ONLINE MAGAZIN

CASIO EQB 900D-1A

Pánske hodinky s bluetooth prepojením na telefón

 

PODROBNÝ POPIS FUNKCIÍ

Vodotesnosť: 100M/10ATM

Hodinky s označením vodotesnosti 100M/10ATM sú určené pre plávanie a šnorchlovanie, bez potápania s dýchacím prístrojom.
100M/10ATM označuje stupeň vodotesnosti štandardizovaný normou ISO 6425. ISO testy zahŕňajú striedanie teplôt, hĺbky, tlaku (vody, vzduchu) po rôzne dlhý čas v pokoji a pri manipulácii s operatívnou časťou hodiniek.
Napájanie: solárne napájanie (Tough solar)
TOUGH SOLAR je technológia napájania hodiniek CASIO. Pod sklíčkom sa nachádzajú solárne články, ktoré premieňajú svetelnú energiu na elektrickú energiu, ktorá sa ukladá v akumulátore a poháňa hodinky. Odpadá tak potreba výmeny batérie!
Sklíčko: Minerálne
V súčasnej dobe sa jedná o najrozšírenejší typ hodinárskeho skla. Je veľmi tvrdé a má vysoký obsah kremíka, vďaka čomu sa vyznačuje vysokou odolnosťou voči škrabancom a oteru. Neznamená to však, že je úplne odolné voči poškriabaniu.
Materiál náramku: ušľachtilá oceľ
Ušľachtilá oceľ:Ušľachtilá oceľ 316L (Stainless steel) je veľmi odolným materiálom, ktorý prakticky nemožno zničiť. Je tvrdá (neohýba sa a ani neláme), farebne stála, antialergická (nereaguje s telesnými tekutinami, a preto sa žiadne zložky kovu neuvoľňujú do kože a tela) a má antikorózny povrch (povrch je odolný voči oxidácii a korózii. Navyše je odolná aj voči sladkej a slanej vode).
Materiál puzdra: ušľachtilá oceľ
Ušľachtilá oceľ:Ušľachtilá oceľ 316L (Stainless steel) je veľmi odolným materiálom, ktorý prakticky nemožno zničiť. Je tvrdá (neohýba sa a ani neláme), farebne stála, antialergická (nereaguje s telesnými tekutinami, a preto sa žiadne zložky kovu neuvoľňujú do kože a tela) a má antikorózny povrch (povrch je odolný voči oxidácii a korózii. Navyše je odolná aj voči sladkej a slanej vode).
Bluetooth gpw 2000 spojenie
Hodinky sú cez bluetooth kompatibilné s mobilným telefónom. Podporované operačné systémy: iOS 10 alebo novší, Android 6.0 alebo novší.
Časovač – 1/1 minúty – 24 hodín
Časovač s možnosťou opakovania, s maximálnym odpočítavaným časom 24 hodín. Rozsah merania 1 minúta.
Príklad: nastavím odpočítavanie na 8 hodín. Hodinky signalizujú koniec uplynutého času a spúšťa sa ďalší 8-hodinový interval.
Automatické opakovanie môže byť zapnuté alebo vypnuté.
Dátum – deň v mesiaci
Zobrazenie aktuálneho dňa v mesiaci od 1 do 31.
Dátum – deň v týždni
Zobrazenie aktuálneho dňa v týždni. Skratky dní sú v anglickom jazyku (v zriedkavých prípadoch je deň v týždni aj v nemčine alebo v inom jazyku).
Denný alarm
Alarm sa opakuje každý deň v zadaný čas.
Duálny čas
Okrem hlavného času hodinky umožňujú zobrazenie druhého času. Ideálne pre ľudí, ktorí majú známych alebo rodinu v inom časovom pásme a chcú jednoducho zistiť koľko je u nich hodín .
Indikátor stavu batérie
Táto funkcia je väčšinou v hodinkách so solárnym napájaním. Ukazuje stav nabitia batérie. V prípade, že indikátor ukazuje na nízku úroveň stačí hodinky vystaviť na svetlo.
LED dióda
Osvetlenie prednej strany hodiniek je zabezpečené diódou (LED). Osvetlenie spustíte jednoduchým stlačením tlačítka.
Neo-displej
Vrstva na povrchu ručičiek, ktorá po krátkom nabití na svetle zabezpečuje ich dlhodobé osvetlenie v tme.
Predprogramovaný kalendár
Displej zobrazuje aktuálny dátum. Je predprogramovaný, a preto odpadá potreba nastavovať krátky a dlhý mesiac a prestupné roky. Väčšina hodiniek má tento dátum predprogramovaný až do roku 2099.
Stopky 1/1 sekundy – 12 hodín
Meranie s presnosťou na 1 sekundu. Maximálny meraný čas je 12 hodín.Hodinky môžete kúpiť aj na:

 

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Šport

Hokej už aj z nemožného uhla

Ľad, oheň a vibrácie – to je len zopár príkladov náročných podmienok, ktorým musia kamerové systémy čeliť. Spoločnosť Axis Communications, líder v oblasti sieťového videa, v novom experimente predviedla ako jej kamera dokáže zvládať takmer čokoľvek – napríklad aj keď je zamrazená do vnútra ľadu na hokejovom štadióne. Vďaka tomu zachytila doteraz nevídaný záber.

Čítať ďalej
Architektúra Náš tip outdoor Príroda Radíme Vám

Pardubice – mesto s históriou a moderným srdcom

Pardubice Pardubice (nemecky Pardubitz) sú štatutárne mesto na východe Čiech a hlavné mesto Pardubického kraja. Pardubice ležia 97 km na východ od Prahy a 270 kilometrov z Bratislavy, Leží  na sútoku rieky Labe s riečkou Chrudimkou. Napriek tomu, že Pardubice sú predovšetkým priemyselným a dopravným centrom, ich obyvatelia vedú bohatý kultúrny a športový život. Sídlo tu má univerzita a mnoho stredných […]

Čítať ďalej