ONLINE MAGAZIN

D-Link prináša nové HD Wi-Fi bezpečnostné kamery pre jednoduchý, spoľahlivý a diskrétny monitoring domácnosti

Kamery ponúkajú kvalitný obraz s HD rozlíšením 720p, detekciu pohybu a zvukov a posielanie varovných správ a streamovanie videa do vášho mobilného zariadenia pomocou aplikácie mydlink Lite.

D-Link predstavil dve nové, malé, diskrétne a cenovo dostupné HD Wi-Fi kamery pre jednoduchý a spoľahlivý video dohľad – Mini HD Wi-Fi kameru DCS-8000LH a HD 180° Wi-Fi kameru DCS-8100LH. Tieto kompaktné kamery sú vybavené množstvom pokročilých funkcií pre dokonalý monitoring okolia. Vstavaná Wi-Fi komunikácia má veľký dosah a šírku pásma, potrebné pre hladký HD streaming 720p videa, a je kompatibilná aj so staršími bezdrôtovými zariadeniami. Funkcia na detekciu pohybu a zvuku dokáže automaticky posielať varovné správy na mobilné zariadenia, aby mal majiteľ kamery neustály prehľad o všetkých neobvyklých aktivitách, zistených kamerami na stráženom mieste. Infračervený LED prísvit umožňuje nočné videnie, takže obe kamery môžu zachytiť obraz aj v úplnej tme. Vďaka nepretržitému video dohľadu vo dne i v noci si už používatelia nemusia robiť starosti s tým, čo sa práve deje v ich dome či kancelárii.

Obe kamery spolupracujú s aktuálnou aplikáciou D-Link pre chytré domácnosti – mydlink Lite a jej webovým portálom. To umožňuje prijímať varovné správy, sledovať živé video prenosy a ručne spúšťať nahrávanie videozáznamu prostredníctvom mobilných zariadení. Používatelia sa tak môžu pokojne venovať svojim aktivitám s vedomým, že sú ľudia a miesta, na ktorých im záleží, v bezpečí.

Táto úroveň zabezpečenia bola predtým výsadou len špičkových profesionálnych zabezpečovacích systémov, no dnes je vďaka technickému pokroku Wi-Fi a mobilných zariadení všetko jednoducho a za dostupnú cenu k dispozícii pre všetkých. Pomocou intuitívnej aplikácie, nainštalovanej v mobilnom zariadení, môžu používatelia niekoľkými dotykmi pohodlne a bezpečne pozorovať celý svoj dom.

Medzi kľúčové výhody patria:

  • Jednoduché pripojenie k bezdrôtovej sieti – Ľahká inštalácia a konfigurácia kamery kdekoľvek v dosahu siete Wi-Fi.
  • Jednoduché ovládanie – Kamery sú kompatibilné s aktuálnou aplikáciou D-Link pre chytré domácnosti, ktorá sa ľahko inštaluje a používa. Podporujú integráciu s ďalšími zariadeniami na vytvorenie príjemného a pohodlného prostredia automatizovanej domácnosti.
  • Samostatné snímky a videozáznamy – Dajú sa ukladať pomocou aplikácie priamo do mobilného zariadenia. DCS-8100LH má aj slot na microSD kartu pre lokálne záznamy fotografií a videa priamo v kamere.
  • Detekcia pohybu a zvukov – Funkcia pri spustení automaticky posiela varovné správy do mobilného zariadenia používateľa.
  • Diaľkové ovládanie – Pomocou aplikácie môžu používatelia sledovať a ovládať kamery z ľubovoľného miesta a tiež ručne spúšťať nahrávanie videozáznamov.
  • Kompaktný tvar a nenápadný vzhľad – Obe kamery dobre zapadnú do ľubovoľného prostredia, takže je možné umiestniť ich prakticky kdekoľvek.
  • Veľmi kvalitný obraz – 4× digitálny zoom, nočné videnie až do 5m a veľké HD rozlíšenie 720p zabezpečia detailný prehľad o dianí doma alebo vo firme.
  • Širokouhlý objektív – Pre ešte lepšie pokrytie monitorovaného priestoru má kamera DCS-8000LH 120° a kamera DCS-8100LH až 180° uhol záberu.
  • Obojsmerný prenos zvuku – DCS-8100LH podporuje obojsmerný prenos zvuku, čo umožňuje počúvať zvuky alebo hovoriť s osobami v blízkosti kamery prostredníctvom mobilného zariadenia.

D-Link DCS-8000LH bude k dispozícii na Slovensku a v Českej republike za odporúčanú maloobchodnú cenu 69,90€ (1799Kč) vrátane DPH, model DCS-8100LH za odporúčanú maloobchodnú cenu 140,90€ (3699Kč).

Mohlo by vás zaujímať:

outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Technika

Nositeľná kamera Axis W120 prináša funkciu živého streamovania

Spoločnosť Axis Communications uvádza na trh novú kameru nositeľnú na tele AXIS W120. Kamera nájde svoje využitie primárne v bezpečnostnom sektore a má zabudované LTE/4G, Wi-Fi a Bluetooth moduly, ktoré umožňujú priame streamovanie cez AXIS Body Worn Live službu. Svojim používateľom tak dáva pocit, že v tom nie sú sami. Vďaka video streamu na vyžiadanie a sledovaniu […]

Čítať ďalej
Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej