripravených. Zaujímavosťou a hlavnou črtou tohto zaradenia je prístup ku chovu a následnej prípravy mäsa z býkov. Jedná sa o projekt, kde sa v maximálnej možnej miere dbá na ekológiu a udržateľný prístup k životnému prostrediu. […]

Čítať ďalej