ONLINE MAGAZIN

PREDAJ VSTUPENIEK

V týchto dňoch  je možné zakúpiť si vstupenky na tri vybrané koncerty  69. sezóny Slovenskej filharmónie.

sobota 23. september 2017

Koncertná sieň SF, 16.00 a 19.00 h

Finále 9. ročníka Medzinárodnej klavírnej súťaže J. N. Hummela

16.00 – 18.00   Koncerty pre klavír a orchester

spoluúčinkuje Slovenská filharmónia pod taktovkou stáleho hosťujúceho dirigenta SF Rastislava Štúra

19.00 Slávnostné vyhlásenie laureátov, odovzdávanie cien a koncert víťazov

Na prvé tri kolá súťaže, ktoré sa uskutočnia od pondelka do piatku (18. – 22. septembra 2017) v Malej sále SF je vstup pre verejnosť VOĽNÝ.

vstupné 6€

študenti, dôchodcovia a ŤZP so 40% zľavou

……………………………………………………………………………………………………..

sobota 21. október 2017

Stĺpová sieň SF, 16.00 h

KONCERT BEZ BARIÉR

Slovenský komorný orchester

Ewald Danel, um. vedúci,  husle

Alexandrea Soumm husle

Už po šiestykrát zaradili členovia Slovenského komorného orchestra s umeleckým vedúcim Ewaldom Danelom  do dramaturgie svojich koncertov popoludnie pre  zdravotne postihnutých.  Koncert bez bariér sa uskutoční v sobotu 21. októbra o 16-tej v Stĺpovej sieni Slovenskej filharmónie.  Sólistkou sobotného popoludnia bude mladá husľová virtuózka Alexandra Soumm, rodáčka z Moskvy. Žiačka renomovaného pedagóga vo Viedni Borisa Kuschnira zvíťazila roku 2004 na Súťaži Eurovízie. Žije v Paríži, kde spolu s priateľkami založila neziskovú organizáciu Esperanz’Arts, ktorej poslaním je sprístupniť všetky druhy umenia deťom a ľuďom v školách, nemocniciach, väzniciach a útulkoch pre ľudí bez domova. Bezbariérový vstup   je zabezpečený z Medenej ulice č. 3, služobný vchod SF.

vstupné  8€, 2€ ŤZP

sobota 25. november 2017

Koncertná sieň SF, 18.00 h

Raper Vivaldi

THE CLASSICAL MUSIC MANIACS

J.E.RUŽIČKA, um. vedúci, husle  a M. SPIRIT, raper

Komorný orchester  The Classical Music Maniacs s umeleckým vedúcim Jarolímom Emmanuelom Ružičkom, koncertným majstrom SF,  pripravili v cykle Junior zaujímavý medzižánrový projekt s názvom Raper Vivaldi. Komorný ansámbel vystúpi v Koncertnej sieni Slovenskej filharmónie  s našim najznámejším raperom Mikom Spiritom. Po viacerých úspešných projektoch sa mladý dravý hudobníci pokúsia spojiť klasický repertoár s rapom. V sobotu 25. novembra o 18-tej.

vstupné 11€, 8€

študenti, dôchodcovia a ŤZP so 40% zľavou

PREDAJ VSTUPENIEK NA JEDNOTLIVÉ KONCERTY V SEZÓNE 2017/2018 ZAČNE V PONDELOK 9. OKTÓBRA 2017.

Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej
Architektúra Náš tip Tlačová správa

Brnianske Vodojemy Žlutý kopec sa otvoria v celej svojej kráse!

Tretí mesiac v roku, tri vodojemy, tri dni! Mágia Vodojemov Žlutý kopec pritiahla od ich otvorenia tisíce návštevníkov. Všetky tri nádrže aj s návštevníckym centrom a revitalizovaným parkom sa verejnosti otvoria na Svetový deň vody, 22. marca 2024. Oficiálne otvorenie za prítomnosti zástupcov mesta Brna prebehne 21. marca. Celý nasledujúci víkend budú návštevníkov čakať pôsobivé […]

Čítať ďalej