ONLINE MAGAZIN

SAVE THE DATE

V Dňoch 15.3. – 31.3.2019  si užijete Biele Dni v Horách

Vždy ráno perfektne upravené svahy, lyžovačka doslova na bielom menčestri, popoludní  si zasa vychutnáte slniečko a príjemnú pohodu. V rakúskom regióne Tirolska a  Soľnohradska, v oblasti Saalbach Hinterglemm  Leogang a Fieberbrunn – už v Tirolsk, si môžete vychutnať zimu  v celej jej kráse.  A najmä keď zažjete podujatie White Pearl Mountain Days budej  od 15. do 31. marca. Môžete zaujímavo  stráviť dovolenku, víkend a celebrovať zimu.

 

V tomto období bude tento región  Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn akýmsi vrcholom zimy v Alpách. Medzinárodné hviezdy ako napríklad Graham Candy, Möwe, Milk & Sugar, Jamie Lewis, Karotte a mnoho iných hudobníkov a DJ -ov a spevákov sa postarajú o pefektnú atmosféru v rámci  obľúbené AprèsSki.  Ale nielen spevácke hviezdy budú ťahákom publika. Vynikajúci kuchári , ako napríklad Markus Lorbeck a Kristian Elbo na podujatí White Pearl Mountain Days budú variť , ponúknu hosťom vynikajúcu kuychňu.

White Pearl Mountain Days sú  ozajstným zážitkom na konci zimnej sezóny. Región lyžiarskeho cirkusu Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn  je so svojimi 270 kilometrami zjazdoviek, 70 vysoko modernými vlekmi a lanovkami aj so 60 horskými chatami “príjemnou” oblasťou rakúskych Álp..

Medzinárodné hviezdy ako Graham Candy, Möwe, Milk & Sugar, Jamie Lewis, Karotte a tridsiati ďalši dídžejovia budú “spojení” s inými hudobníkmi, ktorí zahrajú naživo, saxofonisti, huslisti, speváci a tanečníci sú garanciou dobrej a kvalitnej zábavy a pohody v srdci krásnej horskej panorámy.

Rôzne jedlá, ako napríklad suši, budú biele, dokonca budú  podávať biely obed, jednoducho všetko bude biele. Ponuka kulinárksych dobrôt bude veľká.

Alpský žvotný štýl bude ozaj fajnový: lokality na kopcoch, v horských chatách, či v údoliach špeciálne nadekorujú, dámy budú mať na sebe dlhé perlové náhrdelníky. Tie organizátori odporúčajú mať na sebe počas podujatia, samozrejme pre ženské pokolenie, športovkyne, návštevníčky …

Príjemný oddych alebo športové zápolenia ponúka bohatý program pod mottom „Healthy Lifestyle“. Napríklad joga v snehu ponúkne nádherné pohľady na okolitú panorámu hôr a pokoj. Výlety so sprievodcom na snežniciach povedú cez nádhernú, zimnú krajinu a pri  tzv. Jumping Fitness si zasa doprajete úplný relax a môžete sa pri ňom doslova vybláznť. Navnadili sme vás?? Pozývame, do regiónu Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, do dvoch spolkových krajín Rakúska. Je na vás, ktorú z nich si vyberiete. Soľnohradsko? Tirolsko? Pokojne aj obe, sú spojené lanovkami,  a tak sa môžete preháňať po perfektne upravených zjazdovkácha, vypočuť s dobré blues, či dať si vynkajúci obed, či malé občerstvenie  tam i tam…

www.wpmdays.at  

www.fieberbrunn.com 

www.saalbach.com

Pripravil tím turistického portálu  www.kamkam.eu.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej