ONLINE MAGAZIN

Jednoduché pripojenie a atraktívny dizajn – mobilný reproduktor

Spoločnosť Logitech predstavila mobilný reproduktor Logitech X100 Mobile Speaker, ktorý môžete vziať so sebou kamkoľvek, má vo svojej triede najlepší zvuk a je navrhnutý pre ľudí s aktívnym životným štýlom.

 

Dizajn mobilného reproduktoru Logitech X100 Mobile Speaker zaujme nejedného okoloidúceho, rovnako ako jeho krištáľovo čistý zvuk, ktorý by nikto v tak malom prevedení nečakal. Model Logitech X100 Mobile Speaker vychádza v ústrety všetkým vašim potrebám – zdroj hudby môžete pripojiť cez rozhranie Bluetooth, batéria reproduktoru vydrží päť hodín a k dispozícii je aj vstavaný mikrofón, aby ste reproduktor mohli používať na hlasité telefonovanie.

„Prenosný reproduktor Logitech X100 Mobile Speaker sme navrhli tak, aby pripojenie zariadení a prehrávanie hudby bolo jednoduché a intuitívne,“ povedal Peter Binder zo spoločnosti Logitech. „Je malý, takže ho môžete vziať so sebou kamkoľvek a ľahko a bez káblov streamovať hudbu z vášho zariadenia cez rozhranie Bluetooth. Je to skvelý spoločník na cesty.“

Mobilný reproduktor Logitech X100 Mobile Speaker sa dodáva v piatich zaujímavých farbách, ktoré ešte viac zdôraznia jeho atraktívny štýlový vzhľad: v šedej, žltej, oranžovej, červenej a zelenej. Navyše vďaka praktickému káblu s konektorom micro-USB možno ľahko dobíjať jeho Li-Ion akumulátor, aby mal silu vás opäť potešiť.

 

Cena a dostupnosť

Očakáva sa, že mobilný reproduktor Logitech X100 Mobile Speaker bude v Európe k dispozícii v januári 2014 za doporučenú maloobchodnú cenu 49,99 €. Podrobnejšie informácie môžete získať na adrese www.logitech.com.

 

Informácie o produkte: Logitech® X100 Mobile Speaker

Cena: 49,99 €            K dispozícii na: www.logitech.com

Popis produktu
Mobilný reproduktor Logitech® X100 Mobile Speaker má skvelý zvuk a môžete ho vziať so sebou kamkoľvek. Tento mono reproduktor má vo svojej triede najvyššiu kvalitu zvuku, veľmi ľahko sa prenáša a k svojmu zariadeniu na prehrávanie hudby ho ľahko pripojíte bezdrôtovo cez rozhranie Bluetooth®, takže svoju hudbu môžete do reproduktoru streamovať až zo vzdialenosti 10 metrov*. Vďaka dobíjaciemu akumulátora môžete svoju hudbu počúvať aj na cestách kde nebude k dispozícii elektrická zásuvka – na jedno nabitie až päť hodín. Navyše, ak budete používať mobilný telefón, môžete na diaľku ovládať hlasitosť reproduktoru a využiť ho aj pre telefonovanie s hlasitým telefónom. Reproduktor má atraktívny dizajn a prevedenie. Je k dispozícii v piatich odvážnych farbách.

Hlavné vlastnosti
Hutný zvuk: Dajte hlasitosť naplno a užite si krištáľovo čistý zvuk z reproduktoru malých rozmerov.
Jednoduchá mobilita: Vezmite ho so sebou na cesty alebo sa uvoľnite a počúvajte hudbu doma – tento reproduktor môžete mať kdekoľvek.
Jednoduché a intuitívne použitie: Pripojte reproduktor bezdrôtovo a môžete streamovať hudbu zo zariadení cez rozhranie Bluetooth zo vzdialenosti až 10 metrov. Ak použijete mobilný telefón, môžete tiež ľahko telefonovať s hlasným telefónom a ovládať hlasitosť reproduktoru cez mobil.
Kompaktný dizajn: Reproduktor je k dispozícii v piatich odvážnych farbách a za jeho dizajnom sa určite každý obzrie.
Dlhá výdrž batérie: Vychutnajte si až päť hodín** nepretržitého prehrávania hudby na jedno nabitie. Vďaka praktickému káblu s micro-USB konektorom možno ľahko dobiť vstavaný Li-Ion akumulátor a pokračovať v zábave.

Kompatibilita pri prehrávaní zvukov
Chytré telefóny, tablety a ďalšie zariadenia, ktoré podporujú profil bezdrôtového prenosu zvuku prostredníctvom Bluetooth [Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)] alebo môžete využiť pripojenie pomocou konektoru jack 3,5 mm (napr. MP3 prehrávače a počítače).

Kompatibilita pre telefonovanie
Telefóny s podporou profilu pre hands-free telefonovanie cez Bluetooth (Bluetooth Hands-Free Profile HFP1.5)

Technické údaje produktu
Rozmery produktu (D׊×H): 97,5 × 85 × 37 mm

Záruka
Obmedzená záruka na hardvér 2 roky

* Skutočný dosah bezdrôtového pripojenia sa môže líšiť v závislosti na spôsobe použitia, nastavení a podmienkach daného prostredia.

** Skutočná doba výdrže batérie sa môže líšiť v závislosti na spôsobe použitia, nastavení a podmienkach daného prostredia. Dobíjacie batérie majú obmedzený počet nabíjacích cyklov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Mohlo by vás zaujímať:

outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Technika

Nositeľná kamera Axis W120 prináša funkciu živého streamovania

Spoločnosť Axis Communications uvádza na trh novú kameru nositeľnú na tele AXIS W120. Kamera nájde svoje využitie primárne v bezpečnostnom sektore a má zabudované LTE/4G, Wi-Fi a Bluetooth moduly, ktoré umožňujú priame streamovanie cez AXIS Body Worn Live službu. Svojim používateľom tak dáva pocit, že v tom nie sú sami. Vďaka video streamu na vyžiadanie a sledovaniu […]

Čítať ďalej
Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej