ONLINE MAGAZIN

Acer Aspire V3

Acer Aspire V3 je notebook, ktorého doménou je flexibilita. Zabezpečiť si ho môžete v niekoľkých rozmeroch, farbách, aj výkonnostných variantoch.

Napriek tejto flexibilite si notebook Aspire V3 zachováva svoje základné prvky, ktorými sú spoľahlivosť, dizajnová sviežosť a operačný systém Windows 8. Spomenutá sviežosť nie je iba výstrelom do tmy, ale jedným zo základných pilierov, na ktorých tento notebook stavia. Dokonca aj čierna farba krytov pôsobí vďaka lesklému povrchu moderne, až trocha nadčasovo a vytvára dojem oveľa drahšieho a prestížnejšieho zariadenia. V zlatej farbe potom poskytuje svojmu majiteľovi veľký prínos k jeho osobnému imidžu a doteraz nevidený používateľský zážitok.

Ak sa rozhodnete pre notebook Acer Aspire V3, máte možnosť vybrať si z troch uhlopriečok displeja. Základný model ponúka 14 palcov s rozlíšením 1600×900 pixelov, čo predstavuje čistý, detailný a vzhľadom k využitiu LED podsvietenia a technológii CineCrystal aj jasný obraz. Ďalšie dve veľkosti pracujú s rovnakým rozlíšením displeja a navyšujú jeho uhlopriečku na 15,6 a 17,3 palcov. Ak vám nebude stačiť ani toto, máte možnosť pripojiť notebook cez HDMI port k Full HD televízoru a využívať tak priestor, ktorý ponúka. Navyše bez obavy, že by notebook nestíhal v tak vysokom rozlíšení poskytovať výkon potrebný na niekoľko rôznych činností v jednom okamihu.

Notebook je v jeho 17-palcovej verzii vybavený 4-jadrovým procesorom Intel Core i7 a 8 GB operačnou pamäťou RAM DDR3. Spustíte na ňom dokonca aj lepšie hry, keďže popri dobrom procesore a veľkej RAM-ke je notebook nositeľom grafickej karty Nvidia GeForce GT 650M s pamäťou 2 GB. Aby bolo dostatok priestoru na ukladanie týchto hier, grafických programov a iného obsahu, Acer do modelu Aspire V3 nasadil pevný disk s kapacitou 750 gigabajtov.

Fanúšikovia sledovania filmov, videoklipov a seriálov počas dlhších ciest autobusom ocenia, že všetky verzie notebooku Acer Aspire V3 disponujú technológiami zlepšujúcimi kvalitu zvuku aj videa. Na prvom mieste v sprostredkovaní obrazu je samotný displej s technológiou CineCrystal, o dodatočné vylepšenie obrazu a zvuku sa stará Dolby Home Theater štvrtej generácie.

Klávesnica Chiclet je jednou z ďalších predností notebooku, ktoré sa podieľajú na jeho produktívnom využití. Má ideálny zdvih, tlačidlá sú od seba dostatočne vzdialené a reagujú na stlačenie pomerne dôrazne. To všetko umožňuje používateľom, aby sa viac sústredili na samotnú prácu a nie na to, ako sa naučiť písať na klávesnici bez preklepov. Prítomné sú aj jednoduché tlačidlá pre ovládanie notebooku, s ktorými si budete rozumieť aj v prípade, že ste doteraz preferovali nastavenia jasu, hlasitosti zvuku a iných vlastností výhradne cez ovládacie panely na obrazovke. V 17-palcovej verzii je klávesnica vybavená aj numerickou časťou.

Pod klávesnicou sa nachádza rozmerný touchpad. Ten je zreteľne oddelený od priestoru určeného na opieranie dlaní a je vybavený dvomi mechanickými tlačidlami predstavujúcimi ľavé a pravé tlačidlo na myši. Touchpad je multidotykový, čím sa výrobca snaží čiastočne nahradiť chýbajúci dotykový displej.

 

Acer Aspire V3 si hľadá majiteľa najmä tam, kde je vyžadovaný vysoký výkon, spoľahlivosť a moderný dizajn. Aj keď je jeho hrúbka o niečo väčšia než v prípade ultrabookov, kompenzuje to rozsiahlou podporou komunikačných technológií a prítomnosťou optickej mechaniky Blu-ray, ktorá ani v dobe flashových pamätí a cloudu nestráca na užitočnosti.

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Mohlo by vás zaujímať:

Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej
Technika Technológie

Samsung predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2, ktorý ochráni cenný majetok používateľov

Nová verzia je univerzálnejšia a znamená viac pokoja v duši. Vďaka novým funkciám má používateľ sledovanie svojich vecí pod kontrolou. Možnosti vyhľadávania stratených predmetov sa s novou verziou výrazne rozšírili  Spoločnosť Samsung Electronics predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2. Novinka prináša do radu inteligentných príveskov Galaxy SmartTag množstvo vylepšených spôsobov, ako strážiť a sledovať cenné predmety. Možnosti […]

Čítať ďalej
Technológie Tlačová správa Umenie a kultúra

Jean-Michel Jarre a The Offspring budú hudobnými hviezdami festivalu STARMUS VII. Slovensko navštívia nobelisti, astronauti a svetoví umelci

Starmus, medzinárodný festival vedy, umenia a hudby, predstavuje ďalších účastníkov siedmeho ročníka, ktorý sa uskutoční v Bratislave v máji 2024. Medzi hudobnými hosťami bude svetová legenda elektronickej hudby Jean-Michel Jarre a americká punk rocková kapela The Offspring. Pribudli aj noví vedeckí hostia, napríklad astronauti Chris Hadfield, ktorý velil ISS či Charlie Duke, člen misie Apollo 16, ktorý kráčal […]

Čítať ďalej