ONLINE MAGAZIN

Nový PocketBook Basic 2 – jednoduché a pohodlné elektronické čítanie

Spoločnosť PocketBook predstavuje novú elektronickú čítačku PocketBook Basic 2 , ktorá ponúka užívateľom všetko , čo potrebujú pre pohodlné  e – čítanie .

PocketBook Basic 2 je vynikajúca čítačka elektronických kníh pre kohokoľvek . Osloví aj tých užívateľov , ktorí stále dávajú prednosť čítaniu tlačených kníh . Ergonomický dizajn novej čítačky umožňuje ľahké čítanie , vstavané funkcie zaisťujú jednoduché možnosti prenosu kníh do čítačky a intuitívne užívateľské rozhranie je pochopiteľné pre začiatočníkov , pričom poskytne všetky potrebné funkcie aj skúseným čitateľom .

Displej s uhlopriečkou 6 “ s technológiou E Ink, umožňuje komfortné čítanie zo všetkých uhlov a v akýchkoľvek svetelných podmienkach . Zabudnite na problémy spojené s nečitateľným displejom z dôvodov odrazu slnečného svetla .

Čítačka PocketBook Basic 2 je vybavená výkonným 1 GHz procesorom a 256 MB operačnej pamäte . Zvýšený výkon poskytuje skutočne rýchle otáčanie stránok . Pre elektronickú knižnicu je k dispozícii 4 GB vnútornej pamäte a čítačka umožňuje jej rozšírenia o pamäťovú kartu micro SD až do kapacity 32GB .

Novinka je vybavená rozhraním Wi – Fi * , ktoré umožňuje rýchle a jednoduché sťahovanie elektronických kníh a používa predinštalovanú aplikáciu ReadRate , pomocou ktorej môžu používatelia zdieľať dojmy z prečítaných kníh na sociálnych sieťach . S využitím Wi – Fi je možný aj priamy nákup a stiahnutie elektronických kníh z popredných českých elektronických kníhkupectiev .

PocketBook Basic 2 je dôkazom toho , že elektronické čítanie je jednoduchý a moderný spôsob , ako nájsť radosť z klasickej i modernej literatúry .

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Mohlo by vás zaujímať:

Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej
Technika Technológie

Samsung predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2, ktorý ochráni cenný majetok používateľov

Nová verzia je univerzálnejšia a znamená viac pokoja v duši. Vďaka novým funkciám má používateľ sledovanie svojich vecí pod kontrolou. Možnosti vyhľadávania stratených predmetov sa s novou verziou výrazne rozšírili  Spoločnosť Samsung Electronics predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2. Novinka prináša do radu inteligentných príveskov Galaxy SmartTag množstvo vylepšených spôsobov, ako strážiť a sledovať cenné predmety. Možnosti […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Radíme Vám Technika

Od železníc smrti až po guľové vlaky

Od svojho rozmachu v 19. storočí je železnica najvýznamnejším stelesnením moderných technických výdobytkov ako aj jedným z najdôležitejších dopravných prostriedkov. Pomocou železničných tratí sme schopní zdolávať hory, prekonávať obrovské vodné plochy a kliesniť si cestu divočinou. Aby sme sa však  k tomu dopracovali, museli výrobcovia a konštruktéri dosiahnuť fantastické výkony, ale aj vykonať bezohľadné rozhodnutia. Príbehy železníc […]

Čítať ďalej