ONLINE MAGAZIN

Špecialisti na zimnú dovolenku v Rakúsku, Taliansku a Francúzsku

Kam na lyže v Rakúsku, Taliansku či Francúzsku? Nechajte si poradiť od špecialistov.

Výber aktívnej zimnej dovolenky je dnes v porovnaní s minulosťou prehľadnejší a predsa náročnejší. Nepreberné množstvo cestoviek a destinácii výber sťažuje, preto je dobré, že existujú top špecialisti s ponukou najlepších rezortov. Jednotkou v Európe je pôvodom nemecký SnowTrex, ktorý ponúka služby aj na Slovensku.

Ideálny čas na výber zimnej dovolenky je práve teraz. Až 500 lyžiarskych stredísk a neuveriteľné dve tisícky hotelov a ubytovaní si chcú zaistiť obsadenosť počas sezóny, predbehnúť konkurenciu a ponúknuť čo najlepší pomer medzi cenou a kvalitou. Mať prehľad o tých najlepších by bez moderných technológií ani nebolo možné.

Keď ste sa chceli vybrať na lyžovačku pred niekoľkými rokmi, stačilo zavolať do obľúbeného alebo odporučeného hotela, či majú voľnú izbu, rezervovať si ju a svojpomocne vyraziť na cestu. Odvtedy sa svet zmenil a celý proces prebieha cez internet, vďaka ktorému máte ako budúci zákazníci možnosť dokonale zhodnotiť pre a proti jednotlivých ponúk. Kľúčovým pojmom je informovanosť zákazníka.

Nespornou výhodou moderných webových portálov je ich schopnosť filtrovať ponuky presne podľa preferencií a kritérií zákazníka. Bez ohľadu na to, či oceňujete historicky významný francúzsky Chamrousse, kolísku alpského lyžovania St. Anton v Rakúsku alebo taliansky raj snehu a nakupovania Livigno, portál SnowTrex vám umožní nájsť práve to, čo od aktívnej zimnej dovolenky očakávate. Umožňuje filtrovanie ponúk aj podľa takých detailov, ako najvyšší bod v stredisku, dĺžka bežkárskej trate či pripravenosť strediska na začiatočníkov alebo rodiny s deťmi. Samozrejmosťou je rozdelenie ponúk podľa ceny a náročnosti lyžiarskych tratí.

Všetky ponuky obsahujú skipasy, záruku najlepšej ceny a, samozrejme, poistenie proti úpadku. Extra služby, ako kurzy, požičanie lyží a snowboardov, kurzy lyžovania a snowboardingu či kompletné cestovné poistenie vybavíte niekoľkými klikmi.

Samostatnou kapitolou pri výbere tej správnej dovolenky je hodnotenie destinácie a rezortu ostatnými návštevníkmi. Sledovanie recenzií a hodnotení je v dnešnej dobe priam kľúčové, pretože reakcie od návštevníkov tlačia prevádzkovateľov a organizátorov do vyššej kvality a teda vyššej spokojnosti zákazníkov. Na SnowTrex má každá ponuka samostatnú prehľadnú časť so subjektívnym hodnotením návštevníkov, ako aj objektívne detailné informácie o rezorte s jeho podrobnou mapou a ďalšími užitočnými informáciami.

Je to skoro splnený sen každého človeka, kto v minulosti stál pred rozhodovaním sa o výbere dovolenky a chýbala mu dostatočná informovanosť – na SnowTrex nájdete všetko prehľadne usporiadané na jednom mieste a s garanciou najlepšej ceny.

 

 

 

 

Text: Erik Stríž

Fotografia: Depositphotos.com

 

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej