ONLINE MAGAZIN

PREDSTAVUJEME: Kånken Essentials

Pozrite sa spolu s nami, aké nové produkty sa pripoja k rodine Kånken.

Batoh Känken od značky Fjällräven oslavuje tento rok štyridsiate výročie od svojho vzniku a uvedenie na trh. Pri tejto príležitosti predstavuje spoločnosť Fjällräven novú kolekciu – Kånken Essentials. Pred štyridsiatimi rokmi, čo originálny ruksak Kånken prvý krát začali nosiť deti do škôl, prichádza táto nová kolekcia na náš trh.

Bolo to presne v roku 1978, keď sa spoločnosť Fjällräven rozhodla ponúknuť a predstaviť alternatívu k bežným a klasickým školským taškám tej doby. V tej dobe sa tieto tašky vyrábali len v niektorých farbách a prvotným záujmom spoločnosti bolo, zabrániť problémom chrbtice v spojitosti s nosením klasických školských batohov v skoršom veku.

Dnes sa batoh Kånken vyrába v 54 farbách, šiestich veľkostiach v troch materiálových obmenách. A čo je najdôležitejšie, tento batoh nie je len pre švédske deti, ale je k dispozícii i deťom na Slovensku.

V skutočnosti sa batoh Kånken stal viacej ako len farebným batohom. Každý, kto vlastní tento batoh, vyjadruje aj svoju identitu a svoj nezameniteľný štýl. Kånken je jednoducho jedinečný v tom zmysle, ze ľudom umožňuje vyjadriť svoju osobnosť a zároveň sa môže cítiť ako súčasť celku – niečoho, čo je väčšie ako on sám.

Nová kolekcia Kånken Essentials, od spoločnosti Fjällräven, vzdáva hold tejto osobnosti a kreativite.

Táto séria doplnkov s estetickým dizajnom Känken obsahuje chladiaci box na desiatu, kozmetickú taštičku, cestovnú peňaženku a obal na fotoaparát. Každý jeden kus Essential, perfektne ladí s batohom Känken. Táto kolekcia je označená logom Känken a je k dispozícií v rôznych farbách.

„ Kånken je oveľa viac ako batoh. Je to prvý deň v škole, víkendový oddych, piknik s priateľmi a spoločník na festivaloch. Ak si chcete svoje životné príbehy obohatiť, vytvorili sme Kånken Essentials. Känkenu sme dali slobodu. Slobodu meniť tvary, aby vyhovoval potrebám dnešného sveta, “ – hovorí Fredrik Hyltén-Cavallius, hlavný dizajnér značky Fjällräven.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej