ONLINE MAGAZIN

Gwen Stefani otvára vianočnú sezónu albumom You Make It Feel Like Christmas!

Gwen Stefani, jedna z najpopulárnejších speváčok súčasnosti, vydáva svoj prvý vianočný album You Make It Feel Like Christmas, ktorý na trh uvedie už zajtra. Album okrem klasických vianočný melódií, akými sú napríklad Silent NightWhite Christmas a Jingle Bells, obsahuje aj šesť originálnych piesní. Na ich tvorbe sa podieľala sama Gwen v spolupráci s Justinom Tranterom (Britney Spears/Selena Gomez/Justin Bieber) a busbeem (Katy Perry/P!nk). Na albume nebude chýbať ani duet You Make It Feel Like Christmas, ktorý Gwen naspievala so svojím partnerom, americkou country hviezdou Blakom Sheltonom. Špeciálna verzia albumu ponúkne navyše 24- stránkovú knihu plnú fotografií z nahrávania tohto sviatočného albumu, ako aj fotografií zo súkromných vianočných osláv Gwen Stefani.

Krásna speváčka, ktorej poznávacím znamením sú krvavo červené pery a platinová hriva, debutovala v roku 1992 ako frontmanka dnes už ikonickej skupiny No Doubt, ktorá sa v roku 1995 preslávila vďaka albumu Tragic Kingdom. Prvý sólový album s názvom Love. Angel. Music. Baby. ,ktorý Gwen vydala v roku 2004, sa dočkal celosvetového úspechu s viac ako 7 miliónmi predaných kópií. Obdobný úspech zaznamenal aj ďalší album The Sweet Escape, ako aj minuloročný počin This Is What the Truth Feels Like, v ktorom sa speváčka vyspievala okrem iného aj z bolestivého rozchodu s  exmanželom Gavinom Rossdaleom.

Tento rok sa však Gwen Stefani rozhodla obrátiť list a urobiť radosť sebe aj fanúšikom špeciálnym albumom, ktorý rozveselí a spríjemní nielen sviatočné chvíle. Nechajte sa aj vy uniesť pohodovou atmosférou  a spravte si predčasné Vianoce s albumom You Make It Feel Like Christmas, ktorý vychádza už zajtra!


Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej
Architektúra Náš tip Tlačová správa

Brnianske Vodojemy Žlutý kopec sa otvoria v celej svojej kráse!

Tretí mesiac v roku, tri vodojemy, tri dni! Mágia Vodojemov Žlutý kopec pritiahla od ich otvorenia tisíce návštevníkov. Všetky tri nádrže aj s návštevníckym centrom a revitalizovaným parkom sa verejnosti otvoria na Svetový deň vody, 22. marca 2024. Oficiálne otvorenie za prítomnosti zástupcov mesta Brna prebehne 21. marca. Celý nasledujúci víkend budú návštevníkov čakať pôsobivé […]

Čítať ďalej