ONLINE MAGAZIN

RODINNÝ WELLNESS HOTEL PATINCE****

Wellness Hotel Patince**** je oázou pokoja a harmónie, kam môžete uniknúť pred stresom okolitého uponáhľaného sveta.

U nás úplne vypnete a zabudnete na starosti, dokonale zrelaxujete svoje telo i dušu. Ponúkame Vám nielen odborníkmi zostavené pobyty a služby, ale aj osobitný prístup ku každému klientovi podľa individuálnych želaní. Tím našich odborníkov sa bude o Vás starať a rozmaznávať Vás tak, aby ste sa tu cítili čo najpríjemnejšie. Hotel sa nachádza v najjužnejšej obci Slovenska, v blízkosti Dunaja, asi 15 km východne od Komárna. Obec sa pýši najväčším počtom slnečných dní. Pre hotelových hostí sú pripravené komfortné dvojlôžkové izby s možnosťou prístelok a detských postielok, ale aj rodinné izby a apartmány. Kapacita hotela je 250 lôžok.

V reštaurácii si môžete vybrať z ponuky kulinárskych špecialít, ktoré vychádzajú z tradičných slovenských, regionálnych a medzinárodných jedál.
Pre milovníkov sáun je pripravených hneď niekoľko druhov: fínska, švédska, parná, či bylinková aromatická sauna. Hotel disponuje s bohatými doplnkovými službami, relaxačnými a kozmetickými procedúrami, zábalmi, kúpeľmi a spa ošetrením.

Exkluzívnou službou sú pravidelné cvičenia jógy, pilates a špecializované prednášky pre upevnenie celkového zdravia. Možnosti na trávenie rodinnej dovolenky zabezpečuje skúsený tím animátorov. Dôležitou súčasťou hotela je aj moderné kongresové centrum s kapacitou až 250 osôb. Vynikajúce technické vybavenie a variabilita usporiadania kongresových priestorov zodpovedá náročným požiadavkám firemnej klientely.
V letných mesiacoch si hostia vychutnávajú jedinečnú atmosféru obľúbenej letnej terasy a grill baru. Pre zvýšenie komfortu na vás čaká bohatá ponuka jedál a nápojov vo Wellness bare, nachádzajúceho sa priamo v bazénovom svete.

Bazénový svet ponúka najväčší vnútorný zážitkový bazén s termálnou vodou na Slovensku. Miestny termálny prameň Hévíz s teplotou 27 °C, ktorý vyviera z hĺbky 200 metrov, patrí k reťazcu pridunajských prameňov. Teplota vody v bazénovom svete sa pohybuje v rozmedzí 30 – 36 °C. Vo vnútornom bazénovom svete nájdete relaxačný zážitkový bazén s množstvom vodných atrakcií, detského bazéna s toboganom, vírivkou a sedacieho bazéna.

V lete je pre hostí k dispozícii až 10 bazénov s termálnou vodou a 4 tobogány. Hostia si zároveň môžu užiť prístav Marína Patince, ktorý sa nachádza v krásnej prírodnej scenérii. Prístav poskytuje kotvisko pre osobnú loď Wellness 1, s ktorou sa podnikajú vyhliadkové plavby v okolíPatiniec, do Štúrova, Ostrihomu a Komárna. Pre hostí prístavu je počas sezóny k dispozícii aj Marina bar vzdialený len 2km od Wellness hotela Patince****. V Marina bare sa môžu hostia občerstviť grilovanými a rybacími špecialitami a širokou ponukou chladených nápojov a v ponuke nechýba ani typické halászlé.

Viacej informácií nájdete aj TU:

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Náš tip outdoor Príroda

„The Big Five“ – päť najkrajších diaľkových turistických chodníkov na slnečnej strane rakúskych Álp

V Korutánsku na slnečnom juhu Rakúska už na vás čakajú diaľkové turistické trasy v jedinečnej krajine, ktorú tvoria hory a kopce rôznych výšok. V ich bezprostrednej  blízkosti sa nachádzajú teplé jazerá na kúpanie. K piatim pozoruhodným diaľkovým turistickým chodníkom v Korutánsku patria Alpe-Adria-Trail (750 km), Nockberge Trail (128 km), Karnischer Höhenweg (150 km), Tauernhöhenweg (60 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej
outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej